Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ewa gonzales napisał(a):
:loveu:Marudko jak sie nalatasz hohoooooooo, jak dobrze , ze drugie pietro :loveu::cool3: pozdrawiam ogromnie:loveu: Farcik - ladnie . a na drugie imionko moze byc Marudek:lol: sciskuniam kciukiiii1

Ewuś, Marudek nie może być :) - jedna Maruda już mi w zupełności wystarczy ;) - właśnie przed chwilą zgarnęłam ją z ulicy, trzeba było słyszeć jak na schodach demonstrowała swoje niezadowolenie :evil_lol:

Posted

Maruda666 napisał(a):
Ewuś, Marudek nie może być :) - jedna Maruda już mi w zupełności wystarczy ;) - właśnie przed chwilą zgarnęłam ją z ulicy, trzeba było słyszeć jak na schodach demonstrowała swoje niezadowolenie :evil_lol:

O żesz Ty pomyślała kicia :evil_lol:

Posted

Maruda666 napisał(a):
właśnie przed chwilą zgarnęłamz ulicy, trzeba było słyszeć jak na schodach demonstrowała swoje niezadowolenie :evil_lol:

czyli to kociczka :) na Farcik a Farciara :D (nie brzmi to ładnie, inne imię musi mieć)

Posted

Wczoraj go nie było, ale na noc michę z jadłem zostawiłam:) - nawet im tam trochę tuńczyka domieszałam do smaku ;)

Bardzo dziękuję wujkowi Mariuszowi :loveu: za przelew dla Farcika .

Posted

Maruda666 napisał(a):
Wczoraj go nie było, ale na noc michę z jadłem zostawiłam:) - nawet im tam trochę tuńczyka domieszałam do smaku ;)

Bardzo dziękuję wujkowi Mariuszowi :loveu: za przelew dla Farcika .

Ponieważ ciocia Nikaragua i wujek Mariusz nie za bardzo mogą dojść do porozumienia kto przesyła pieniądze ;) dziękuję obojgu :loveu: :loveu:

Posted

wroci kochana , moze gdzies :iloveyou: w cichym zaciemnieniu sie schowal.
Martuniu lece ku tobieznacvzy z wieczora bede ...ale juz niebawem wyruszammmmmmmmm, bo sie ten upal powoli ruuuuszam , pid parasolem bede:evil_lol:

Posted

ewa gonzales napisał(a):
wroci kochana , moze gdzies :iloveyou: w cichym zaciemnieniu sie schowal.
Martuniu lece ku tobieznacvzy z wieczora bede ...ale juz niebawem wyruszammmmmmmmm, bo sie ten upal powoli roszam , pid parasolem bede:evil_lol:

czekam Ewunia czekam :):):):):):)

Posted

Wodę mają wystawioną cały czas i kilka bloków dalej też sąsiadka wystawia. Niedaleko są działki i nie wiem, czy on stamtąd nie przychodzi.
Dziś go dalej nie było :shake: ( a przynajmniej ja go nie spotkałam),suchą karmę przed godzinką wysypałam w stałym miejscu ale teraz się rozpadało, więc pewnie nie przyjdzie.

Posted (edited)

Jedzenia nie liczę. Wizyta u weta była na konto TOZ - będzie końcem mies łączna faktura, to poproszę prezeskę o udostępnienie. Drugą wizytę pokryję sama, tylko żeby się znalazł, bo praktycznie powinnam by już z nim jechać.
Pieniądze które uda się zebrać chciałabym przeznaczyć na kenel - wtedy jest szansa zabrać go do znajomej ( ma dwa duże psy i trochę się obawia pierwszej reakcji kota na nie ). Kenel byłby też taką inwestycją na przyszłość dla innych potrzebujących :)

Edited by Maruda666
Posted

Moi goście już pojechali, więc mogę częściej zaglądać. Niestety Farcika nadal nie ma :shake:.
Byłam po coś w piwnicy i zdziwiłam się, że nagle koło mnie znalazł się nasz Rysiek - wskoczył za mną przez otwarte gdzieś okienko. Przejdę się jeszcze raz - tak pomyślałam, że może Farcik też tam schronił się przed deszczem i nie może wyjść?

Posted

Nikaragua napisał(a):
ale te 20zł to od Mariusza, nie ode mnie

;)

Mariusz twierdzi co innego ;) - dlatego napisałam, że od obojga :):)

W piwnicy go nie ma - nawet nie wiedziałam, że piwnica ciągnie się pod całym blokiem - dobrze że miałam latarkę bo pewnie jeszcze bym błądziła :evil_lol: