Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja mysle ze realne sytuacje uodparniaja a naprawde dobre psy daja jednak poczucie ze nie jest sie samemu w sytuacji kryzysowej , to mi pomoglo nie miec zadnych schiz [z czego sie bardzo ciesze ] za to umiem sie jakos przygotowac na realne zagrozenia, co nie znaczy ze jak juz sie trafi to calkiem spokojna jestem, ale wraz z psami bronic sie umiem

Posted

Kurdę dołączam się do schizowców ;-).Ja to chyba najbardziej się boję, że mnie ktoś zgwałci.Nie lubię chodzić po ciemku sama i jeździć z obcymi facetami windą.Choć jak spoglądam w lustro to wydaje mi się, że nie ma się czego bać, ale wiadomo różne świry się zdarzają.

Pójdź w me ramiona ;). Mimo wszystko nie jesteś no lifem, który nie wychodzi z domu, prawda? ;) Po prostu jesteś nieco bardziej ostrożna niż inni. Dla mnie to nie jest nic dziwnego, że ktoś nie lubi chodzić samemu po nocy, albo jechać w windzie z obcym facetem ;)

Posted

Aleks89 napisał(a):
A ja bym chętnie pojechał z synami mojej sąsiadki windą ba ,nawet chciałbym żeby się zepsuła i stanęła :diabloti:

tylko czy oni by tego chcieli :eviltong:

Posted

Ich dzieci macają moje psy więc mogliby się odwdzięczyć prawda?
Jeden taki mały leci zawsze do nich z rykiem "ećki ećki" to chyba znaczy pieski no nie?I caca ich po główkach:lol:

Posted

Aleks89 napisał(a):
Ich dzieci macają moje psy więc mogliby się odwdzięczyć prawda?
Jeden taki mały leci zawsze do nich z rykiem "ećki ećki" to chyba znaczy pieski no nie?I caca ich po główkach:lol:

ale rodzice mają się odwdzięczać ? :hmmmm: :diabloti:

Posted

Sąsiadka ma dwóch takich koło 30lat i jednego 12latka i ten 12latek mi taki gejuch sie wydaje:diabloti: Niech tylko podrośnie:evil_lol:

Vectra jak nabije takiego 2latka ,to mu przecież drugą stroną wyjdzie.Blee nie rajcuje mnie to.Poza tym ja jestem uni 30/70:diabloti: I wolę być cięty

Posted

Aleks89 napisał(a):

Vectra jak nabije takiego 2latka ,to mu przecież drugą stroną wyjdzie.Blee nie rajcuje mnie to.Poza tym ja jestem uni 30/70:diabloti: I wolę być cięty

nie mam wiecej pytań :eviltong:

Posted

Amber napisał(a):
Pójdź w me ramiona ;). Mimo wszystko nie jesteś no lifem, który nie wychodzi z domu, prawda? ;) Po prostu jesteś nieco bardziej ostrożna niż inni. Dla mnie to nie jest nic dziwnego, że ktoś nie lubi chodzić samemu po nocy, albo jechać w windzie z obcym facetem ;)

Ja mam tak od dziecka, że wchodząc na klatkę oglądam się za siebie.A jak ktoś idzie za mną to staję i udaję, że czegoś szukam, bo mam dziwne uczucie czując kogoś za plecami.
Ostatnio miałam taką sytuację, kiedy to szłam na przystanek, rano kiedy jeszcze było ciemno.Pędziłam szybko, bo zaraz miał być autobus, przed pasami zatrzymałam się, żeby zobaczyć czy coś nie jedzie.Odwracam się w bok i widzę kontem oka faceta prawie na moich plecach, matko boska prawie miałam zawał.A on bidny szedł za mną i ni zdążył wyhamować ;)
Aleks89 napisał(a):
A ja bym chętnie pojechał z synami mojej sąsiadki windą ba ,nawet chciałbym żeby się zepsuła i stanęła :diabloti:

U mnie to same takie oblechy, że trudno się skusić na cokolwiek ;).

Mam takiego jednego sąsiada który zawsze jak nas spotyka przed windą pyta "jadły już dzisiaj"?
Podejrzewam, że on ma schizę , że jak winda stanie i przez parę godzin nikt nas nie wyciągnie to moje psy go zeżrą ;)

Posted

[quote name='Aleks89']Ryj ma troche tępy.Ale cielsko mmmm:diabloti:Bez szortów też masz?Dobry jest?Ciął cię?

mi sie z ryja podoba :eviltong: nie mam bez szort ow twraz jest bardziej napakowany

no cos Ty to tylko sasiad :eviltong:

poza tym za młody dla mnie :eviltong: