Kasiass Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 Stepelko, jeśli jeszcze tutaj zaglądasz daj znać jak tam sytuacja u Cygana... Quote
Kalva Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 I ja podczytuję wątek Cygana - co tu taka cisza? Czy wiemy cokolwiek? Poprawiły się warunki? Psiak jest bezpieczny? Napiszcie coś! Quote
Nadziejka Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 zagladam i trzymam kciuki za psie serce:modla: Quote
ewu Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Napiszę do Stepelki na pw, też się martwię co z pieskiem. Quote
stepelkaa Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Witam, dawno się nie odzywałam, ale przyznam szczerze, że przestałam zaglądać na ten wątek. Dopiero przeczytałam wiadomość od Pani Basi :) a więc: Cygan jest, żyje i myślę, że ma się jako tako. Nie wiem, czy jego łańcuch ma 3 m, ale był kupowany z myślą o psie, i o tyle dobrze, że kończy się sprężyną, więc nie ma gwałtownych zatrzymań psa. Ma gotowane jedzenie przez dziadków. Niestety do rodzinnej atmosfery nam daleko, ale to już insza inszość. Myślę, że można ocenić, ze pies ma jako tako zwłaszcza jak na wiejskie warunki. Żałuję, że jest na łańcuchu, ale więcej się zrobić już nie dało, a i tak tata stąpa lekko, żeby relacji z rodziną nie pogorszyć. Pozdrawiam was wszystkich i oczywiście jeżeli by się coś działo, to będę zwracać się o pomoc i interweniować :) Quote
ewu Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 [quote name='stepelkaa']Witam, dawno się nie odzywałam, ale przyznam szczerze, że przestałam zaglądać na ten wątek. Dopiero przeczytałam wiadomość od Pani Basi :) a więc: Cygan jest, żyje i myślę, że ma się jako tako. Nie wiem, czy jego łańcuch ma 3 m, ale był kupowany z myślą o psie, i o tyle dobrze, że kończy się sprężyną, więc nie ma gwałtownych zatrzymań psa. Ma gotowane jedzenie przez dziadków. Niestety do rodzinnej atmosfery nam daleko, ale to już insza inszość. Myślę, że można ocenić, ze pies ma jako tako zwłaszcza jak na wiejskie warunki. Żałuję, że jest na łańcuchu, ale więcej się zrobić już nie dało, a i tak tata stąpa lekko, żeby relacji z rodziną nie pogorszyć. Pozdrawiam was wszystkich i oczywiście jeżeli by się coś działo, to będę zwracać się o pomoc i interweniować :)[/QUOTE] Dzięki za informację:) Myślałam ,że mi odpiszesz na pw i nawet tu nie zajrzałam. Szkoda ,że Cygan jest uwiązany ale i tak dużo dla niego zrobiliście. Pomału, pomału trzeba Dziadkom zmieniać światopogląd:) Quote
Recommended Posts