Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 579
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no no artystkę odkryłam (Deisunia to do Ciebie ):multi:
więc jak bedzie z tymi cegiełkami:roll: ?? KOSTEK - wystawiasz tą aukcje - jeśli tak to daj nam wszystkim szybciutko adresik strony i do dzieła ...:lol:

Posted

ja robiłam ostatnio aukcje cegiełkowe dla Tonia, poszły 3 - Allegro mi nie zdjęło, więc... :cool3: Udało się zebrać ponad 800 zł w ciągu 3 tyg
podaję linka do aukcji
[URL]http://www.allegro.pl/item170424184_cegielki_ratunek_dla_tonia_z_poznania.html[/URL]

Posted

[quote name='Aganiok']ja robiłam ostatnio aukcje cegiełkowe dla Tonia, poszły 3 - Allegro mi nie zdjęło, więc... :cool3: Udało się zebrać ponad 800 zł w ciągu 3 tyg
podaję linka do aukcji
[URL]http://www.allegro.pl/item170424184_cegielki_ratunek_dla_tonia_z_poznania.html[/URL][/QUOTE]

Ja znam aukcje Tonia sama w jednej z nich bralam uddział ;) Pozdrowionka dla Tonia przy okazji

Posted

hihi fane rymowanki :) nie wiem jak z domkiem. jestem strasznie zagoniona dlatego nawet tutaj bede rzadziej wchodzic :( dzisiaj bede dzwonic do Magdy do upadłego ;) jak sie dowiem jak wyszlo spotkanie z królikiem to dam znac

Posted

[quote name='Figa Bez Maku']Fineczku ciotka Hakita
o domek dla Ciebie pyta
Domku odpowiedz pieskowi
czemu się przed nim chowasz?[/quote]

No piękny wierszyk... :klacz: :Rose:
A czy mi się wydaje, że wcześniej przewinęła się jakaś informacja o domeczku dla Finusia??? :razz:
Trzymamy kciuki!!!

Posted

[quote name='mariolka']
Finek jedzie dzisiaj czy jutro na spotkanie z królikiem :lol::lol::lol: jak będzie w porządku to pani z tv będzie mogla go zaadoptowac :D[/quote]Jakies wieści? :razz:

Posted

kurde :/ spotkanie sie nie odbylo. nie zdzwonili się, Iwona sie nie mogla dodzwonic do babki, i w ogole jakas lipa wyszla. no ale dalej próbują się kontaktowac. bo ta z tv miala dzwonic w sobote i nie zadzwonila ehh pokickane to wszystko.
a Finek jest super psem który baardzo duzo je :D

Posted

[SIZE=3][COLOR=red][B]Finuś do góry chłopaku!!!!!![/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=red][B]Gdzie ten domek?? [/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=red][B]trzymamy kciuki b. mocno!!!![/B][/COLOR][/SIZE]:loveu:

Posted

domek z królikiem nie wypalił, wlasciwie nie wiadomo czemu, po prostu pani "nie moze go zabrac". dowiedzialam się ze sa tez jacys inni zainteresowani (mam niestety tylko taka ogólną informacje :/).
No cóż na razie czekamy jak się potoczy dalsze leczenie. Łapka się coraz ładniej goi :) Finek jezdzi co dwa dni na zmiane opatrunku. dlatego tez W PIĄTEK W GODZ WIECZORNYCH (19 - 20) POTRZEBNY TRANSPORT Z MOKOTOWA NA BEMOWO I SPOWROTEM!
lekarz powiedzial ze lapka moze sie goic jeszcze ze 2 lub 3 tyg...
jutro zostanie wystawiona pierwsza faktura na AFN :) dziekuje wszystkim za kazda zlotówkę!!! :lol: