emidu Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Chodzi o ta suczke? Muscaria Sagittarius? powiązania z duszkiem nie widze, ale mniejsza... Jeśli tak to fotki ze Szczecina są na tej stronce [URL]http://www.westie.e-promo.pl/szczecincacib07.htm[/URL] Quote
Magda Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 [quote name='emidu']Chodzi o ta suczke? Muscaria Sagittarius? powiązania z duszkiem nie widze, ale mniejsza... Jeśli tak to fotki ze Szczecina są na tej stronce [URL]http://www.westie.e-promo.pl/szczecincacib07.htm[/URL][/quote] Ojej, ale pomyłka:lol: Chodziło mi o klasę [B]młodzieży[/B] Camelię Przyjazny Duszek:p Przeglądałam tą stronkę i niestety nie jej nie ma... Trudno Quote
Waxy Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Ja nie jeżdżę :D ! Mój West po prostu nie może ustać w spokoju, ma bardziej wydłużony pyszczek niż we wzorcu :D ale i tak kochany :* Jakie mają osiągnięcia wasze pociechy :D Dobre czy tak bardziej umiarkowane :D ? Quote
kaskaSz Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 Jak są blisko to jeżdżę jako widz-fotograf :p Quote
emidu Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Ja jeżdze i od niedawna biore udział. Na ogół jestem na tych niedaleko Gdańska. Quote
Waxy Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Heh życzę szczęścia :razz: A co robicie jak waszym psom jest gorąco :razz: ? My (znaczy nie ja :-o tylko Westi) wkładamy do zimnej/letniej wody i tam może przesiedzieć prawie cały dzień :eviltong: A wy co robicie :cool3: ? Quote
Bzikowa Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 emidu,a będziecie na Warszawskim CACIB-ie 7-8 lipca?? Bzika wtedy jeszcze nie wystawiam ale pewnie będę wystawiała suczkę jego hodowczyni :) A Bezik swoją pierwszą wystawę zaliczy w październiku,na krajówce w NDM-ie :multi: Quote
Waxy Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 My będziemy na wystawie ale tylko by obejrzeć :D Nie wystawiamy :PP A i będę bez Westiego :P Z chęcią pogadam z wami :) Quote
kaskaSz Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 W Warszawie też nie będę, ale spotkacie mnie w sierpniu w Białymstoku :cool3: PRzyjedzie ktoś? Jak Foxiemu jest gorąco nic nie robie...:oops: Quote
emidu Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 W Warszawie niestety nie bede. Nie mam zabardzo mozliwosci zeby dojechac. Bede za to napewno w Gdyni 15 lipca i w Sopocie 11 sierpnia. Quote
Incunabula Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 [quote name='an_bzik']A Bezik swoją pierwszą wystawę zaliczy w październiku,na krajówce w NDM-ie :multi:[/QUOTE] No to będziemy Wam kibicować, bo również się wybieramy. Quote
Bzikowa Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Bu :( sunię którą miałam wystawiać pogryziono i nie będzie jej na wystawie jutro... Będę tylko dla towarzystwa w takim razie:) ale nie wiem jak ja si w takim razie nauczę wystawiania psów, spartolę Bezikowi sprawę w NDMie ! :( Quote
Likaa Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Ja bede w Nowym saczu, Sopocie ;) Czeeść an_bzik ;)! Quote
Bzikowa Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 cześć Likaa ;) Znamy się z Twojego tematu o problemie z zabawą westa, prawda? Dobrze kojarzę? :P A byłyście w niedzielę w Warszawie? Quote
Incunabula Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 [quote name='an_bzik'] ale nie wiem jak ja si w takim razie nauczę wystawiania psów, spartolę Bezikowi sprawę w NDMie ! :([/QUOTE] Zawsze możesz ćwiczyć na sucho, poza ringiem :) . I do NDM jeszcze dużo czasu ;) . Quote
Bzikowa Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Ale wiesz... większość psów w klasie otwartej ma już za soba sporo wystaw i ocen, sędziowie prawdopodobnie je kojarzą i nie wiem czy moje białe ma jakieś szanse ;) Ale to tylko dla zabawy będzie, żeby zobaczyć jak go ocenią. A co do ćwiczenia - ćwiczymy, ćwiczymy :) Akurat o to się nie boje, jak biega agility to czemu miałby sobie z głupim ringiem nie poradzić :diabloti: Quote
emidu Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 [quote name='Likaa']Ja bede w Nowym saczu, Sopocie ;) Czeeść an_bzik ;)![/quote] Likuś, czy ja dobrze czytam? Będziesz w Sopocie???:crazyeye: Czemu wczesniej nic nie pisałas?? [quote name='an bzik'] Ale wiesz... większość psów w klasie otwartej ma już za soba sporo wystaw i ocen, sędziowie prawdopodobnie je kojarzą i nie wiem czy moje białe ma jakieś szanse ;-) Ale to tylko dla zabawy będzie, żeby zobaczyć jak go ocenią. A co do ćwiczenia - ćwiczymy, ćwiczymy :smile: Akurat o to się nie boje, jak biega agility to czemu miałby sobie z głupim ringiem nie poradzić :diabloti:[/quote] Spoko, bedzie dobrze. Moja suczka, też w otwartej klasie startuje. A wystawa w Gdynia będzie dopiero jej drugą. Dacie rade! Quote
Likaa Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Morris no jasne ;) Aniu od Bzika :lol: dacie rade, sprobujcie na jakiejsc krajowce i zobaczycie jak wam pojdzie ;) Aniu od Nuty :lol: będziemy będziemy w Sopocie i od razu zostaniemy tam na kilka dni ;) Takze napewno bedzie fajnie ;) Tylko ze najprawdopodobniej nie ja bede wystawiala mojego wariata ;) Quote
Likaa Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Aniu od Bzika tak dobrze kojarzysz ;) Wlasnie w tamtym temacie sie poznalysmy ;) Niestety w Wa-awie nie byliśmy ;) Quote
Bzikowa Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Do NDM-u jedziemy na krajóweczkę, już pisałam :) Nie zależy mi specjanie na wystawianiu go ale chcę spróbować:cool3: Quote
Bzikowa Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Na pomysł Ewelinki, przenieśmy dyskusję tu, bo robimy offa w linkowni! :razz: Quote
Waxy Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Hyhy :razz: ja będę na poznańskiej :razz: ale chociaż będę nie wystawiam ;P [B]an_bizk [/B]ty będziesz? Wystawiała? :razz: Jak strzyżecie wasze westy przed wystawami :razz:? Jedziecie dzień przed wystawą do fryzjera czy na wystawie? :razz: ? Quote
Bzikowa Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Po pierwsze westów się nie strzyże , a trymuje ;) Psa przed wystawą trymuje się częsciej , co 1-2 miesiące a potem jeszcze kilka dni przed samą wystawą. Na wystawie - już tylko uczesanie, tapirowanie itp. Bzik na wystawie jeszcze nigdy nie był, będzie w październiku, jak juz pisałam.. A w Poznaniu będę go wystawiać jeśli będę miała jak jechać i nasza hodowczyni mi jakoś pomoże bo nawet stolika trymerskiego ni mam:p ... Quote
Waxy Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 A stołka zwykłego nie można mieć? :grin: Żartuje :razz: Będziesz na tej klubowej Terrierów? A na międzynarodówce :razz: ? Z jakiej hodowli masz Bzika? mm.. widzę że trenujecie agility :razz: To chyba bzik w avku nie :D ? Wiem że westiki sie trymuje :D Quote
Recommended Posts