salibinka Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 Chciałabym jakoś pomóc - jeśli Trufelka nadal nie zaszczepiona, opłacę jej wirusówki. Na początku lipca mogę dołożyć drugą połowę do sterylki, jeśli uda się Wam z tym dofinansowaniem, o którym była tu mowa. Quote
Malgoska Posted June 13, 2013 Author Posted June 13, 2013 (edited) [quote name='salibinka']Chciałabym jakoś pomóc - jeśli Trufelka nadal nie zaszczepiona, opłacę jej wirusówki. Na początku lipca mogę dołożyć drugą połowę do sterylki, jeśli uda się Wam z tym dofinansowaniem, o którym była tu mowa.[/QUOTE] był bazarek na szczepienie na zakaźne ale nie uzbieralismy kwoty, więc jeśli jesteś chętna żeby się dorzucić to byłoby super. Z bazarku megi jest 60 zł (czekam jeszcze na jedną wpłatę); Wojtek pisał, że szczepienia na zakaźne to 80 zł; więc brakuje nam 20 zł. Edited June 13, 2013 by Malgoska Quote
salibinka Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 Dobrze, to wpłacę teraz 100. (tyle mogę w tym miesiącu) - z czego 20 do szczepienia a 80 na poczet badania krwi przed sterylką. Może tak być? Jak tak, to proszę namiary. I napiszcie,proszę, czy będziecie zgłaszać sunię do akcji sterylizacji i czy planować te drugie 50 proc. Quote
Malgoska Posted June 13, 2013 Author Posted June 13, 2013 [quote name='salibinka']Dobrze, to wpłacę teraz 100. (tyle mogę w tym miesiącu) - z czego 20 do szczepienia a 80 na poczet badania krwi przed sterylką. Może tak być? Jak tak, to proszę namiary. I napiszcie,proszę, czy będziecie zgłaszać sunię do akcji sterylizacji i czy planować te drugie 50 proc.[/QUOTE] ja nie wiem jak ze strylką? Wojtek się nie pojawia na wątku a to on decyduje, sunia jest pod jego opieką; wpłać na razie tylko to 20 zł; jak będzie wiadomo co ze sterylką to wtedy będziemy zbierać; na razie odpowiedź była negatywna. Jest tak bardzo duże zadłużenie w stosunku do hotelu, w którym przebywa Trufelka; że wypadałoby najpierw to spłacić (takie były sugestie Wojtka i Iwonki z hotelu Amok). Iwona utrzymuje Truflę tak na prawdę ze swoich prywatnych pieniędzy. Wojtek nie ma żadnych pozbieranych deklaracji na Truflę, hotel jest spłacany z bazarków i wpłat od 'dobrych ludzi'. Zaraz Ci podam namiary do wpłaty i dołączę ją do wpłat z bazarku megii, gdzie zbieraliśmy na szczepienie właśnie. Bardzo Ci dziękuję :) Quote
sharka Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 Malgoska też poproszę o Twoje konto - przeleję z bazarków Quote
Malgoska Posted June 13, 2013 Author Posted June 13, 2013 [quote name='sharka']Malgoska też poproszę o Twoje konto - przeleję z bazarków[/QUOTE] możesz wpłacić do mnie albo bezpośrednio do Amoka. Wysłałam Ci oba namiary. Bardzo Ci dziękuję w imieniu Trufelki za pomoc. Quote
sharka Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 nie chcę hotelu fatygować potwierdzeniami na wątkach bazarkowych, teraz czekamy na decyzję barb bo konkurs wygrała Szczęściara, gratuluję :) Quote
barb Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 [quote name='sharka']nie chcę hotelu fatygować potwierdzeniami na wątkach bazarkowych, teraz czekamy na decyzję barb bo konkurs wygrała Szczęściara, gratuluję :)[/QUOTE] To biegnę na bazarek :lol: Quote
salibinka Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 Ok. wobec tego poszło tymczasem 20zł a co do badań i sterylki, czekam na zielone światło. Quote
Malgoska Posted June 13, 2013 Author Posted June 13, 2013 [quote name='salibinka']Ok. wobec tego poszło tymczasem 20zł a co do badań i sterylki, czekam na zielone światło.[/QUOTE] dziekujemy bardzo Quote
barb Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 (edited) [quote name='sharka']nie chcę hotelu fatygować potwierdzeniami na wątkach bazarkowych, teraz czekamy na decyzję barb bo konkurs wygrała Szczęściara, gratuluję :)[/QUOTE] [quote name='barb']To biegnę na bazarek :lol:[/QUOTE] Tam chyba nie ma oficjalnie ogloszonych wynikow. Ale jeśli moja fotka zwyciężyla to nagrodę chcę przeznaczyć dla Trufli - bo ona w wielkiej potrzebie. [quote name='salibinka']Ok. wobec tego poszło tymczasem 20zł a co do badań i sterylki, czekam na zielone światło.[/QUOTE] [quote name='Malgoska']dziekujemy bardzo[/QUOTE] Salibinko, bardzo Ci dziękujemy w imieniu Trufelki :Rose::Rose::Rose: Edited June 13, 2013 by barb Quote
Malgoska Posted June 13, 2013 Author Posted June 13, 2013 [quote name='barb']Tam chyba nie ma oficjalnie ogloszonych wynikow. Ale jeśli moja fotka zwyciężyla to nagrodę chcę przeznaczyć dla Trufli - bo ona w wielkiej potrzebie. Salibinko, bardzo Ci dziękujemy w imieniu Trufelki.[/QUOTE] w drugim poście są wyniki :) Quote
barb Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 [quote name='sharka']nie chcę hotelu fatygować potwierdzeniami na wątkach bazarkowych, teraz czekamy na decyzję barb bo konkurs wygrała Szczęściara, gratuluję :)[/QUOTE] [quote name='Malgoska']w drugim poście są wyniki :)[/QUOTE] Marta72, widziałaś ? :lol::lol::lol: Quote
sharka Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 Przed chwilą przelałam pieniążki z dwóch bazarków na konto Malgoska: 15 zł z bazarku: http://www.dogomania.pl/forum/threads/244121-ZAKOŃCZONY_Propozycja-na-weekendowy-dzień_-dla-Trufli-z-mega-długiem_rozliczany 105 zł z bazarku: http://www.dogomania.pl/forum/threads/244133-ZAKOŃCZONY_Najdłuższy-najszczęśliwszy-psi-jęzorek_na-Truflę_rozliczany (razem 120 zł), proszę o potwierdzenie jak pieniążki dotrą - tutaj oraz na wątkach bazarkowych :) Quote
barb Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 [quote name='barb']Marta72, widziałaś ? :lol::lol::lol: Ciociu marto, gdzie jesteś ? [quote name='sharka']Przed chwilą przelałam pieniążki z dwóch bazarków na konto Malgoska: 15 zł z bazarku: http://www.dogomania.pl/forum/threads/244121-ZAKOŃCZONY_Propozycja-na-weekendowy-dzień_-dla-Trufli-z-mega-długiem_rozliczany 105 zł z bazarku: http://www.dogomania.pl/forum/threads/244133-ZAKOŃCZONY_Najdłuższy-najszczęśliwszy-psi-jęzorek_na-Truflę_rozliczany (razem 120 zł), proszę o potwierdzenie jak pieniążki dotrą - tutaj oraz na wątkach bazarkowych :) Ciociu, U Trufelki też dziękujemy :calus::Rose::Rose::Rose: Quote
Malgoska Posted June 13, 2013 Author Posted June 13, 2013 bardzo dziękuje:) jak tylko dotrą pieniążki potwierdzę i prześlę do Amoka razem z tymi na szczepienia. Wojtuś przepadł..... Quote
Marta72 Posted June 14, 2013 Posted June 14, 2013 (edited) MAłgosia ile ja mam Tobie przelać z tego bazaru foto? no i od dziś po południu zaczynam wielką przepierkę potem ładuje do kartonów Edited June 14, 2013 by Marta72 Quote
barb Posted June 14, 2013 Posted June 14, 2013 [quote name='Marta72']MAłgosia ile ja mam Tobie przelać z tego bazaru foto? no i od dziś po południu zaczynam wielką przepierkę potem ładuje do kartonów[/QUOTE] megi podliczyła na wątku bazarku fotograficznego. :lol:Wyslać PW czy zajrzysz ?:lol: Quote
Malgoska Posted June 14, 2013 Author Posted June 14, 2013 [quote name='Marta72']MAłgosia ile ja mam Tobie przelać z tego bazaru foto? no i od dziś po południu zaczynam wielką przepierkę potem ładuje do kartonów[/QUOTE] [quote name='barb']megi podliczyła na wątku bazarku fotograficznego. :lol:Wyslać PW czy zajrzysz ?:lol:[/QUOTE] dzięki barb Quote
Marta72 Posted June 14, 2013 Posted June 14, 2013 [quote name='barb']megi podliczyła na wątku bazarku fotograficznego. :lol:Wyslać PW czy zajrzysz ?:lol:[/QUOTE] na pv czekałam zagladnę Quote
Malgoska Posted June 14, 2013 Author Posted June 14, 2013 podsumuję wpłaty: bazarek foto megi gusiaczek 10zł asiuniab - 20 zł kejciu 4 zł maciek777- 11 zł barb - 3 zł Marta72 (oczekujaca) - 12 zł mamy na szczepienia 80 zł bazarki sharka wpływ 120 zł - na zmniejszenie długu w hotelu Quote
sharka Posted June 14, 2013 Posted June 14, 2013 (edited) zrobię za chwilę jeszcze jeden bazarek z przepisem na chleb, Trufla będzie miała w nim 40%, 60% będzie dla Basta zrobione: http://www.dogomania.pl/forum/threads/244408-Przepis-na-chleb-na-zakwasie_za-piątaka_na-Basta-i-Truflę_do-30-06?p=20970195#post20970195 proszę o pomoc w reklamowaniu (sygnaturki? <:]) Edited June 14, 2013 by sharka Quote
Malgoska Posted June 14, 2013 Author Posted June 14, 2013 [quote name='Marta72']i tu napiszę,że przelałam 20 :) ooo fajnie, to będzie więcej o 8 zł :) [quote name='sharka']zrobię za chwilę jeszcze jeden bazarek z przepisem na chleb, Trufla będzie miała w nim 40%, 60% będzie dla Basta zrobione: http://www.dogomania.pl/forum/threads/244408-Przepis-na-chleb-na-zakwasie_za-piątaka_na-Basta-i-Truflę_do-30-06?p=20970195#post20970195 proszę o pomoc w reklamowaniu (sygnaturki? <:]) dziękujemy bardzo:) Quote
Recommended Posts