Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Chodzi o ta suczke?
Muscaria Sagittarius? powiązania z duszkiem nie widze, ale mniejsza...
Jeśli tak to fotki ze Szczecina są na tej stronce [URL]http://www.westie.e-promo.pl/szczecincacib07.htm[/URL]

• Replies 633
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='emidu']Chodzi o ta suczke?
Muscaria Sagittarius? powiązania z duszkiem nie widze, ale mniejsza...
Jeśli tak to fotki ze Szczecina są na tej stronce [URL]http://www.westie.e-promo.pl/szczecincacib07.htm[/URL][/quote]

Ojej, ale pomyłka:lol:
Chodziło mi o klasę [B]młodzieży[/B] Camelię Przyjazny Duszek:p

Przeglądałam tą stronkę i niestety nie jej nie ma... Trudno

Posted

Ja nie jeżdżę :D ! Mój West po prostu nie może ustać w spokoju, ma bardziej wydłużony pyszczek niż we wzorcu :D ale i tak kochany :* Jakie mają osiągnięcia wasze pociechy :D Dobre czy tak bardziej umiarkowane :D ?

Posted

Heh życzę szczęścia :razz: A co robicie jak waszym psom jest gorąco :razz: ? My (znaczy nie ja :-o tylko Westi) wkładamy do zimnej/letniej wody i tam może przesiedzieć prawie cały dzień :eviltong: A wy co robicie :cool3: ?

Posted

emidu,a będziecie na Warszawskim CACIB-ie 7-8 lipca?? Bzika wtedy jeszcze nie wystawiam ale pewnie będę wystawiała suczkę jego hodowczyni :)

A Bezik swoją pierwszą wystawę zaliczy w październiku,na krajówce w NDM-ie :multi:

Posted

W Warszawie też nie będę, ale spotkacie mnie w sierpniu w Białymstoku :cool3: PRzyjedzie ktoś?
Jak Foxiemu jest gorąco nic nie robie...:oops:

Posted

[quote name='an_bzik']A Bezik swoją pierwszą wystawę zaliczy w październiku,na krajówce w NDM-ie :multi:[/QUOTE]
No to będziemy Wam kibicować, bo również się wybieramy.

Posted

Bu :( sunię którą miałam wystawiać pogryziono i nie będzie jej na wystawie jutro... Będę tylko dla towarzystwa w takim razie:) ale nie wiem jak ja si w takim razie nauczę wystawiania psów, spartolę Bezikowi sprawę w NDMie ! :(

Posted

[quote name='an_bzik'] ale nie wiem jak ja si w takim razie nauczę wystawiania psów, spartolę Bezikowi sprawę w NDMie ! :([/QUOTE]
Zawsze możesz ćwiczyć na sucho, poza ringiem :) . I do NDM jeszcze dużo czasu ;) .

Posted

Ale wiesz... większość psów w klasie otwartej ma już za soba sporo wystaw i ocen, sędziowie prawdopodobnie je kojarzą i nie wiem czy moje białe ma jakieś szanse ;) Ale to tylko dla zabawy będzie, żeby zobaczyć jak go ocenią.
A co do ćwiczenia - ćwiczymy, ćwiczymy :) Akurat o to się nie boje, jak biega agility to czemu miałby sobie z głupim ringiem nie poradzić :diabloti:

Posted

[quote name='Likaa']Ja bede w Nowym saczu, Sopocie ;)

Czeeść an_bzik ;)![/quote]
Likuś, czy ja dobrze czytam? Będziesz w Sopocie???:crazyeye:
Czemu wczesniej nic nie pisałas??

[quote name='an bzik']
Ale wiesz... większość psów w klasie otwartej ma już za soba sporo wystaw i ocen, sędziowie prawdopodobnie je kojarzą i nie wiem czy moje białe ma jakieś szanse ;-) Ale to tylko dla zabawy będzie, żeby zobaczyć jak go ocenią.
A co do ćwiczenia - ćwiczymy, ćwiczymy :smile: Akurat o to się nie boje, jak biega agility to czemu miałby sobie z głupim ringiem nie poradzić :diabloti:[/quote]
Spoko, bedzie dobrze. Moja suczka, też w otwartej klasie startuje. A wystawa w Gdynia będzie dopiero jej drugą. Dacie rade!

Posted

Morris no jasne ;)
Aniu od Bzika :lol: dacie rade, sprobujcie na jakiejsc krajowce i zobaczycie jak wam pojdzie ;)

Aniu od Nuty :lol: będziemy będziemy w Sopocie i od razu zostaniemy tam na kilka dni ;) Takze napewno bedzie fajnie ;)
Tylko ze najprawdopodobniej nie ja bede wystawiala mojego wariata ;)

• 1 month later...
Posted

Hyhy :razz: ja będę na poznańskiej :razz: ale chociaż będę nie wystawiam ;P
[B]an_bizk [/B]ty będziesz? Wystawiała? :razz: Jak strzyżecie wasze westy przed wystawami :razz:? Jedziecie dzień przed wystawą do fryzjera czy na wystawie? :razz: ?

Posted

Po pierwsze westów się nie strzyże , a trymuje ;)
Psa przed wystawą trymuje się częsciej , co 1-2 miesiące a potem jeszcze kilka dni przed samą wystawą. Na wystawie - już tylko uczesanie, tapirowanie itp.
Bzik na wystawie jeszcze nigdy nie był, będzie w październiku, jak juz pisałam.. A w Poznaniu będę go wystawiać jeśli będę miała jak jechać i nasza hodowczyni mi jakoś pomoże bo nawet stolika trymerskiego ni mam:p ...

Posted

A stołka zwykłego nie można mieć? :grin: Żartuje :razz: Będziesz na tej klubowej Terrierów? A na międzynarodówce :razz: ? Z jakiej hodowli masz Bzika? mm.. widzę że trenujecie agility :razz: To chyba bzik w avku nie :D ? Wiem że westiki sie trymuje :D