Rymonka Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Finuś kochaniutki!!!!! W górę po zdrówko i domek!!!:loveu: Quote
małaKatowice Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 no no artystkę odkryłam (Deisunia to do Ciebie ):multi: więc jak bedzie z tymi cegiełkami:roll: ?? KOSTEK - wystawiasz tą aukcje - jeśli tak to daj nam wszystkim szybciutko adresik strony i do dzieła ...:lol: Quote
Aganiok Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 ja robiłam ostatnio aukcje cegiełkowe dla Tonia, poszły 3 - Allegro mi nie zdjęło, więc... :cool3: Udało się zebrać ponad 800 zł w ciągu 3 tyg podaję linka do aukcji [URL]http://www.allegro.pl/item170424184_cegielki_ratunek_dla_tonia_z_poznania.html[/URL] Quote
Figa Bez Maku Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Kto chce mieć dobrego psa niech Finkowi domek da! A kto domku dać nie może finansowo niech pomoże Quote
Figa Bez Maku Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Kto Finkowi pomóc chce Kupi miskę albo dwie Quote
Hakita Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Dzień dobry Fineczku kochany!!! :loveu: Co z tym domeczkiem dla Ciebie??? :cool3: Quote
małaKatowice Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 [quote name='Aganiok']ja robiłam ostatnio aukcje cegiełkowe dla Tonia, poszły 3 - Allegro mi nie zdjęło, więc... :cool3: Udało się zebrać ponad 800 zł w ciągu 3 tyg podaję linka do aukcji [URL]http://www.allegro.pl/item170424184_cegielki_ratunek_dla_tonia_z_poznania.html[/URL][/QUOTE] Ja znam aukcje Tonia sama w jednej z nich bralam uddział ;) Pozdrowionka dla Tonia przy okazji Quote
Figa Bez Maku Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Fineczku ciotka Hakita o domek dla Ciebie pyta Domku odpowiedz pieskowi czemu się przed nim chowasz? Quote
pumcia02 Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 hihi fane rymowanki :) nie wiem jak z domkiem. jestem strasznie zagoniona dlatego nawet tutaj bede rzadziej wchodzic :( dzisiaj bede dzwonic do Magdy do upadłego ;) jak sie dowiem jak wyszlo spotkanie z królikiem to dam znac Quote
Hakita Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 [quote name='Figa Bez Maku']Fineczku ciotka Hakita o domek dla Ciebie pyta Domku odpowiedz pieskowi czemu się przed nim chowasz?[/quote] No piękny wierszyk... :klacz: :Rose: A czy mi się wydaje, że wcześniej przewinęła się jakaś informacja o domeczku dla Finusia??? :razz: Trzymamy kciuki!!! Quote
:: FiGa :: Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 [quote name='mariolka'] Finek jedzie dzisiaj czy jutro na spotkanie z królikiem :lol::lol::lol: jak będzie w porządku to pani z tv będzie mogla go zaadoptowac :D[/quote]Jakies wieści? :razz: Quote
Kostek Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 ja to siedze i trzymam kciuki za domek ten z krolikiem;) Quote
pumcia02 Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 kurde :/ spotkanie sie nie odbylo. nie zdzwonili się, Iwona sie nie mogla dodzwonic do babki, i w ogole jakas lipa wyszla. no ale dalej próbują się kontaktowac. bo ta z tv miala dzwonic w sobote i nie zadzwonila ehh pokickane to wszystko. a Finek jest super psem który baardzo duzo je :D Quote
:: FiGa :: Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Ech kurcze :shake: Oby jeszcze udało im się skontaktować :kciuki: Quote
Figa Bez Maku Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Spójrzcie na tę słodką minę to uroczy piesio Finek znaleźć domek to jest sztuka ale Fin z nadzieją szuka Quote
Hakita Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Ojej...:shake: Mam nadzieję, że jeszcze się uda...trzymam mocno kciuki... Quote
Rymonka Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 [SIZE=3][COLOR=red][B]Finuś do góry chłopaku!!!!!![/B][/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=red][B]Gdzie ten domek?? [/B][/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=red][B]trzymamy kciuki b. mocno!!!![/B][/COLOR][/SIZE]:loveu: Quote
pumcia02 Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 domek z królikiem nie wypalił, wlasciwie nie wiadomo czemu, po prostu pani "nie moze go zabrac". dowiedzialam się ze sa tez jacys inni zainteresowani (mam niestety tylko taka ogólną informacje :/). No cóż na razie czekamy jak się potoczy dalsze leczenie. Łapka się coraz ładniej goi :) Finek jezdzi co dwa dni na zmiane opatrunku. dlatego tez W PIĄTEK W GODZ WIECZORNYCH (19 - 20) POTRZEBNY TRANSPORT Z MOKOTOWA NA BEMOWO I SPOWROTEM! lekarz powiedzial ze lapka moze sie goic jeszcze ze 2 lub 3 tyg... jutro zostanie wystawiona pierwsza faktura na AFN :) dziekuje wszystkim za kazda zlotówkę!!! :lol: Quote
asiak Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 szkoda że domek nie wypalił:-( , ale widocznie tak miało być.... Quote
Figa Bez Maku Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Królik nie chciał mieszkać z Finkiem:shake: więc to martwi odrobinkę:placz: Widocznie to nie ten domek był dalej szukamy ile sił Quote
_beatka_ Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 lepiej ze rozmyślili się teraz niż po jakimś czasie wspólnego mieszkania...:angryy: fineczku szukaj domku na pierwszej stronie;) Quote
Recommended Posts