Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='matinestka']WCZORAJ BYł TELEFON W PSRAWIE bURSZTYNKA... INTERESUJE SIE NIM JAKIS gOśC Z wAWY , KTóRY MIAL JUZ TOLLERA... z tego co mówił .. koles mysli powaznie o Depiku ... zobaczymy co to bedzie.. narazie to była tylko wstepna rozmowa..... zapowiadał sie z kolejnym telefonem na sobote..... trzymajmy kciuki zeby ten domek okazał sie własciwym domkiem .. i JEDYNYM I NIEPOWTARZALNYM dla Bursztynka:)

:bluepaw:

o rany oby to był ten dom i to ostatni dla Depuka :kciuki::kciuki::kciuki:

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='matinestka']WCZORAJ BYł TELEFON W PSRAWIE bURSZTYNKA... INTERESUJE SIE NIM JAKIS gOśC Z wAWY , KTóRY MIAL JUZ TOLLERA... z tego co mówił .. koles mysli powaznie o Depiku ... zobaczymy co to bedzie.. narazie to była tylko wstepna rozmowa..... zapowiadał sie z kolejnym telefonem na sobote..... trzymajmy kciuki zeby ten domek okazał sie własciwym domkiem .. i JEDYNYM I NIEPOWTARZALNYM dla Bursztynka:)

:bluepaw:
NIe wiem czy gościa nie kojarzę- ale głowy nie dam. W warszawie był pan, który miał Tollerka też z odzysku (z pseudohodowli pod Warszawą, gdzie trafił ten Toller uprzednio wykopany przez swoich właścicieli znudzonych szczeniakiem :angryy:). Zaraz poszukam, bo coś mi się wydaje że ten pan o którym mówię, był tu na Dogo.

Mam - to był piotrek028 wtedy, ale nei wiem czy to ten sam ;)

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

GuniaP napisał(a):
Depi jest smutny, zrezygnowany, podszedł do siatki i podstawił mi głowe do drapania. Wygląda nieszczęśliwie... biedny taki...

Bo Depis nienawidzi tego boksu i tego ze nie ma swojego pana :placz:

on tak kocha ludzi :oops:

Posted

ewatr napisał(a):
Bo Depis nienawidzi tego boksu i tego ze nie ma swojego pana :placz:

on tak kocha ludzi :oops:
Szkoda pieseczka , zawsze wracam na ten watek, dlaczego nikt sie nim nie zainteresowal jest taki sliczny i taki smutny ,

Posted

GuniaP napisał(a):
Jak on rozkwita w kontakcie z człowiekiem... ostatnio go widzialam w boksie, serce pekało jaki on był zrezygnowany i biedny. Taki piękny psiak...

Bo my Cioteczko Guniu :loveu: sie kochamy z Depulkiem :iloveyou:

A ON JEST FANTASTYCZNY!!!

Ja naprawde nie moge zrozumiec co sie stało ,że on musiał wrócić do schroniska :shake: Widocznie nie umiano sobie z nim poradzic -
szkoda Depisia zeby spedził dalsze zycie w schronie
baaaaaaaaaardzo szkoda bo tak jak piszesz to pies ktory potrzebuje cżłowieka zeby rozkwitnąć :loveu:
ale potrzebny jest dla niego doswiadczony własciciel

Posted

becia66Depiś jest śliczny...:loveu:, kocham wszystkie rudziaski . Mam już w domu 2 :eviltong:

Becia takie rudego jak Depiś jeszcze nie masz :eviltong: :shake:
on jest jak ogien !!!!

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Paulina_mickey']co tam słychac u Depisia:loveu:

No cóz szarośc dnia ..............a w tym wszystkim on Złoty Depi jak słoneczko ...........
Niezauważony przez odwiedzających , smutny bez ludzi - ozywa tylko jak sie do niego podchodzi ech wtedy kuferek idzie w ruch a pychol sie rozswietla złotym usmiechem :loveu:

wystawiamy Depisia ma nawet obserwatorów ale ciiiiiiiiiiisza z adopcja :-(

Nova Scotia Duck Tolling Retriever ? Złoty Depi