Aleks89 Posted September 12, 2012 Author Posted September 12, 2012 Jak ja was zaraz wyróżnię:angryy: Quote
*Magda* Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 Aleks89 napisał(a):Jak ja was zaraz wyróżnię:angryy: Jak?? :diabloti: Quote
Aleks89 Posted September 12, 2012 Author Posted September 12, 2012 Batem przez grzbiet.I kijem przez łby:diabloti:Potem za włosy i do jaskini ,za nogi ciagnąć nie będę co by wam się piasek nie nasypał:diabloti: Quote
*Magda* Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 Aleks89 napisał(a):Batem przez grzbiet.I kijem przez łby:diabloti:Potem za włosy i do jaskini ,za nogi ciagnąć nie będę co by wam się piasek nie nasypał:diabloti: Idę zgolić głowę :evil_lol: Za nogi nie będziesz ciągnął, a jak będę łysa, to nie będziesz miał za co, więc nic mi nie zrobisz :eviltong: Quote
łamAga Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 magdabroy napisał(a):Idę zgolić głowę :evil_lol: Za nogi nie będziesz ciągnął, a jak będę łysa, to nie będziesz miał za co, więc nic mi nie zrobisz :eviltong: Magda on jest jeden nas wiecej :eviltong: Quote
*Magda* Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 dOgLoV napisał(a):Magda on jest jeden nas wiecej :eviltong: W sumie racja ;) W liczebności siła :) Quote
łamAga Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 magdabroy napisał(a):W sumie racja ;) W liczebności siła :) zwiarzemy go i te wolne wykorzystaja go seksualnie bez wczesniej wzietego prysznica zeby mu ładnie śledziem zalatywało :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: tak jak lubi :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Aleks89 Posted September 12, 2012 Author Posted September 12, 2012 Co wy mi małpeczki możecie zrobić?tzn wiem co ,ale nie chcę:evil_lol:Tylko Martyńcia może:lol: Quote
*Magda* Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 Aleks89 napisał(a):Co wy mi małpeczki możecie zrobić?tzn wiem co ,ale nie chcę:evil_lol:Tylko Martyńcia może:lol: Jeszcze będziesz nas błagał, żebyśmy Ci coś zrobiły :evil_lol: Quote
łamAga Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 Aleks89 napisał(a):Co wy mi małpeczki możecie zrobić?tzn wiem co ,ale nie chcę:evil_lol:Tylko Martyńcia może:lol: napisałam wyzej co :eviltong: magdabroy napisał(a):Jeszcze będziesz nas błagał, żebyśmy Ci coś zrobiły :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
łamAga Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 Aleks89 napisał(a):FUJ.Ja jem smacznego :eviltong: moze rybki ??:eviltong: Quote
*Magda* Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 Aleks89 napisał(a):FUJ.Ja jem Smacznego :diabloti: Quote
WATACHA Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 Aleks89 napisał(a):Batem przez grzbiet.I kijem przez łby:diabloti:Potem za włosy i do jaskini ,za nogi ciagnąć nie będę co by wam się piasek nie nasypał:diabloti: A co w jaskini bedzie ? Quote
łamAga Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 WATACHA napisał(a):A co w jaskini bedzie ? w jaskini bedzie ciemno i wtedy Aleks sie posika ze strachu i juz nic nie zrobi :eviltong: Quote
WATACHA Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 Aleks89 napisał(a):FUJ.Ja jem A co znowu żresz? Quote
WATACHA Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 dOgLoV napisał(a):w jaskini bedzie ciemno i wtedy Aleks sie posika ze strachu i juz nic nie zrobi :eviltong: Albo zostawi nas pod jaskinią, bo bedzie się bał, że ktoś w niej stoi z maczugą i go zaatakuje ;) Quote
łamAga Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 [quote name='WATACHA']Albo zostawi nas pod jaskinią, bo bedzie się bał, że ktoś w niej stoi z maczugą i go zaatakuje ;) wydaje mi sie ze Aleks tylko czeka aż go ktoś zaatakuje maczugą :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
WATACHA Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 [quote name='dOgLoV']wydaje mi sie ze Aleks tylko czeka aż go ktoś zaatakuje maczugą :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wydaje mi się, że to zależy w jaki spsób go zaatakuje ;) Quote
łamAga Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 WATACHA napisał(a):Wydaje mi się, że to zależy w jaki spsób go zaatakuje ;) On by wolał pewnie bardzij od tyłu ale jak komus nie wyda i dostanie w twarz to tez bedzie szczesliwy byle maczuga była duża :evil_lol: Quote
WATACHA Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 dOgLoV napisał(a):On by wolał pewnie bardzij od tyłu ale jak komus nie wyda i dostanie w twarz to tez bedzie szczesliwy byle maczuga była duża :evil_lol: Zawsze może wejść tyłem, zwiększy to szanse Quote
łamAga Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 WATACHA napisał(a):Zawsze może wejść tyłem, zwiększy to szanse ooooooooo tez pomysł :evil_lol: Quote
Aleks89 Posted September 12, 2012 Author Posted September 12, 2012 WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOON :evil_lol::lol: Idźta w cholere Quote
łamAga Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 Aleks89 napisał(a):WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOON :evil_lol::lol: Idźta w cholere ja i tak musze iśc do pracy , z tym ze przeskocze z jednego geja na drugiego bo obecnie caly czas pracuje z Maciusiem :evil_lol::eviltong: Quote
*Monia* Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 Aleks89 napisał(a):WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOON :evil_lol::lol: Idźta w cholere Jaki uprzejmy i towarzyski :loveu: Dobrych rad nie słuchasz :shake: Quote
Recommended Posts