konfirm31 Posted October 29, 2019 Share Posted October 29, 2019 Dzięki :). Trzymam kciuki, żeby się udało. PS. Czy nr konta na wpłaty na Skarpetę, jest nadal ten sam, tj konto SMON? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marycha35 Posted November 12, 2019 Share Posted November 12, 2019 Ja wpłacam nadal tam! Czy to jest oki?:) Przelałam stałą za listopad z małą nawiązką;) Jaka sytuacja "naszych" owczarów???? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DONnka Posted November 12, 2019 Share Posted November 12, 2019 4 godziny temu, Marycha35 napisał: Ja wpłacam nadal tam! Czy to jest oki?:) Przelałam stałą za listopad z małą nawiązką;) Jaka sytuacja "naszych" owczarów???? Tak, nasze "stare" konto jest ciągle aktywne :) Jak cokolwiek się zmieni, bedziemy Was wszystkich alarmować Aktualnie mamy na stanie 11 owczarków, z których sześć jest gotowych do adopcji. Cały czas intensywnie szukamy dla nich domów Pięć owczarów jest w trakcie diagnostyki i/lub leczenia. Jeden z nich dodatkowo ma problemy behawioralne. Pracujemy nad tym ! Bądźcie z nami Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
egradska Posted December 2, 2019 Author Share Posted December 2, 2019 Zapraszamy na Swiateczny Kiermasz Owczarkowy, moze ktos znajdzie cos fajnego, co nada sie na prezent albo autoprezent :) Tuuu: https://www.facebook.com/groups/340973789998414/?ref=group_header Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marycha35 Posted December 12, 2019 Share Posted December 12, 2019 Przelałam stałą za grudzień, buziaki świąteczne:))))) DONko, dzięki za info, tam wyżej :) Już wiem wszystko! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DONnka Posted December 21, 2019 Share Posted December 21, 2019 Drodzy Przyjaciele i Członkowie Skarpety Owczarkowej Dnia 19.11.2019r do ewidencji stowarzyszeń zwykłych zostało wpisane STOWARZYSZENIE OWCZARKOWA SKARPETA w skrócie S.O.S, czyli My Jesteśmy w trakcie finalizowania pozostałych formalności Dotychczasowe skarpetowe konto SMON po świętach zostanie zamknięte. Wpłat "owczarkowych abonamentów" można dokonywać na to konto jeszcze tylko do 24.12.2019r Nowym numerem konta będziemy dysponować dopiero po Nowym Roku. Niezwłocznie podamy je tutaj wszystkim zainteresowanym. Liczymy, że nadal będziecie z nami Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marycha35 Posted December 24, 2019 Share Posted December 24, 2019 Supero!!! Tylko dlaczego do stowarzyszeń zwykłych, my jesteśmy niezwykli;) To czekam na numer konta SOS, deklaruję kontynuację wpłat i pilnie nasłuchuję, co też owczareczki wszelakie dziś w nocy powiedzą...:) WESOŁYCH ŚWIĄT LUDKOWIE KOCHANI :) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DONnka Posted December 27, 2019 Share Posted December 27, 2019 Witajcie :) Udało nam się wcześniej zakończyć formalności wszelakie i założyć konto bankowe Dotychczasowe konto na dniach zostanie zamknięte. Bardzo prosimy, aby w tytule przelewów na podane niżej nowe konto oprócz nicku z forum nie pisać już "cegiełka" tylko DAROWIZNA na owczarki Oprócz bardziej formalnego statusu, nowej siedziby, małego "retuszu" nazwy i nowego konta bankowego nic się nie zmienia Nadal będziemy robić to, co robimy Aktualnie mamy pod opieką i na wyłącznym utrzymaniu 10 owczarków: BEMOLA, TEDDIEGO, BELLĘ, INDIĘ, DIANĘ, POLĘ, SHAKIRA, AMONA, JOKERA i COFFE. Bemol, Bella, Joker i India są gotowe do adopcji Coffe i Dianka będą gotowe lada moment. Pozostałe są w trakcie leczenia i/lub rehabilitacji Prosimy, zostańcie z nami Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marycha35 Posted January 27, 2020 Share Posted January 27, 2020 Przelałam stałą za styczeń, uwzględniłam nowe namiary:) Przelewam ździebko więcej od teraz, 30 zł. Ściskam psowate i ludzkie :) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DONnka Posted January 31, 2020 Share Posted January 31, 2020 Przedstawiam Wam naszych obecnych podopiecznych, czyli SKARPECIAKI `2020 - INDIA lat 5-6 - w trakcie diagnostyki i leczenia - BEMOL lat 9-10 - gotowy do adopcji - COFFE lat 3-4 - gotowa do adopcji - POLA około 1 roku - sunia niepełnosprawna w dożywotnim DT - MESSI 7 miesięcy - w trakcie diagnostyki i leczenia - DIANA lat 5-6 - w trakcie diagnostyki i leczenia - SHAKIR lat 3-4 - w trakcie diagnostyki i leczenia - BRENDA lat 9-10 - w trakcie diagnostyki leczenia - JOKER 10-11 miesięcy - gotowy do adopcji - BELLA lat 2-3 - gotowa do adopcji - AMON lat 6-7- w trakcie szkolenia behawioralnego Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfirm31 Posted February 1, 2020 Share Posted February 1, 2020 Piękne owczarki! Oby znalazły kochające domy i żyły zdrowo, długo i szczęśliwie! Dziękuję za opiekę nad nimi :) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marycha35 Posted February 19, 2020 Share Posted February 19, 2020 Uiściłam za luty:) Buzka:) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marycha35 Posted March 11, 2020 Share Posted March 11, 2020 Uiściłam za marzec:) Mam nadzieję, że kasiorka dociera:) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marycha35 Posted April 10, 2020 Share Posted April 10, 2020 Uiściłam za kwiecień stałą na owczary :) Ludkowie i psowate, spokojnych i zdrooooowych ŚWIĄT :) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
betka Posted August 17, 2020 Share Posted August 17, 2020 Niewiele się dzieje na tym wątku, ale skarpeta działa! Głównie na fb Dawno nie mieliśmy pod opieką tak biednej ONeczki. Zajrzyjcie proszę, Chcemy Jej pomóc... https://www.facebook.com/events/4130045963736810/?active_tab=discussion https://zrzutka.pl/buu8dg 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfirm31 Posted August 17, 2020 Share Posted August 17, 2020 Byłam, wpłaciłam, udostępniłam :) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
betka Posted August 18, 2020 Share Posted August 18, 2020 Dziękuję Konfirm31, wiem, że kochasz ONeczki... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tola Posted December 4, 2020 Share Posted December 4, 2020 Bardzo proszę o wsparcie zamojskiej Andrei zabranej ze schroniska do hoteliku Murki. Andrea jest w bardzo złym stanie, wychudzona. Na razie ma leczone ucho, z którego leje się ropa, trzeba tez zdiagnozować obolały bok, bo nie wiemy, co się z tam dzieje. W planie jest dalsza diagnostyka (badanie krwi, usg, prześwietlenie). Tutaj wątek suni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mdk8 Posted December 5, 2020 Share Posted December 5, 2020 Jestem za pomocą Andrei . 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfirm31 Posted December 5, 2020 Share Posted December 5, 2020 Też jestem ZA :) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DONnka Posted December 6, 2020 Share Posted December 6, 2020 Dnia 4.12.2020 o 21:59, Tola napisał: Bardzo proszę o wsparcie zamojskiej Andrei zabranej ze schroniska do hoteliku Murki. Andrea jest w bardzo złym stanie, wychudzona. Na razie ma leczone ucho, z którego leje się ropa, trzeba tez zdiagnozować obolały bok, bo nie wiemy, co się z tam dzieje. W planie jest dalsza diagnostyka (badanie krwi, usg, prześwietlenie). Tutaj wątek suni Tola, wsparcie dla Andrei przyznane :) Daj znać, jak bedziesz wiedziała, czego konkretnie potrzebujecie dla suni :) Pamiętaj proszę, że jeśli mielibyśmy zapłacić fakturę od weta, to musi być wystawiona na nas. Dane podam Ci na priva lub smsem 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DONnka Posted December 6, 2020 Share Posted December 6, 2020 Dnia 27.01.2020 o 15:25, Marycha35 napisał: Przelałam stałą za styczeń, uwzględniłam nowe namiary:) Przelewam ździebko więcej od teraz, 30 zł. Ściskam psowate i ludzkie :) Dnia 19.02.2020 o 16:16, Marycha35 napisał: Uiściłam za luty:) Buzka:) Dnia 11.03.2020 o 11:01, Marycha35 napisał: Uiściłam za marzec:) Mam nadzieję, że kasiorka dociera:) Dnia 10.04.2020 o 12:28, Marycha35 napisał: Uiściłam za kwiecień stałą na owczary :) Ludkowie i psowate, spokojnych i zdrooooowych ŚWIĄT :) Wszystkie wpłaty dotarły :) Bardzo dziękujemy, Marysiu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfirm31 Posted January 4, 2021 Share Posted January 4, 2021 Dzień dobry Taką starą, 13 letnią ONkę przygarnęła na dożywotni tymczas malagos. Dziewczyna wkrótce będzie miała własny wątek i imię https://www.dogomania.com/forum/topic/352312-~-w-domku-w-warszawie-aria-młodziutka-onka/?do=findComment&comment=17701907 A tu ona, na fb https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10207871250855743&id=1729974890 Czy Skarpeta Owczarkowa, może jej udzielić pomocy? Bardzo proszę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malagos Posted January 5, 2021 Share Posted January 5, 2021 Dzień dobry, od wczoraj mamy na bdt owczareczkę ze schroniska w Ostrowi Maz, ma kłopoty z chodzeniem, stawami - nie mogłam jej zostawić na zimę w schronie :(. Poszukamy jej domu, domu, nie kojca, ciepełko i wygoda jej się należy. https://www.dogomania.com/forum/topic/352950-~nowe-życie-starej-onki-zaczyna-od-dziś/?tab=comments#comment-17702172 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DONnka Posted January 6, 2021 Share Posted January 6, 2021 Dnia 4.01.2021 o 17:15, konfirm31 napisał: Dzień dobry Taką starą, 13 letnią ONkę przygarnęła na dożywotni tymczas malagos. Dziewczyna wkrótce będzie miała własny wątek i imię https://www.dogomania.com/forum/topic/352312-~-w-domku-w-warszawie-aria-młodziutka-onka/?do=findComment&comment=17701907 A tu ona, na fb https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10207871250855743&id=1729974890 Czy Skarpeta Owczarkowa, może jej udzielić pomocy? Bardzo proszę. Myślę, że nikt nie będzie miał nic przeciwko temu, jeśli wesprzemy sunię. Potrzebujemy tylko informacji, czego jej potrzeba Dnia 5.01.2021 o 12:08, malagos napisał: Dzień dobry, od wczoraj mamy na bdt owczareczkę ze schroniska w Ostrowi Maz, ma kłopoty z chodzeniem, stawami - nie mogłam jej zostawić na zimę w schronie :(. Poszukamy jej domu, domu, nie kojca, ciepełko i wygoda jej się należy. https://www.dogomania.com/forum/topic/352950-~nowe-życie-starej-onki-zaczyna-od-dziś/?tab=comments#comment-17702172 Pomożemy w ogłaszaniu suni. Czy oprócz tego możemy dla niej coś jeszcze zrobić ? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts