Marycha35 Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 Ludkowie baaardzo dziękuję, już przekazuję emailem do ich sąsiadki, co powinni zrobić:) Kochani jesteście:):):) Quote
barb Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 [quote name='Marycha35']Ludkowie baaardzo dziękuję, już przekazuję emailem do ich sąsiadki, co powinni zrobić:) Kochani jesteście:):):)[/QUOTE] Czyli zguba jeszcze sie nie znalazła ? Quote
Marta72 Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 Trufelka szuka domu Pokazujemy ją!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Marycha35 Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 [quote name='barb']Czyli zguba jeszcze sie nie znalazła ?[/QUOTE] Niestety nie, Państwo w schronisku podobno codziennie bywają, cały czas ogłoszenia doklejają, niestety sunia jakby się pod ziemię zapadła:( Quote
wojtuś Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 [quote name='Marycha35']Niestety nie, Państwo w schronisku podobno codziennie bywają, cały czas ogłoszenia doklejają, niestety sunia jakby się pod ziemię zapadła:([/QUOTE] Trzymam kciuki za odnalezienie suni.. Quote
Marta72 Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 Trufelka do góry!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tak bym chciała...... Quote
Justyna Lipicka Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 wojtuś powiedz mi czy Trufla ma aktualne ogłoszenia? Quote
iwoniam Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 oj, nie było mnie chwilkę i cisza tu taka..... Quote
wojtuś Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 [quote name='Justyna Lipicka']wojtuś powiedz mi czy Trufla ma aktualne ogłoszenia?[/QUOTE] Trufelka ma ogłoszenia od Iwonii z 18.12.2012, to dopiero miesiąc, ale pewnie będę musiał pomyśleć o kolejnych ogłoszeniach :) [quote name='iwoniam']oj, nie było mnie chwilkę i cisza tu taka.....[/QUOTE] Jesteś :) Wiecie co ... pieski z punktu Jedlicze k.Krosna wywożone są do .... Olkusza !!! Są daty wywozu, opisy, zdjęcia - najbliższy termin to 28.01.2013 - kotki już bezpieczne, 2 pieski wyciągamy teraz. Jeśli zwierzak nie znajdzie domku - nie znajdzie się właściciel ...to czeka je Olkusz! to jakaś paranoja - zawozić psiaki z Krosna do Olkusza!!! [url]http://www.jpgkim.pl/zwierzaki,0.html[/url] [url]http://www.facebook.com/events/314225035363779/[/url] Quote
Marta72 Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 Trufelka juz tak długo czeka na dom............ Quote
Marycha35 Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 Cholera jasna co z tym Olkuszem, kasiora oczywiście za tym stoi najpewniej! Szlag by to, psiaków żal! Quote
Marta72 Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 i Trufelka się pokazuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Marta72 Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 kilka dni temu minęło pół roku od mojej wizyty na zjezdzie autostrady z Krakowa na Opole:) od potkania z Iwonką z Amoka:) stałm się wtedy odpowedzialna za przerażona, chudziutka onke bez ogonka ..... :crazyeye::crazyeye::crazyeye:juz pół roku:crazyeye::crazyeye::crazyeye:!!!:loveu: od paru dni Szczęściarka sama z siebie podchodzi w pokoju do mnie i czeka na mizianie, raz nawet połozyła się obok - przy tapczanie:) najpiekniejsze są obrazki ze spacerów, kiedy jestesmy na łace zaczynam ja puszczać luzem - drepcze wtedy naszą ścieżką i co kilkanaście metrów obraca się sprawdzając czy idę:) a jak zmienie trasę biegnie za mna :) do mnie:) dziękuje jeszcze raz Iwonce z Amoka za pracę nad sunią, Wojtkowi i osobom które się pomyliły;) i Iwonam :) oraz oczywiście Barb, która podesłała mi sunię i nie zraziła się wojna jaka rozpętała wokół mojej porośby o zmierzenie Dosi Piechcia..... żałuj tylko ze Dosia dalej tkwi w hoteliku....nie potrafię o niej zapomnieć....czasem mysle, że zapewne by sie Szczęsciarka z Dosią dogadały....ale ... tak czy inaczej DZIEKUJĘ WSZYSTKIM KTÓRZY PRZYCZYNILI SIE DO TEGO ZE SZCZĘSCIARKA JEST ZE MNA:loveu::loveu::loveu: Quote
Malgoska Posted January 22, 2013 Author Posted January 22, 2013 [quote name='Marta72']kilka dni temu minęło pół roku od mojej wizyty na zjezdzie autostrady z Krakowa na Opole:) od potkania z Iwonką z Amoka:) stałm się wtedy odpowedzialna za przerażona, chudziutka onke bez ogonka ..... :crazyeye::crazyeye::crazyeye:juz pół roku:crazyeye::crazyeye::crazyeye:!!!:loveu: od paru dni Szczęściarka sama z siebie podchodzi w pokoju do mnie i czeka na mizianie, raz nawet połozyła się obok - przy tapczanie:) najpiekniejsze są obrazki ze spacerów, kiedy jestesmy na łace zaczynam ja puszczać luzem - drepcze wtedy naszą ścieżką i co kilkanaście metrów obraca się sprawdzając czy idę:) a jak zmienie trasę biegnie za mna :) do mnie:) dziękuje jeszcze raz Iwonce z Amoka za pracę nad sunią, Wojtkowi i osobom które się pomyliły;) i Iwonam :) oraz oczywiście Barb, która podesłała mi sunię i nie zraziła się wojna jaka rozpętała wokół mojej porośby o zmierzenie Dosi Piechcia..... żałuj tylko ze Dosia dalej tkwi w hoteliku....nie potrafię o niej zapomnieć....czasem mysle, że zapewne by sie Szczęsciarka z Dosią dogadały....ale ... tak czy inaczej DZIEKUJĘ WSZYSTKIM KTÓRZY PRZYCZYNILI SIE DO TEGO ZE SZCZĘSCIARKA JEST ZE MNA:loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] cudnie:) u nas pół roku minie 28 stycznia; leży moje szczęście na pufie pod kocykiem i podsypia.... Quote
Marta72 Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 [quote name='Malgoska']cudnie:) u nas pół roku minie 28 stycznia; leży moje szczęście na pufie pod kocykiem i podsypia....[/QUOTE] Małgosia uprzytomniłaś mi że sie pomyliłam w podliczniu miesięcy, przecież Ty miałas TWoją przed Szcześciarką:):)) ale tylko w tym jednym się pomyliłam, cała reszta wpisu AKTULANA:):):) Quote
Malgoska Posted January 22, 2013 Author Posted January 22, 2013 [quote name='Marta72']Małgosia uprzytomniłaś mi że sie pomyliłam w podliczniu miesięcy, przecież Ty miałas TWoją przed Szcześciarką:):)) ale tylko w tym jednym się pomyliłam, cała reszta wpisu AKTULANA:):):)[/QUOTE] moja byla adoptowana 28 lipca a Twoja? Quote
wojtuś Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 [quote name='Marta72']kilka dni temu minęło pół roku od mojej wizyty na zjezdzie autostrady z Krakowa na Opole:) od potkania z Iwonką z Amoka:) stałm się wtedy odpowedzialna za przerażona, chudziutka onke bez ogonka ..... :crazyeye::crazyeye::crazyeye:juz pół roku:crazyeye::crazyeye::crazyeye:!!!:loveu: od paru dni Szczęściarka sama z siebie podchodzi w pokoju do mnie i czeka na mizianie, raz nawet połozyła się obok - przy tapczanie:) najpiekniejsze są obrazki ze spacerów, kiedy jestesmy na łace zaczynam ja puszczać luzem - drepcze wtedy naszą ścieżką i co kilkanaście metrów obraca się sprawdzając czy idę:) a jak zmienie trasę biegnie za mna :) do mnie:) dziękuje jeszcze raz Iwonce z Amoka za pracę nad sunią, Wojtkowi i osobom które się pomyliły;) i Iwonam :) oraz oczywiście Barb, która podesłała mi sunię i nie zraziła się wojna jaka rozpętała wokół mojej porośby o zmierzenie Dosi Piechcia..... żałuj tylko ze Dosia dalej tkwi w hoteliku....nie potrafię o niej zapomnieć....czasem mysle, że zapewne by sie Szczęsciarka z Dosią dogadały....ale ... tak czy inaczej DZIEKUJĘ WSZYSTKIM KTÓRZY PRZYCZYNILI SIE DO TEGO ZE SZCZĘSCIARKA JEST ZE MNA:loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Pięknie napisane :loveu: Z bieduli wystraszonej stała się wspaniałą sunią :multi: a to tylko dzięki kochającej Marcie :loveu: [quote name='Malgoska']moja byla adoptowana 28 lipca a Twoja?[/QUOTE] Szczęściara była adoptowana 18 sierpnia 2012 ;);) to już minęło 5 miesięcy :multi: Quote
Marta72 Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 tak,tak Szczęściarka ma swoje urodziny 18 sierpnia:);) Quote
inka33 Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 [quote name='Marta72']tak,tak Szczęściarka ma swoje urodziny 18 sierpnia:);)[/QUOTE] Martuś... dopadłam Cię! :diabloti: ...prawie... :p Zerknij proszę na Priv... Pozdrowionka dla Szczęściary! :glaszcze: Quote
barb Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 (edited) [quote name='Marta72']kilka dni temu minęło pół roku od mojej wizyty na zjezdzie autostrady z Krakowa na Opole:) od potkania z Iwonką z Amoka:) stałm się wtedy odpowedzialna za przerażona, chudziutka onke bez ogonka ..... :crazyeye::crazyeye::crazyeye:juz pół roku:crazyeye::crazyeye::crazyeye:!!!:loveu: od paru dni Szczęściarka sama z siebie podchodzi w pokoju do mnie i czeka na mizianie, raz nawet połozyła się obok - przy tapczanie:) najpiekniejsze są obrazki ze spacerów, kiedy jestesmy na łace zaczynam ja puszczać luzem - drepcze wtedy naszą ścieżką i co kilkanaście metrów obraca się sprawdzając czy idę:) a jak zmienie trasę biegnie za mna :) do mnie:) dziękuje jeszcze raz Iwonce z Amoka za pracę nad sunią, Wojtkowi i osobom które się pomyliły;) i Iwonam :) oraz oczywiście Barb, która podesłała mi sunię i nie zraziła się wojna jaka rozpętała wokół mojej porośby o zmierzenie Dosi Piechcia..... żałuj tylko ze Dosia dalej tkwi w hoteliku....nie potrafię o niej zapomnieć....czasem mysle, że zapewne by sie Szczęsciarka z Dosią dogadały....ale ... tak czy inaczej DZIEKUJĘ WSZYSTKIM KTÓRZY PRZYCZYNILI SIE DO TEGO ZE SZCZĘSCIARKA JEST ZE MNA:loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Marta, czuję się zaszczycona, że znalazlo się też dla mnie miejsce w Twoich pieknych podziękowaniach. A my tu wszyscy jesteśmy Ci wdzięczni i doceniamy wszystko co robisz dla olkuszaków i nie tylko : dałaś dom Szczęściarze, spłaciłas jej dług, ofiarowałaś wiele wspaniałości na bazarki z których dochód przeznaczany jest na kolejne biedy, zapewniłas miesiąc pobytu w hoteliku Barbórkowi, jesteś z nami na wątku olkuskim. Wielkie wyrazy szacunku :Rose: dla Ciebie i głaskanko dla suni. ps wstawiłam Barborka na nowy wątek gdzie szukają młodego szorściaka, później wkleję link. Edited January 23, 2013 by barb Quote
Recommended Posts