Moli@ Posted April 9, 2015 Posted April 9, 2015 W dniu 09.04 został wysłany przelew na konto Skarpety Owczarkowej 15% - 40 zł Bardzo dziękujemy za pokrycie kosztów zabiegu sterylizacji :) ps:, to nie jest dokładne 15%... z ogonkiem w górę ;) Quote
sleepingbyday Posted April 10, 2015 Posted April 10, 2015 warszawa- do rozpropagowania na spacerach wśród właścicieli psów i kotów też: Od przyszłego tygodnia rozpoczyna się akcja miejskich (darmowych) kastracji/sterylizacji. Zwierzę które ma być poddane zabiegowi musi być zaczipowane, a w przypadku psa mieć dodatkowo aktualne szczepienie przeciwko wściekliźnie. Zwierzęta powyżej 2 roku życia muszą dodatkowo mieć wykonane badanie krwi co jest płatne dodatkowo (najbardziej podstawowy profil: tzn "akcyjny" tylko morfologia i najbardziej podstawowe wskaźniki nerkowe i wątrobowe: ok 45zł). Ubranko pozabiegowe lub kołnierz (jeśli są potrzebne) są płatne osobno. Jedna osoba zamieszkała w Warszawie może wysterylizować w akcji max dwa zwierzaki. Akcja darmowego miejskiego czipowania zacznie się za tydzień lub dwa. Akcja będzie trwała do wyczerpania puli darmowych zabiegów tzn. prawdopodobnie ok 1-1,5 miesiąca. Quote
mroze Posted April 11, 2015 Posted April 11, 2015 Jestem za pomocą dla suczki z lasu oraz suczki złapanej przez sylwija. Quote
bela51 Posted April 12, 2015 Posted April 12, 2015 Doszła wczoraj karma dla Elzy, dziekuję . Zyczymy smacznego :) Quote
bela51 Posted April 12, 2015 Posted April 12, 2015 Mam jeszcze jedna Elze, ktora tez chetnie przyjełaby worek karmy, to Elza od Agaty69 z Włocławka. Sunia- staruszka na bdt u pewnego bardzo niezamoznego pana :( http://www.dogomania.com/forum/topic/132723-ufa-mimo-wiedzy-%C5%BCyciowej-%C5%BCe-cz%C5%82owiek-zawodzi-przeczytaj-t%C4%99-smutna-histori%C4%99/ Quote
DONnka Posted April 12, 2015 Posted April 12, 2015 Czy taka psinka może zostać uznana za owczarkowatą? Koczowała przy ruchliwej trasie, złapana przez sylwija jest teraz u niej na DT. Już po sterylce, ale wsparcie potrzebne. http://www.dogomania.com/forum/topic/146073-dinka-czyli-mania-wyrzucona-najwyra%C5%BAniej-w-ci%C4%85%C5%BCy/ No pewnie, ze owczarkowa ! Popieram sunieczke od sylwija ! Owczarka jak się patrzy ;) Popieram :) Za pomocą dla suczek Jestem za pomocą dla suczki z lasu oraz suczki złapanej przez sylwija. Oddano 4 głosy - wszystkie ZA przyznaniem wsparcia A zatem Skarpeta wesprze sunię od sylwija Ajula, czy możesz dowiedzieć się czego suni potrzeba ? Quote
DONnka Posted April 12, 2015 Posted April 12, 2015 W zamojskich lasach błąkalo sie takie młodziutkie cudo. Dzięki nieezawodnej ali123 i kudłatej zostało zabrane do weta i wyladowało na kredyt u Murki. Czy sądzicie, ze sunia jest wystarczająco ONkowata, aby ją wesprzec ? http://www.dogomania.com/forum/topic/146081-suczka-znaleziona-w-lesie/ Według mnie owczarkowe dziecko ;-) Jestem za pomocą jeśli jest potrzebna. Ja też ZA, coś tam z owczareczka jest;) Krótkowłosa ONusia :). Pomóżmy. Za pomocą dla suczek Ja ZA :) Jestem za pomocą dla suczki z lasu oraz suczki złapanej przez sylwija. Zgodnie z Waszą wolą suczka z lasu otrzyma wsparcie od Skarpety :) Belu, czy wiesz może, jakie sunia ma najpilniejsze potrzeby ? Quote
DONnka Posted April 12, 2015 Posted April 12, 2015 Mam jeszcze jedna Elze, ktora tez chetnie przyjełaby worek karmy, to Elza od Agaty69 z Włocławka. Sunia- staruszka na bdt u pewnego bardzo niezamoznego pana :( http://www.dogomania.com/forum/topic/132723-ufa-mimo-wiedzy-%C5%BCyciowej-%C5%BCe-cz%C5%82owiek-zawodzi-przeczytaj-t%C4%99-smutna-histori%C4%99/ Kto jest ZA wsparciem Elzy w postaci karmy ??? Jest fajna promocja w Krakvecie na Joserę Agilo Active - za około 160 zł można kupić 2 X 15 kg :) Quote
bela51 Posted April 13, 2015 Posted April 13, 2015 DONnko, w sprawie suni z lasu, skontaktuje sie z Tobą ala123. Quote
Marycha35 Posted April 13, 2015 Posted April 13, 2015 ZA dla Elzy, sunieczki kochanej:) Przelałam kasiorkę za kwiecień na Skarpetku;) Quote
ala123 Posted April 13, 2015 Posted April 13, 2015 DONnko, w sprawie suni z lasu, skontaktuje sie z Tobą ala123. Nie wiem,jak mam Wam cioteczki kochane dziękować :) :) Oj potrzeby są,są ; wczoraj rozmawiałyśmy z Murką,że pewnie wypadałoby Aidę zaszczepić przeciwko wirusówkom. No i oczywiście na hotelowanie deklaracji też nie ma. DZIĘKI WIELKIE :) :) Quote
Ajula Posted April 13, 2015 Posted April 13, 2015 Oddano 4 głosy - wszystkie ZA przyznaniem wsparcia A zatem Skarpeta wesprze sunię od sylwija Ajula, czy możesz dowiedzieć się czego suni potrzeba ? Napiszę na wątku suni, żeby sylwija weszła na wątek Skarpety i sama napisała, co potrzebne :) Quote
sylwija Posted April 13, 2015 Posted April 13, 2015 Napiszę na wątku suni, żeby sylwija weszła na wątek Skarpety i sama napisała, co potrzebne :) już jestem, ślicznie dziękuję w imieniu swoim i Mani :) Mania potrzebuje na dzień dzisiejszy karmy i zachipowania. i pomocy w ogłaszaniu :) jest już wysterylizowana i zaszczepiona, i zabezpieczona na kleszcze i pchły i dzięki uprzejmości mroze będzie miała szelki i smycz Mania pozdrawia serdecznie Quote
DONnka Posted April 13, 2015 Posted April 13, 2015 Nie wiem,jak mam Wam cioteczki kochane dziękować :) :) Oj potrzeby są,są ; wczoraj rozmawiałyśmy z Murką,że pewnie wypadałoby Aidę zaszczepić przeciwko wirusówkom. No i oczywiście na hotelowanie deklaracji też nie ma. DZIĘKI WIELKIE :) :) Czy Murka wystawia rachunki ? Jeśli nie, to jakoś "obejdziemy" ten problem ;) Będzie potrzebny numer konta do wpłaty i dokładny adres pobytu suni Jeśli moglibyśmy liczyć na rachunek, podam dane oraz dalsze "instrukcje" ;) już jestem, ślicznie dziękuję w imieniu swoim i Mani :) Mania potrzebuje na dzień dzisiejszy karmy i zachipowania. i pomocy w ogłaszaniu :) jest już wysterylizowana i zaszczepiona, i zabezpieczona na kleszcze i pchły i dzięki uprzejmości mroze będzie miała szelki i smycz Mania pozdrawia serdecznie Jaką karmę zajada panienka ? Tak jak pisałam wyżej jest fajna promocja JOSERY AGILO ACTIVE z dodatkiem łososia Sunia mogłaby dostać nawet 30 kg ;) Proszę o adres do wysyłki i telefon kontaktowy dla kuriera :) Quote
sylwija Posted April 13, 2015 Posted April 13, 2015 Czy Murka wystawia rachunki ? Jeśli nie, to jakoś "obejdziemy" ten problem ;) Będzie potrzebny numer konta do wpłaty i dokładny adres pobytu suni Jeśli moglibyśmy liczyć na rachunek, podam dane oraz dalsze "instrukcje" ;) Jaką karmę zajada panienka ? Tak jak pisałam wyżej jest fajna promocja JOSERY AGILO ACTIVE z dodatkiem łososia Sunia mogłaby dostać nawet 30 kg ;) Proszę o adres do wysyłki i telefon kontaktowy dla kuriera :) Byłoby świetnie Też kupuję Josere :) Już wysyłam pw z danymi Quote
ala123 Posted April 13, 2015 Posted April 13, 2015 Murka wystawia rachunki,ale jeszcze jutro ustalę z nią wszystko i napiszę co i jak . Dziękuję :) Quote
Ajula Posted April 14, 2015 Posted April 14, 2015 Kto jest ZA wsparciem Elzy w postaci karmy ??? Jest fajna promocja w Krakvecie na Joserę Agilo Active - za około 160 zł można kupić 2 X 15 kg :) Ja jestem ZA wsparciem Quote
Randa Posted April 16, 2015 Posted April 16, 2015 Czy byłaby możliwa pomoc dla owczarka niemieckiego Dżekiego z tego wydarzenia na FB : https://www.facebook.com/events/460185944135704/ Quote
wolf122 Posted April 16, 2015 Posted April 16, 2015 Czy byłaby możliwa pomoc dla owczarka niemieckiego Dżekiego z tego wydarzenia na FB : https://www.facebook...60185944135704/ Jestem za !!! Jesli psiak nie ma wątku na Dogo ,to piszcie-zrobi się :) Quote
bela51 Posted April 16, 2015 Posted April 16, 2015 Kto jest ZA wsparciem Elzy w postaci karmy ??? Jest fajna promocja w Krakvecie na Joserę Agilo Active - za około 160 zł można kupić 2 X 15 kg :) Dowiedziałam sie, ze Elza ma niewyszukane podniebienie i smakuje jej tylko najzwyklejsza karma Darling. Tak twierdzi jej opiekun... Quote
Recommended Posts