Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/230056"]

[IMG]http://img31.imageshack.us/img31/423/onki.jpg[/IMG][/URL]

[SIZE=3][B]Akceptujecie taki bannerek ???
Jeśli tak, to proszę się częstować - jest podlinkowany :)
Dziękujemy fochu :loveu:
[/B][/SIZE]

Edited by DONnka
Posted

[quote name='DONnka'][URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/230056"]

[IMG]http://img31.imageshack.us/img31/423/onki.jpg[/IMG][/URL]

[SIZE=3][B]Akceptujecie taki bannerek ???
Jeśli tak, to proszę się częstować - jest podlinkowany :)
Dziękujemy fochu :loveu:
[/B][/SIZE][/QUOTE]

bardzo dziękujemy fochu za banerek, wszystkim odwiedzającym za dobre słowo i chęć pomocy:loveu::loveu::loveu:

jeszcze instrukcja wklejania banerka dla początkujących by się przydała (na ten przykład, dla mnie):oops:

Posted (edited)

Instrukcja wklejania banerka (dla laików, do których też się zaliczam :)):

1) Trzeba zaznaczyć banerek u kogoś, np. u DONnki :), przeciągając myszą, tak aby podświetlił się na niebiesko,
2) wcisnąć "ctrl c",
3) przejść do "edytuj sygnaturę" w swoich ustawieniach
4) tam zrobić w odpowiednim polu "ctrl v"
5) i zaakceptować.

Wkleję banerek dopiero jutro.[B] Dziś trzeba rozreklamować pieski z Szydłowca, [/B]bo tym porzuconym biedakom kotki jedzenie chcą zabrać :-( :( :( [URL]http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=15498[/URL]

Edited by betka
Posted

Proszę o jakąkolwiek pomoc, także merytoryczną, bo są głosy, że DON-kę należy uśpić: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/229788-ON-ki-ze-schroniska-dojrzałe-i-starsze-bez-szans-na-dom?p=19449100#post19449100[/URL]

Temat też jest wałkowany na wątku zagryzionej pinczerki
[*]: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/180413-PInczer-Musztarda-dwukrotnie-uratowana-jest-bezpieczna-aż-trudno-w-to-uwierzyć?p=19449799#post19449799[/URL]

Przepraszam za śmiecenie, ale tu chodzi o życie tej owczarki :(.

Posted

Jestem ostatnio bardziej plaskato-fafelowa ale z racji posiadania kilka lat wstecz, tak kochanej istoty jak czarne bydlę mixturę owczarka belga, to będę rozsyłać wątek.
I taka moja uwaga, skoro są MY OWCZARKARZE, to muszą być również MY OWCZARKARKI (:

Posted (edited)

[quote name='betka']Instrukcja wklejania banerka (dla laików, do których też się zaliczam :)):

1) Trzeba zaznaczyć banerek u kogoś, np. u DONnki :), przeciągając myszą, tak aby podświetlił się na niebiesko,
2) wcisnąć "ctrl c",
3) przejść do "edytuj sygnaturę" w swoich ustawieniach
4) tam zrobić w odpowiednim polu "ctrl v"
5) i zaakceptować.

Wkleję banerek dopiero jutro.[B] Dziś trzeba rozreklamować pieski z Szydłowca, [/B]bo tym porzuconym biedakom kotki jedzenie chcą zabrać :-( :( :( [URL]http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=15498[/URL][/QUOTE]

Dzięki [B]betka[/B] :)
Dobry byłby z Ciebie nauczyciel :razz:

[quote name='joteska']melduję się na wątku, jak najbardziej będę wspierać kochane jakże często skrzywdzone owczary
swietny pomysł :)[/QUOTE]

[B]Jotesko[/B], witamy :loveu:
Ciebie nie mogło tu zabraknąć :cool3:

[quote name='Weg']Banerek na miejscu. :)
Przy okazji przypomnę o owczarkach. ;)[/QUOTE]

[B]Weg[/B], przypominaj często:)

[quote name='Kamila_']i ja się melduję :multi:[/QUOTE]

[B]Kamilo[/B], nie wyobrażam sobie żeby mogło być inaczej ;)

[quote name='Beta&Czata']:lol:.....jestem i ja (sama się zaprosiłam, a co :eviltong:). Wstępnie deklaruję 10 zł/mc (od sierpnia), ale nie wykluczone, że w niektórych miesiącach uda się więcej[/QUOTE]

[B]Elu[/B], czekaliśmy na Ciebie :):):)

[quote name='faith35']Wreszcie jest ONkowa skarpeta!!! :loveu::loveu::loveu:

Myślę, że na forum [B]owczarek . pl[/B] powinno być sporo deklaracji :lol:[/QUOTE]

Witaj [B]faith[/B] :)
Masz rację: nareszcie !!!

[quote name='Dżdżowniś']Jestem ostatnio bardziej plaskato-fafelowa ale z racji posiadania kilka lat wstecz, tak kochanej istoty jak czarne bydlę mixturę owczarka belga, to będę rozsyłać wątek.
I taka moja uwaga, skoro są MY OWCZARKARZE, to muszą być również MY OWCZARKARKI (:[/QUOTE]

[B]Dżdżowniś[/B], bo owczarków się nie zapomina ;)
Dziękujemy za każda pomoc :)

Edited by DONnka
Posted

Bardzo wszystkim dziękuję za obecność na wątku, miałam dziś urwanie głowy i trochę zaniedbałam obecność w skarpecie. Napiszę, że dzwoniła do mnie DONKa, sugerując dopracowanie zasad udzielania pomocy, żeby jasno określić priorytety, tj. jeśli na przykład będziemy mieć środki na pilną pomoc dla 2 psów, a zgłoszą się trzy, jak wybrnąć, wybrać, podzielić itd, ile osób ma o tym decydować i jak. Podglądałam na wątkach innych skarbonek i tam nie ma wielkich tarć, wszak wszystkim nam chodzi o dobro psów, które jest tu priorytetem. Inna sprawa, tych owczarków jest naprawdę zatrzęsienie:( i póki trwa podsycana przez media moda na Rexy i Alexy, a sterylizacja wciąż budzi tyle kontrowersji, małe są szanse, że uda się szybko zmienić tę sytuację.
Jutro zrobię wstępne zestawienie wszystkich dobrych dusz deklarujących chęć pomocy, a teraz postaram się ubrać w skarpetę własną sygnaturkę

Posted (edited)

[B]Ewa[/B], ja zrobię to wstępne zestawienie :)

Bardzo prosimy o rozsyłanie zaproszeń na watek :)
Czekamy również na wszelkie sugestie dotyczące zasad udzielania pomocy oraz kandydaturę skarbnika :)

Edit:

[B]WSTĘPNE ZESTAWIENIE KONKRETNYCH DEKLARACJI STAŁYCH (Z DOGO)
[/B]
kakadu - 5 zł
Mortes - 5 zł
Mazowszanka - 5 zł
al-ka - 30 zł
Beta&Czata - 10 zł
DONnka - 10 zł

Edited by DONnka
Posted

[quote name='DONnka'][B]Ewa[/B], ja zrobię to wstępne zestawienie :)

Czekamy również na wszelkie sugestie dotyczące zasad udzielania pomocy oraz kandydaturę skarbnika :)

Edit:

[/B]
kakadu - 5 zł
Mortes - 5 zł
Mazowszanka - 5 zł
al-ka - 30 zł
Beta&Czata - 10 zł
DONnka - 10 zł[/QUOTE]

dopisz nas, oczywiście, dajemy z Maxiorem dwie dychy na abonament

Posted

[quote name='DONnka'][B]Ewa[/B], ja zrobię to wstępne zestawienie :)

Edit:

[/B]
kakadu - 5 zł
Mortes - 5 zł
Mazowszanka - 5 zł
al-ka - 30 zł
Beta&Czata - 10 zł
DONnka - 10 zł[/QUOTE]

Ja deklaruję stałych na razie 10 zł miesięcznie, z doskoku w razie potrzeb może uda się więcej. Mogę pomóc w organizowaniu bazarków i pomóc merytorycznie w sprawach dot. szkolenia i oceny psychiki.

Posted

kakadu - 5 zł
Mortes - 5 zł
Mazowszanka - 5 zł
al-ka - 30 zł
Beta&Czata - 10 zł
DONnka - 10 zł
egradska - 20zł
Katarzyna Starkiewicz 10 zł

DZIĘKUJEMY WSZYSTKIM:)[/B]:loveu:
jak już ruszy skarpeta, wyodrębnimy jeden post z każdą inną propozycją pomocy

Posted

Ja nieśmiało zaproponuję 5 zł,bo tyle mogę na pewniaka zadeklarować.Mam jeszcze Zefirka,co miesiąc do płacenia a z moja pracą nie wiem jak się ułoży.Natomiast zaznaczę,że jest to kwota minimalna,bezpieczna dla mnie,bym mógł się wywiązać .Nie chcę być gołosłowny a możliwe jest oczywiście ,że kwota będzie wyższa.Płatne od sierpnia,jakby co,bo taki nieostrożny jestem,że piszę 31 lipca przed 24 hahaha:lol:

Posted

[B]WSTĘPNE ZESTAWIENIE KONKRETNYCH DEKLARACJI STAŁYCH (Z DOGO i OWCZARKA)

kakadu - 5 zł
Mortes - 5 zł
Mazowszanka - 5 zł
al-ka - 30 zł
Beta&Czata - 10 zł
DONnka - 10 zł
egradska - 20zł
wolf122 - 5 zł
dariex z Owczarka - 25

Hurra, pomysł ze skarpetą zobaczył światło dzienne dopiero wczoraj, a mamy już zadeklarowane 125 zł miesięcznie[/B]:multi:

Posted

[quote name='egradska']dopisz nas, oczywiście, dajemy z Maxiorem dwie dychy na abonament[/QUOTE]

No ja myślę ;):):):)

[quote name='Katarzyna Starkiewicz']Ja deklaruję stałych na razie 10 zł miesięcznie, z doskoku w razie potrzeb może uda się więcej. Mogę pomóc w organizowaniu bazarków i pomóc merytorycznie w sprawach dot. szkolenia i oceny psychiki.[/QUOTE]

Dziękujemy [B]Kasiu Starkiewicz [/B]:sweetCyb:

[quote name='Weimaromaniaczka']Łyżwy też się meldują, a jak znajdą czas to wszystko przeczytają i się określą :eviltong:[/QUOTE]

Łyżwy jak zawsze z owczarkami :multi:
Dzięki [B]Monika [/B]:loveu:

[quote name='wolf122']Ja nieśmiało zaproponuję 5 zł,bo tyle mogę na pewniaka zadeklarować.Mam jeszcze Zefirka,co miesiąc do płacenia a z moja pracą nie wiem jak się ułoży.Natomiast zaznaczę,że jest to kwota minimalna,bezpieczna dla mnie,bym mógł się wywiązać .Nie chcę być gołosłowny a możliwe jest oczywiście ,że kwota będzie wyższa.Płatne od sierpnia,jakby co,bo taki nieostrożny jestem,że piszę 31 lipca przed 24 hahaha:lol:[/QUOTE]

[B]Wolf122[/B], dziękujemy :loveu:
I nie trzeba się tłumaczyć ;)
Każda złotówka na wagę złota :)

[quote name='egradska'][B]WSTĘPNE ZESTAWIENIE KONKRETNYCH DEKLARACJI STAŁYCH (Z DOGO i OWCZARKA)

kakadu - 5 zł
Mortes - 5 zł
Mazowszanka - 5 zł
al-ka - 30 zł
Beta&Czata - 10 zł
DONnka - 10 zł
egradska - 20zł
wolf122 - 5 zł
dariex z Owczarka - 25

Hurra, pomysł ze skarpetą zobaczył światło dzienne dopiero wczoraj, a mamy już zadeklarowane 125 zł miesięcznie[/B]:multi:[/QUOTE]

Piękny mamy wynik [B]Ewcia[/B] :):):)
Oby tak dalej :razz:

[B]DLA PORZĄDKU BARDZO PROSIMY WSZYSTKICH CHĘTNYCH DO POMOCY O KONKRETNE DEKLARACJE:
- deklaracja stała, miesięczna (jeśli tak to z kwotą)
- pomoc okazjonalna / jednorazowa
- inna forma pomocy np. bazarki
ZA KAŻDĄ FORMĘ POMOCY OGROMNIE DZIĘKUJEMY :loveu::
[/B]

Posted

się wie, że jak będzie z czego bazar zrobić i czasu wystarczy, to ja zrobię;
i jeszcze tak z ciekawości - egradska, czy można będzie wpłacać z góry za 2-3 miesiąca na przykład? i jak to będzie dysponowane? na bieżąco czy sukcesywnie, srednia miesięczna będzie brana pod uwagę? zawsze mnie to interesowało, bo powiedzmy, że ci co zadeklarowali np po 5 zeta wpłacą na raz za 4 miesiące 20 zl, a potem nic nie bedzie od nich wpływało przez te 4 miesiące; istnieje więc niebezpieczeństwo, ze jeśli będzie potrzeba to się te pieniążki wyda od razu, a potem będzie posucha...
to tak w kwestii formalnej