Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aleks89 napisał(a):
Batem przez grzbiet.I kijem przez łby:diabloti:Potem za włosy i do jaskini ,za nogi ciagnąć nie będę co by wam się piasek nie nasypał:diabloti:

Idę zgolić głowę :evil_lol: Za nogi nie będziesz ciągnął, a jak będę łysa, to nie będziesz miał za co, więc nic mi nie zrobisz :eviltong:

Posted

magdabroy napisał(a):
Idę zgolić głowę :evil_lol: Za nogi nie będziesz ciągnął, a jak będę łysa, to nie będziesz miał za co, więc nic mi nie zrobisz :eviltong:

Magda on jest jeden nas wiecej :eviltong:

Posted

magdabroy napisał(a):
W sumie racja ;) W liczebności siła :)

zwiarzemy go i te wolne wykorzystaja go seksualnie bez wczesniej wzietego prysznica zeby mu ładnie śledziem zalatywało :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: tak jak lubi :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Aleks89 napisał(a):
Co wy mi małpeczki możecie zrobić?tzn wiem co ,ale nie chcę:evil_lol:Tylko Martyńcia może:lol:

Jeszcze będziesz nas błagał, żebyśmy Ci coś zrobiły :evil_lol:

Posted

Aleks89 napisał(a):
Co wy mi małpeczki możecie zrobić?tzn wiem co ,ale nie chcę:evil_lol:Tylko Martyńcia może:lol:

napisałam wyzej co :eviltong:

magdabroy napisał(a):
Jeszcze będziesz nas błagał, żebyśmy Ci coś zrobiły :evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Aleks89 napisał(a):
Batem przez grzbiet.I kijem przez łby:diabloti:Potem za włosy i do jaskini ,za nogi ciagnąć nie będę co by wam się piasek nie nasypał:diabloti:

A co w jaskini bedzie ?

Posted

dOgLoV napisał(a):
w jaskini bedzie ciemno i wtedy Aleks sie posika ze strachu i juz nic nie zrobi :eviltong:

Albo zostawi nas pod jaskinią, bo bedzie się bał, że ktoś w niej stoi z maczugą i go zaatakuje ;)

Posted

[quote name='WATACHA']Albo zostawi nas pod jaskinią, bo bedzie się bał, że ktoś w niej stoi z maczugą i go zaatakuje ;)

wydaje mi sie ze Aleks tylko czeka aż go ktoś zaatakuje maczugą :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']wydaje mi sie ze Aleks tylko czeka aż go ktoś zaatakuje maczugą :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Wydaje mi się, że to zależy w jaki spsób go zaatakuje ;)

Posted

WATACHA napisał(a):
Wydaje mi się, że to zależy w jaki spsób go zaatakuje ;)

On by wolał pewnie bardzij od tyłu ale jak komus nie wyda i dostanie w twarz to tez bedzie szczesliwy byle maczuga była duża :evil_lol:

Posted

dOgLoV napisał(a):
On by wolał pewnie bardzij od tyłu ale jak komus nie wyda i dostanie w twarz to tez bedzie szczesliwy byle maczuga była duża :evil_lol:

Zawsze może wejść tyłem, zwiększy to szanse

Posted

Aleks89 napisał(a):
WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOON :evil_lol::lol: Idźta w cholere

ja i tak musze iśc do pracy , z tym ze przeskocze z jednego geja na drugiego bo obecnie caly czas pracuje z Maciusiem :evil_lol::eviltong: