Doda_ Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 a Liska byla w gorszym stanie? bardziej potrzebowala domu ? wiem ( z powyzego postu ) ze do pomylki doszlo, ale dla nas liczy sie chyba to zeby jak najwiecej psom pomóc, w miare mozliwosci wszytskim najlepiej . . , a nie ze jak do pomylki doszlo to odwiezc z powrotem i wyciagnac drugą .. . . Liska nadal w olkuskim schronie ? Jeśli tak, to ja mogę zobaczyć - w tą sobotę bede w Olkuskim schronie. Quote
Malgoska Posted January 1, 2014 Author Posted January 1, 2014 (edited) [quote name='Doda_']a Liska byla w gorszym stanie? bardziej potrzebowala domu ? wiem ( z powyzego postu ) ze do pomylki doszlo, ale dla nas liczy sie chyba to zeby jak najwiecej psom pomóc, w miare mozliwosci wszytskim najlepiej . . , a nie ze jak do pomylki doszlo to odwiezc z powrotem i wyciagnac drugą .. . . Liska nadal w olkuskim schronie ? Jeśli tak, to ja mogę zobaczyć - w tą sobotę bede w Olkuskim schronie.[/QUOTE] Liska też została zabrana. [COLOR=#3E3E3E][URL="http://www.dogomania.pl/forum/members/103393-wojtuś"][IMG]http://www.dogomania.pl/forum/customavatars/avatar103393_2.gif[/IMG][/URL][URL="http://www.dogomania.pl/forum/members/103393-wojtuś"]wojtuś[/URL] [IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/statusicon/user-offline.png[/IMG][B][/B][B][IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/ranks/7weteran.gif[/IMG][/B][IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/reputation/reputation_pos.png[/IMG] [RIGHT]DołączyłNov 2009PrzeglądaKraków tel. 504-236-465Posty5,325[/RIGHT] [/COLOR] [COLOR=#000000][h=2][IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/icons/icon1.png[/IMG][/h][INDENT]Jakie piękne te szczeniaki[IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/smilies/icon_smile.gif[/IMG] Dzięki za zdjęcia i opisy Iwonce z Amoka i Iwonii [IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/smilies/love.gif[/IMG] [IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/smilies/love.gif[/IMG] Proszę Was też Kochani o ich ogłaszanie, Liska była wyciągnięta z Olkusza przed 16.00 przez p.Magdę i wszystko się opóźniło, Teraz Liska jest u Missieek - to już niedaleko od Amoka - i jutro Missiek zawiezie Liskę do hoteliku[IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/smilies/icon_smile.gif[/IMG] Jak Iwonia pisała, przyjechały dziś pieski z Ostrowca do Olkusza, p.Magda widziała też pieska Huskiego, który w końcu trafił do Olkusza - jest wychudzony, Liska, jak mówi p.Magda, jest piękna[IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/smilies/icon_smile.gif[/IMG][/INDENT] [/COLOR] Edited January 1, 2014 by Malgoska Quote
barb Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 Doda, pieski z wątku opuściły Olkusz w maju 2012 r. Więcej szczególów jest na wątku olkuskim do ktorego link wkleilam od postu 2447. Przy okazji gratuluję akcji z onkiem. :lol: Quote
Malgoska Posted January 1, 2014 Author Posted January 1, 2014 [quote name='barb']Doda, pieski z wątku opuściły Olkusz w maju 2012 r. Więcej szczególów jest na wątku olkuskim do ktorego link wkleilam od postu 2447. Przy okazji gratuluję akcji z onkiem. :lol:[/QUOTE] fakt, to była fajna akcja :) Quote
inka33 Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 [quote name='Doda_']a Liska byla w gorszym stanie? bardziej potrzebowala domu ? wiem ( z powyzego postu ) ze do pomylki doszlo, ale dla nas liczy sie chyba to zeby jak najwiecej psom pomóc, w miare mozliwosci wszytskim najlepiej . . , a nie ze jak do pomylki doszlo to odwiezc z powrotem i wyciagnac drugą .. . . Liska nadal w olkuskim schronie ? Jeśli tak, to ja mogę zobaczyć - w tą sobotę bede w Olkuskim schronie.[/QUOTE] Doda, chyba nie zrozumiałaś... :shake: To są informacje z początków Trufelki i Szczęściary oraz Liski na dogo, znaczy się powrót do daaawnych dziejów - w odpowiedzi na pytania dotyczące tego, kto jest/był opiekunem Trufelki. Quote
barb Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 (edited) [quote name='inka33']Doda, chyba nie zrozumiałaś... :shake: To są informacje z początków Trufelki i Szczęściary oraz Liski na dogo, znaczy się powrót do daaawnych dziejów - w odpowiedzi na pytania dotyczące tego, kto jest/był opiekunem Trufelki.[/QUOTE] Tak, post Wojtusia ktory cytuje Malgoska jest z maja 2012 r. [I]I[/I] kolejne, z ktorych jasno wynika kto był [quote name='wojtuś'][B]mmd [/B]wszystkiego, wszystkiego dobrego :) [B]Alojzyna[/B] dzięki ogromne za ogłoszenia szczeniaków :) [B]Ellig [/B]dzięki za pakiet u tatankas dla Szczęściary :) Bardzo mi zależy na ogłaszaniu szczeniaków i Szczęściary - są w hoteliku i mam na głowie ich zapłatę za pobyt. [B]Iwonia [/B]- będzie pewnie chłopak - taki duży :) pisz, pisz o pieskach z hoteliku - ja mam tylko problem jak się wypłacę Iwonce P., ale wstępnie coś dzisiaj uzgodniliśmy. Byłem w Amoku, Szczęściara zrobiła już duży postęp, cieszy się na widok Iwonki, szczeka, chodzi po wybiegu, ufa Iwonce, boi się na razie kogoś innego, - dała mi się głaskać ale przy Iwonce i gdy była na smyczy. Odrobinka jeszcze czasu potrzebna i do innych się przekona. Iwonka mówi, że obecnie najlepszy byłby dla niej domek z ogródkiem - byłby to obecnie najmniejszy stres adaptacyjny do nowego miejsca, widać po niej że zaufa dobremu człowiekowi. Rozmawialiśmy też o mamie szczeniaków, zabiorę ją od Iwonki, nie znalazłem na razie dla niej DT, jak nic się nie zmieni to odwiozę ją po niedzieli do schroniska - sunia wymaga czasu by dojść do siebie, nie utrzymam jej w hoteliku. Jest obecnie sama w boksie - dziabnęła Kafirka w pyszczek. Pieski zajęły Iwonce teraz 3 boksy, a tylko Szczęściara ma opłacony pobyt do 17 czerwca. [B]Iwonia[/B] jak dojdą zdjęcia Szczęściary od Iwonki to wstaw proszę:) i prześlij mi proszę na maila zdjęcia szczeniaków i Szczęściary - muszą też jak Twoje pieski w domu, znaleść domki [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL][/QUOTE] a kto nie byl opiekunem Trufli. [quote name='iwoniam']Wojtuś, to może wykup jakiś pakiet dodatkowy, co? koszt nie tak wielki, a ogłaszane psinki łatwiej znajdą dom.. [B]Szczęściarę [/B]dołączyłam, [B]Liskę [/B]także :) zdjęcia b. fajne, na pewno się przydadzą. Wiem, że [B]Trufla [/B]odtrąca maluchy = to normalne w ich wieku, poza tym sunia jest w ogromnym stresie (mimo wszystko) i na pewno lepiej dla szczeniaczków, aby się od niej już więcej bycia "strachulcami" nie uczyły. Suczki nie chcą karmić i zajmować się szczeniętami powyżej 8 tygodnia. To naturalna kolej rzeczy, że musza się one usamodzielnić. DT dla [B]Trufli [/B]- hm... Wojtuś... znaleźliśmy kilkadziesiąt DT i DS od zimy dla rożnych maluszków.. na pewno znajdziesz DT - szukaj.. Troszkę Cię odciążyliśmy, ale sama widzisz, że kolejne są w potrzebie. :/ Jak odpoczną i się na spokojnie zastanowię to Cię poproszę o pomoc, ale teraz troszkę mi się już miesza wszystko.. Myślę o odnowieniu [B]Gizuni [/B]i ewentualnie tych, które już były ogłaszane bez skutku :(. mmd - dziękuję Ci za [B]Erysia[/B][/QUOTE] Tylko co można zrobić z tą wiedzą ? :shake: Edited January 1, 2014 by barb Quote
majku33krakow Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 (edited) malutka sunia liska jest z powazną bardzo raną to u was znajomy jakis piesek? [url]https://www.facebook.com/y.bonelli/posts/10202136396403943?ref=notif¬if_t=close_friend_activity[/url] Edited January 2, 2014 by majku33krakow Quote
Doda_ Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 ja jeszcze się nie nacieszyłam że Laki wrocił do właścicieli :) macie rację, źle zrozumiałam, powiem tak, nie interesuje mnie w tej chwili jak było naprawdę, bo każdy co innego mówi i mnie od samego początku nie było . .wiec nie zrozumiem o co chodzi ! chcę - tak jak my wszyscy - wiedzieć , czy trufelka żyje, gdzie jest, czy ma się dobrze, czy się odnalazła itd itp? osoby ktore dawaly kase na utrzymanie psinki maja prawo wiedziec !!!!!!!!!!!! iwoniam - możemy prosić o info? pojaw się na wątku chociaż raz, wstaw zdjęcia Trufelki ale aktualne,napisz czy ma się dobrze.Jesli tobie tez zalezy na jej dobro . . . . . bo dla mnie milczenie jest podejrzane . . . do tego zmienna data zaginiecia, odnalezienia itd itp . . . :| Aha, wojtka już osobiście widziałam, bardzo mila osoba . Quote
barb Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 Doda, iwoniam miała pisać o Trufli na "swoim domowym wątku" - niestety tam też jest cisza. [quote name='majku33krakow']malutka sunia liska jest z powazną bardzo raną to u was znajomy jakis piesek? [URL]https://www.facebook.com/y.bonelli/posts/10202136396403943?ref=notif¬if_t=close_friend_activity[/URL][/QUOTE] majku, myślę, że to tylko zbieżność imion z Liską z wątku olkuskiego. Quote
Marta72 Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 zalądam w nowym roku.................................................. Quote
wojtuś Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 Kochani moi jestem :) Przed tym wpisem chciałem najpierw nadrobić zaległości w tym co podziało się na wątku od września, jak ostatni raz byłem z Wami, doczytałem, trwało to troszkę. Przede wszystkim dziękuję Wam, że wspominaliście o mnie i moim powrocie do zdrowia (jest o niebo lepiej, czuję się jakbym miał teraz o 20 lat mniej - ale chemioterapia będzie jeszcze trwać przynajmniej do wiosny) Mam strasznie mieszane uczucia jak odnieść się do tego wszystkiego co się wydarzyło z Trufelką. Iwonka z Amoka mówi: może wszyscy mamy rację, a może nie ma jej nikt. To jest chyba sedno sprawy i coś w tym jest. [B]Małgośka[/B] - dzięki ogromne za spłatę długu Trufelki, innym Cioteczkom też dziękuję za bazarki, [B]barb[/B] - dzięki za piękną kartkę, [B]Ewunia Gonzales[/B] - tu jeszcze podziękuję za tak cudną "niespodziankę", [B]Doda -[/B]tak, poznaliśmy się przy przejęciu 2 piesków w Modlniczce (Temida prosiła a to przecież dla mnie jak "rozkaz" :) ) [B]Sylwia z poza dogo[/B] - jest tu z nami cały czas, cały czas zbiera od znajomych fanty dla Małgośki na bazarki, dzięki tel. Sylwi wiedziałem prawie na bieżąco o losach Trufelki. W maju 2012 r przewiozłem od p.Magdy z Bukowna (k.Olkusza) 5 piesków do hoteliku Amok. Tak naprawdę, na prośbę Cioteczek z Warszawy na wątku olkuskim, pojechałem po Liskę ale.... już wiecie ....to była Szczęściara i dodatkowo zabrałem wyciągniętą z Olkusza Trufelkę z 3 szczeniakami... zawiozłem pieski do hoteliku Amok, to była moja decyzja. Liski nie mogłem tak zostawić w Olkuszu, czekało na nią już miejsce w Amoku, Na moją prośbę p. Magda wyciągnęła Liskę i zawiozła do Missiek (było już późno by wieź ją do hoteliku, więc zawiozła Liskę do Missiek - mieszka niedaleko Amoka, na następny dzień Missiek już z Liską były w Amoku. Taka to historia Liski :). Znalazła niedługo własny domek. Za los Trufelki dalej czuję się odpowiedzialny - tylko ona nie ma swojego domku. Domek u Iwoniam to myślę, że jest jako DT. Ten brak informacji o zaginięciach Trufelki od Iwoniam czy Maćka - nie wiem czemu tak się stało, nie wiem. Na tyle na ile poznałem Iwoniam wiem, że sprawy zwierząt są dla Niej bardzo ważne, kocha zwierzaki duże i małe. Jak będzie dalej - chciałbym też by wstawiała zdjęcia Trufelki i coś o suni napisała, jeśli nie tutaj to info przekleję z innego wątku. Myślę żeby wątek ten pozostał na razie taki jaki jest. [B]Kochani[/B] :loveu: jak najlepszego roku 2014 [B]dla Was[/B] i dla wszystkich naszych zwierzaków. 1 Quote
inka33 Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 [quote name='barb']Tak, post Wojtusia ktory cytuje Malgoska jest z maja 2012 r. [I]I[/I] kolejne, z ktorych jasno wynika kto był a kto nie byl opiekunem Trufli. Tylko co można zrobić z tą wiedzą ? :shake:[/QUOTE] Chyba już o nic nie będę pytać... to co wiem, raczej mi wystarczy... :( No - chyba, że wpadnę na jakieś inteligentne pytanie. :hmmmm: [COLOR=#0000ff]Edit:[/COLOR] Witaj, Wojtku! :multi: Spokojnego i rychłego całkowitego powrotu do zdrowia! :kciuki: Quote
Malgoska Posted January 2, 2014 Author Posted January 2, 2014 [quote name='wojtuś']Kochani moi jestem :) Przed tym wpisem chciałem najpierw nadrobić zaległości w tym co podziało się na wątku od września, jak ostatni raz byłem z Wami, doczytałem, trwało to troszkę. Przede wszystkim dziękuję Wam, że wspominaliście o mnie i moim powrocie do zdrowia (jest o niebo lepiej, czuję się jakbym miał teraz o 20 lat mniej - ale chemioterapia będzie jeszcze trwać przynajmniej do wiosny) Mam strasznie mieszane uczucia jak odnieść się do tego wszystkiego co się wydarzyło z Trufelką. Iwonka z Amoka mówi: może wszyscy mamy rację, a może nie ma jej nikt. To jest chyba sedno sprawy i coś w tym jest. [B]Małgośka[/B] - dzięki ogromne za spłatę długu Trufelki, innym Cioteczkom też dziękuję za bazarki, [B]barb[/B] - dzięki za piękną kartkę, [B]Ewunia Gonzales[/B] - tu jeszcze podziękuję za tak cudną "niespodziankę", [B]Doda -[/B]tak, poznaliśmy się przy przejęciu 2 piesków w Modlniczce (Temida prosiła a to przecież dla mnie jak "rozkaz" :) ) [B]Sylwia z poza dogo[/B] - jest tu z nami cały czas, cały czas zbiera od znajomych fanty dla Małgośki na bazarki, dzięki tel. Sylwi wiedziałem prawie na bieżąco o losach Trufelki. W maju 2012 r przewiozłem od p.Magdy z Bukowna (k.Olkusza) 5 piesków do hoteliku Amok. Tak naprawdę, na prośbę Cioteczek z Warszawy na wątku olkuskim, pojechałem po Liskę ale.... już wiecie ....to była Szczęściara i dodatkowo zabrałem wyciągniętą z Olkusza Trufelkę z 3 szczeniakami... zawiozłem pieski do hoteliku Amok, to była moja decyzja. Liski nie mogłem tak zostawić w Olkuszu, czekało na nią już miejsce w Amoku, Na moją prośbę p. Magda wyciągnęła Liskę i zawiozła do Missiek (było już późno by wieź ją do hoteliku, więc zawiozła Liskę do Missiek - mieszka niedaleko Amoka, na następny dzień Missiek już z Liską były w Amoku. Taka to historia Liski :). Znalazła niedługo własny domek. Za los Trufelki dalej czuję się odpowiedzialny - tylko ona nie ma swojego domku. Domek u Iwoniam to myślę, że jest jako DT. Ten brak informacji o zaginięciach Trufelki od Iwoniam czy Maćka - nie wiem czemu tak się stało, nie wiem. Na tyle na ile poznałem Iwoniam wiem, że sprawy zwierząt są dla Niej bardzo ważne, kocha zwierzaki duże i małe. Jak będzie dalej - chciałbym też by wstawiała zdjęcia Trufelki i coś o suni napisała, jeśli nie tutaj to info przekleję z innego wątku. Myślę żeby wątek ten pozostał na razie taki jaki jest. [B]Kochani[/B] :loveu: jak najlepszego roku 2014 [B]dla Was[/B] i dla wszystkich naszych zwierzaków.[/QUOTE] dzięki Wojtuś zdrowia w Nowym Roku :) masz siłę, żeby przywrócić na Ciebie wątek? Quote
wojtuś Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 [quote name='inka33']Chyba już o nic nie będę pytać... to co wiem, raczej mi wystarczy... :( No - chyba, że wpadnę na jakieś inteligentne pytanie. :hmmmm: [COLOR=#0000ff]Edit:[/COLOR] Witaj, Wojtku! :multi: Spokojnego i rychłego całkowitego powrotu do zdrowia! :kciuki:[/QUOTE] Witaj Inko :) Dzięki [quote name='Malgoska']dzięki Wojtuś zdrowia w Nowym Roku :) masz siłę, żeby przywrócić na Ciebie wątek?[/QUOTE] Małgosiu ochłonę i pomyślę jeszcze :) i .. jak można dotrzeć do info o Trufelce od Iwoniam. Wiem Małgosiu jak Ci przykro, bo to nie tylko chodzi o Twój wkład pracy ogromny dla Trufelki i piesków z tego wątku ale i o inne pieski olkuskie, którym tak dużo pomogłaś finansowo przez bazarki. Buziaki :loveu: Quote
Malgoska Posted January 2, 2014 Author Posted January 2, 2014 [quote name='wojtuś']Witaj Inko :) Dzięki Małgosiu ochłonę i pomyślę jeszcze :) i .. jak można dotrzeć do info o Trufelce od Iwoniam. Wiem Małgosiu jak Ci przykro, bo to nie tylko chodzi o Twój wkład pracy ogromny dla Trufelki i piesków z tego wątku ale i o inne pieski olkuskie, którym tak dużo pomogłaś finansowo przez bazarki. Buziaki :loveu:[/QUOTE] To daj znać jak już pomyslisz :) Jeszcze raz duuuużo zdrowia :) 1 Quote
barb Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 [quote name='Marta72']zalądam w nowym roku..................................................[/QUOTE] Niestety Trufla się nam sylwestrowo ani noworocznie nie pokazała :niewiem: [quote name='wojtuś']Kochani moi jestem :) Przed tym wpisem chciałem najpierw nadrobić zaległości w tym co podziało się na wątku od września, jak ostatni raz byłem z Wami, doczytałem, trwało to troszkę. Przede wszystkim dziękuję Wam, że wspominaliście o mnie i moim powrocie do zdrowia (jest o niebo lepiej, czuję się jakbym miał teraz o 20 lat mniej - ale chemioterapia będzie jeszcze trwać przynajmniej do wiosny) Mam strasznie mieszane uczucia jak odnieść się do tego wszystkiego co się wydarzyło z Trufelką. Iwonka z Amoka mówi: może wszyscy mamy rację, a może nie ma jej nikt. To jest chyba sedno sprawy i coś w tym jest. [B]Małgośka[/B] - dzięki ogromne za spłatę długu Trufelki, innym Cioteczkom też dziękuję za bazarki, [B]barb[/B] - dzięki za piękną kartkę, [B]Ewunia Gonzales[/B] - tu jeszcze podziękuję za tak cudną "niespodziankę", [B]Doda -[/B]tak, poznaliśmy się przy przejęciu 2 piesków w Modlniczce (Temida prosiła a to przecież dla mnie jak "rozkaz" :) ) [B]Sylwia z poza dogo[/B] - jest tu z nami cały czas, cały czas zbiera od znajomych fanty dla Małgośki na bazarki, dzięki tel. Sylwi wiedziałem prawie na bieżąco o losach Trufelki. W maju 2012 r przewiozłem od p.Magdy z Bukowna (k.Olkusza) 5 piesków do hoteliku Amok. Tak naprawdę, na prośbę Cioteczek z Warszawy na wątku olkuskim, pojechałem po Liskę ale.... już wiecie ....to była Szczęściara i dodatkowo zabrałem wyciągniętą z Olkusza Trufelkę z 3 szczeniakami... zawiozłem pieski do hoteliku Amok, to była moja decyzja. Liski nie mogłem tak zostawić w Olkuszu, czekało na nią już miejsce w Amoku, Na moją prośbę p. Magda wyciągnęła Liskę i zawiozła do Missiek (było już późno by wieź ją do hoteliku, więc zawiozła Liskę do Missiek - mieszka niedaleko Amoka, na następny dzień Missiek już z Liską były w Amoku. Taka to historia Liski :). Znalazła niedługo własny domek. Za los Trufelki dalej czuję się odpowiedzialny - tylko ona nie ma swojego domku. Domek u Iwoniam to myślę, że jest jako DT. Ten brak informacji o zaginięciach Trufelki od Iwoniam czy Maćka - nie wiem czemu tak się stało, nie wiem. Na tyle na ile poznałem Iwoniam wiem, że sprawy zwierząt są dla Niej bardzo ważne, kocha zwierzaki duże i małe. Jak będzie dalej - chciałbym też by wstawiała zdjęcia Trufelki i coś o suni napisała, jeśli nie tutaj to info przekleję z innego wątku. Myślę żeby wątek ten pozostał na razie taki jaki jest. [B]Kochani[/B] :loveu: jak najlepszego roku 2014 [B]dla Was[/B] i dla wszystkich naszych zwierzaków.[/QUOTE] Wojtusiu, nie masz pojęcia jak sie Cieszę, że znow Cię tu widzę. :lol::Cool!::multi: Oby nowy 2014 rok byl lepszy od poprzedniego dla Ciebie i dla nas wszystkich.:lol: [quote name='inka33']Chyba już o nic nie będę pytać... to co wiem, raczej mi wystarczy... :( No - chyba, że wpadnę na jakieś inteligentne pytanie. :hmmmm: [COLOR=#0000ff]Edit:[/COLOR] Witaj, Wojtku! :multi: Spokojnego i rychłego całkowitego powrotu do zdrowia! :kciuki:[/QUOTE] Inko, pytaj inteligentnie lub nie - odpowiemy jeśli tylko potrafimy. :lol: [quote name='Malgoska']dzięki Wojtuś zdrowia w Nowym Roku :) masz siłę, żeby przywrócić na Ciebie wątek?[/QUOTE] [quote name='wojtuś']Witaj Inko :) Dzięki Małgosiu ochłonę i pomyślę jeszcze :) i .. jak można dotrzeć do info o Trufelce od Iwoniam. Wiem Małgosiu jak Ci przykro, bo to nie tylko chodzi o Twój wkład pracy ogromny dla Trufelki i piesków z tego wątku ale i o inne pieski olkuskie, którym tak dużo pomogłaś finansowo przez bazarki. Buziaki :loveu:[/QUOTE] [quote name='Malgoska']To daj znać jak już pomyslisz :) Jeszcze raz duuuużo zdrowia :)[/QUOTE] :loveu::lol: Quote
Doda_ Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 Witaj Wojtuś , fajnie, że wróciłeś :) życzę duuuuużo zdrowia ! Będzie dobrze:) Quote
Marta72 Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 To niespodzianka:) Wojtuś:) Duzo zdrowia na ten Nowy Rok!!!! pozdrawiam Quote
Nadziejka Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 Wojtunio jest :buzi: :buzi: [IMG]http://www.animaatjes.nl/plaatjes/k/kerst_beer/animaatjes-kerst_beer-60964.png[/IMG]kochany Wojtusinku :bye::bye:zdrowiej zdrowiej stokroć :iloveyou: dla siebie , najbliższych , dla zwiezunkow i dla nas wszystkich Wojtasku :klacz: :x-mas: Cudownosci Wzelkiej w Nowym Roczku Quote
Marycha35 Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 Wojtku mocno ściskam i zdrówka życzę!!!:) Quote
margoth137 Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 Witaj Wojtuś:) życzymy z Romankiem szybkiego powrotu do zdrowia!!!!:loveu: Quote
Marta72 Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 i zalądam...................................................... 1 Quote
Kejciu Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 Znalazłam w necie takie ogłoszenie : [URL]http://tablica.pl/oferta/wera-fajna-sunia-z-legionowa-czeka-na-dom-w-schronisku-ID1kl5F.html[/URL] od razu napiszę że to nie Trufla ale na pierwszy rzut oka od razu o Trufci pomyślałam 1 Quote
barb Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 Tak dużo ludzi zagląda na ten wątek i myśli o Trufli ... Quote
megi345 Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 [quote name='barb']Tak dużo ludzi zagląda na ten wątek i myśli o Trufli ...[/QUOTE] Szkoda tylko, że dla niektórych wstawienie jednego zdjęcia z krótkim opisem jak żyje pies to taki "wielki wyczyn". Trzeba pokazać swoją wyższość, "pies jest mój i będę robił z nim co chcę" ....... a inni sobie mogą czekać i czekać... i czekać.. Quote
Recommended Posts