Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Chciałabym jakoś pomóc - jeśli Trufelka nadal nie zaszczepiona, opłacę jej wirusówki. Na początku lipca mogę dołożyć drugą połowę do sterylki, jeśli uda się Wam z tym dofinansowaniem, o którym była tu mowa.

Posted (edited)

[quote name='salibinka']Chciałabym jakoś pomóc - jeśli Trufelka nadal nie zaszczepiona, opłacę jej wirusówki. Na początku lipca mogę dołożyć drugą połowę do sterylki, jeśli uda się Wam z tym dofinansowaniem, o którym była tu mowa.[/QUOTE]

był bazarek na szczepienie na zakaźne ale nie uzbieralismy kwoty, więc jeśli jesteś chętna żeby się dorzucić to byłoby super.

Z bazarku megi jest 60 zł (czekam jeszcze na jedną wpłatę); Wojtek pisał, że szczepienia na zakaźne to 80 zł; więc brakuje nam 20 zł.

Edited by Malgoska
Posted

Dobrze, to wpłacę teraz 100. (tyle mogę w tym miesiącu) - z czego 20 do szczepienia a 80 na poczet badania krwi przed sterylką. Może tak być? Jak tak, to proszę namiary. I napiszcie,proszę, czy będziecie zgłaszać sunię do akcji sterylizacji i czy planować te drugie 50 proc.

Posted

[quote name='salibinka']Dobrze, to wpłacę teraz 100. (tyle mogę w tym miesiącu) - z czego 20 do szczepienia a 80 na poczet badania krwi przed sterylką. Może tak być? Jak tak, to proszę namiary. I napiszcie,proszę, czy będziecie zgłaszać sunię do akcji sterylizacji i czy planować te drugie 50 proc.[/QUOTE]

ja nie wiem jak ze strylką?
Wojtek się nie pojawia na wątku a to on decyduje, sunia jest pod jego opieką; wpłać na razie tylko to 20 zł; jak będzie wiadomo co ze sterylką to wtedy będziemy zbierać; na razie odpowiedź była negatywna.

Jest tak bardzo duże zadłużenie w stosunku do hotelu, w którym przebywa Trufelka; że wypadałoby najpierw to spłacić (takie były sugestie Wojtka i Iwonki z hotelu Amok). Iwona utrzymuje Truflę tak na prawdę ze swoich prywatnych pieniędzy. Wojtek nie ma żadnych pozbieranych deklaracji na Truflę, hotel jest spłacany z bazarków i wpłat od 'dobrych ludzi'.

Zaraz Ci podam namiary do wpłaty i dołączę ją do wpłat z bazarku megii, gdzie zbieraliśmy na szczepienie właśnie.
Bardzo Ci dziękuję :)

Posted

[quote name='sharka']Malgoska też poproszę o Twoje konto - przeleję z bazarków[/QUOTE]

możesz wpłacić do mnie albo bezpośrednio do Amoka. Wysłałam Ci oba namiary.
Bardzo Ci dziękuję w imieniu Trufelki za pomoc.

Posted

nie chcę hotelu fatygować potwierdzeniami na wątkach bazarkowych, teraz czekamy na decyzję barb bo konkurs wygrała Szczęściara, gratuluję :)

Posted

[quote name='sharka']nie chcę hotelu fatygować potwierdzeniami na wątkach bazarkowych, teraz czekamy na decyzję barb bo konkurs wygrała Szczęściara, gratuluję :)[/QUOTE]
To biegnę na bazarek :lol:

Posted (edited)

[quote name='sharka']nie chcę hotelu fatygować potwierdzeniami na wątkach bazarkowych, teraz czekamy na decyzję barb bo konkurs wygrała Szczęściara, gratuluję :)[/QUOTE]

[quote name='barb']To biegnę na bazarek :lol:[/QUOTE]

Tam chyba nie ma oficjalnie ogloszonych wynikow. Ale jeśli moja fotka zwyciężyla to nagrodę chcę przeznaczyć dla Trufli - bo ona w wielkiej potrzebie.
[quote name='salibinka']Ok. wobec tego poszło tymczasem 20zł a co do badań i sterylki, czekam na zielone światło.[/QUOTE]

[quote name='Malgoska']dziekujemy bardzo[/QUOTE]
Salibinko, bardzo Ci dziękujemy w imieniu Trufelki :Rose::Rose::Rose:

Edited by barb
Posted

[quote name='barb']Tam chyba nie ma oficjalnie ogloszonych wynikow. Ale jeśli moja fotka zwyciężyla to nagrodę chcę przeznaczyć dla Trufli - bo ona w wielkiej potrzebie.

Salibinko, bardzo Ci dziękujemy w imieniu Trufelki.[/QUOTE]

w drugim poście są wyniki :)

Posted

[quote name='Malgoska']w drugim poście są wyniki :)[/QUOTE]
Marta72, widziałaś ? :lol::lol::lol:

Posted

Przed chwilą przelałam pieniążki z dwóch bazarków na konto Malgoska:
15 zł z bazarku: http://www.dogomania.pl/forum/threads/244121-ZAKOŃCZONY_Propozycja-na-weekendowy-dzień_-dla-Trufli-z-mega-długiem_rozliczany
105 zł z bazarku: http://www.dogomania.pl/forum/threads/244133-ZAKOŃCZONY_Najdłuższy-najszczęśliwszy-psi-jęzorek_na-Truflę_rozliczany

(razem 120 zł), proszę o potwierdzenie jak pieniążki dotrą - tutaj oraz na wątkach bazarkowych :)

Posted

[quote name='barb']Marta72, widziałaś ? :lol::lol::lol:
Ciociu marto, gdzie jesteś ?
[quote name='sharka']Przed chwilą przelałam pieniążki z dwóch bazarków na konto Malgoska:
15 zł z bazarku: http://www.dogomania.pl/forum/threads/244121-ZAKOŃCZONY_Propozycja-na-weekendowy-dzień_-dla-Trufli-z-mega-długiem_rozliczany
105 zł z bazarku: http://www.dogomania.pl/forum/threads/244133-ZAKOŃCZONY_Najdłuższy-najszczęśliwszy-psi-jęzorek_na-Truflę_rozliczany

(razem 120 zł), proszę o potwierdzenie jak pieniążki dotrą - tutaj oraz na wątkach bazarkowych :)

Ciociu, U Trufelki też dziękujemy :calus::Rose::Rose::Rose:

Posted (edited)

MAłgosia ile ja mam Tobie przelać z tego bazaru foto?

no i od dziś po południu zaczynam wielką przepierkę
potem ładuje do kartonów

Edited by Marta72
Posted

[quote name='Marta72']MAłgosia ile ja mam Tobie przelać z tego bazaru foto?

potem ładuje do kartonów[/QUOTE]

megi podliczyła na wątku bazarku fotograficznego. :lol:Wyslać PW czy zajrzysz ?:lol:

Posted

[quote name='Marta72']MAłgosia ile ja mam Tobie przelać z tego bazaru foto?

potem ładuje do kartonów[/QUOTE]

[quote name='barb']megi podliczyła na wątku bazarku fotograficznego. :lol:Wyslać PW czy zajrzysz ?:lol:[/QUOTE]

dzięki barb

Posted

podsumuję wpłaty:

bazarek foto megi
gusiaczek 10zł
asiuniab - 20 zł
kejciu 4 zł
maciek777- 11 zł
barb - 3 zł
Marta72 (oczekujaca) - 12 zł

mamy na szczepienia 80 zł

bazarki sharka
wpływ 120 zł - na zmniejszenie długu w hotelu

Posted

[quote name='Marta72']i tu napiszę,że przelałam 20 :)

ooo fajnie, to będzie więcej o 8 zł :)

[quote name='sharka']zrobię za chwilę jeszcze jeden bazarek z przepisem na chleb, Trufla będzie miała w nim 40%, 60% będzie dla Basta

zrobione: http://www.dogomania.pl/forum/threads/244408-Przepis-na-chleb-na-zakwasie_za-piątaka_na-Basta-i-Truflę_do-30-06?p=20970195#post20970195

proszę o pomoc w reklamowaniu (sygnaturki? <:])

dziękujemy bardzo:)