Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

On przychodził z małym biało-szarym kocurem, który od kilku lat koczuje kilka bloków dalej. Jak ostatnio nie było go kilka dni, to zniknęli obaj. Teraz małego też nie było od kilku dni a wieczorem się pojawił, dla tego mam nadzieję, że Farcik też lada moment się zjawi :)

Posted

Maruda666 napisał(a):
On przychodził z małym biało-szarym kocurem, który od kilku lat koczuje kilka bloków dalej. Jak ostatnio nie było go kilka dni, to zniknęli obaj. Teraz małego też nie było od kilku dni a wieczorem się pojawił, dla tego mam nadzieję, że Farcik też lada moment się zjawi :)

Wracaj kolego szybciutko bo ciocia Marudka się martwi :mad:

Posted

Rozglądam się za nim i nic :shake: A miałam go zabrać do weta na ponowne odrobaczenie. Jak na złość do końca tygodnia nie będę miała transportu :shake:

Ale pocieszyła mnie trochę wiadomość, że kolejna kotka z działek została wysterylizowana dzięki pomocy naszego młodego TOZu :)

Posted

Farcika nadal nie ma :shake: a mąż został dziś zaczepiony w korytarzu przez agresywnie nastawionego sąsiada ( czytaj - była awantura o to, że koty siadają mu na maskę i o dokarmianie) - obawiam się, czy on czasami ich nie wypłoszył :shake:

Zna ktoś skuteczny sposób na odstraszenie kota od samochodu ??

Posted

:shake::shake::shake: Marudko nie znam , ale ja mam czasem ogromna ochote - na odstraszenie strzalem w facjate , naszych ,,somsiadow ,, ktorym kazde zycie przeszkadza :shake: ....czego oczywiscie wykonac nie mozemy :shake:..... kocie sa b pamietliwe , wiec moze i skubany dziadygo ,,sumsiod,:angryy:, wystraszyl biedaczki ....wszedzie potwory ,,ludzkie ,, wszedzie ....

Posted

Tak to już jest z kotami wolnożyjącymi,najgorzej jak natrafią na niedobrych:mad:ludzi,wtedy ich życie jest w niebezpieczeństwie....:-(,Farciku ,gdziekolwiek jesteś przytulam Cię mocno....

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
Ciociu Marudko ja przypominam ..........Zagłębie czeka aż go nawiedzisz ;)

Ciociu Martiko :) - już zaplanowałam tygodniowy urlop od 15 września :):)

Posted

Maruda666 napisał(a):
Ciociu Martiko :) - już zaplanowałam tygodniowy urlop od 15 września :):)

No to czekamy cierpliwie i serdecznie zapraszamy bo ja już po ciotkach rozniosłam że będziemy gościły naszą Marudkę :)

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
Ależ Marudko ja tylko uprzejmie donoszę że będziemy miały zaszczyt Cię gościć :diabloti:

No to teraz ciężko będzie mi się wykręcić :diabloti:
Niewątpliwy zaszczyt poznania Was, to będę miała ja :):)

Posted

Farcika nadal nie ma :( Zaglądam pod wszystkie auta na parkingu i nic. Nie ma też biało szarego który często się z nim pojawiał :(

Mam nadzieję, ze czasowo wróciły do siebie na działki. Nie sądzę, żeby ktoś celowo zrobił im coś złego, myślę, że je pogonili :( Moje koty nadal chodzą, są zdrowe, więc jakaś trutka odpada.
Jedzenie na noc zostawiam za kontenerem i znika - ale to o niczym nie świadczy.
Nie jestem złej myśli, wie gdzie znajdzie pokarm, wierzę że za jakiś czas się pojawi.
Postaram się zdobyć z TOZu fakturę za jego leczenie, ale ze wstawieniem i tak będę musiała poczekać na córkę.