wedara Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 Amber napisał(a): Jariemu przez te karczycho wszelkie obroże zawsze wchodzą prawie za uszy i też nie wygląda to zbyt dobrze... Okropny pies, chyba go sprzedam, bo obróżki się na nim źle prezentują :shake: :evil_lol: U mnie to samo :diabloti: Quote
Unbelievable Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 Aleks89 napisał(a):O to to.A Luc jak już wspominałem prawie nie ma podkasania i jeszcze takie dziwne kłaki mu odstają na końcu klaty.Przez co zawsze wygląda z boku na 50kg.Gdyby mu zabrać fiutka (Martyna pamiętasz?:evil_lol:)to miałby inny wygląd. taaa :diabloti: a na tych zdjęciach wygląda masakrycznie :mdleje: nie rób mu zdjęć z góry bo to masakra, ma nóżki jak jamniczek i ciało jak labrador :evil_lol: Quote
Amber Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 Aleks, musisz zainwestować w profesjonalnego fotografa (najlepiej mody), żeby Lucasa odchudził, bo wychodzi grubo na zdjęciach :diabloti: Dla mnie on wygląda normalnie i tyle ;). Quote
Aleks89 Posted May 8, 2013 Author Posted May 8, 2013 Kupię mu bieliznę wyszczuplającą:diabloti:Albo owinę w pasie bandażem:evil_lol: Quote
Okamia Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 Amber napisał(a):Aleks, musisz zainwestować w profesjonalnego fotografa (najlepiej mody), żeby Lucasa odchudził, bo wychodzi grubo na zdjęciach :diabloti: Jemu to nawet fotoszop nie pomoże :evil_lol: Jeju no nie wszyscy muszą ładnie na zdjęciach wychodzić - ja też nie mam tego talentu :eviltong: Quote
Vectra Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 Amber napisał(a):Aleks, musisz zainwestować w profesjonalnego fotografa (najlepiej mody), żeby Lucasa odchudził, bo wychodzi grubo na zdjęciach :diabloti: . a kto a kto :grins: Quote
Kosmaty Gałganek Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 http://imageshack.us/a/img822/7761/dsc00152ye.jpg Nie tylko mojemu się wyrosło. Zmężniał, fajne psisko się zrobiło :lol: Ale ja podczytywałam galerię i chyba się wyłamałam chwaląc zdjęcia i psa :evil_lol: Quote
Aleks89 Posted May 9, 2013 Author Posted May 9, 2013 Teraz się skapnąłem jak aparat przekłamał kolory Lucasa na plus akurat ,bo ten szajski pies niestety nie ma takich rudych kłaków tylko takie wypłowiałe :angryy: Quote
Amber Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 No ba! Tak to jest z celebrytami, kochają - nienawidzą, ale ważne, że piszą! :evil_lol: Quote
Aleks89 Posted May 9, 2013 Author Posted May 9, 2013 Widzę te nagłówki w fakcie "Pies znanej blogerki sra dalej niż widzi":evil_lol:"Blogerka wrzuciła swojego jamnika pod samochód" "Parówka czy jamnik" Quote
Amber Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 "Znaną blogerkę podnieca nakręcanie swojego psa, żeby srał na ściany, zamiast z nim ćwiczyć Doggie Zen" :evil_lol: Quote
Aleks89 Posted May 9, 2013 Author Posted May 9, 2013 :evil_lol:"Jamniki bez odwołania biegają bez sznurka":diabloti: Quote
Amber Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 Szurek czasem mają... Z tyłka im wystaje, jak wcześniej zeżrą w śmietniku :evil_lol: Quote
Aleks89 Posted May 9, 2013 Author Posted May 9, 2013 Opowiadałem tu kiedyś o Lilce ,kupie ,trawie i ludziach wychodzących z kościoła?:evil_lol: Quote
Aleks89 Posted May 9, 2013 Author Posted May 9, 2013 Opowiem:diabloti: Wziąłem sobie to biało-żółte coś na spacer z koleżanką jako ,że Lilcia lubi się z jej pieskiem i sie suodko bawiom.No i tuptam na miejsce spotkania wzdłuż płotu kościoła i Lil zaczyna srać no to idę dalej idę i idę ,a ta dalej stoi czyli coś jej zwisa i chce pomocy:diabloti:Ale akurat plebs zaczął wyłazić z kościoła więc ją olałem i idę dalej ,debilka zaczyna szczekać więc schowałem smycz do kieszeniu ,że niby nie mój pies:evil_lol:.Obracam się ,a Lilka leci chodnikiem w kuckach dobiega do mnie a z dupy zwisa jej wielka kupa trawy:evil_lol:a ta tępa dzida dalej kuca na samym placu przed kościołem.Zatargałem ją na trawnik ,dźwignąłem za ogon do góry i butem ściągnąłem te trawokupsko po czym odmaszerowałem nie sprzątając.Miny katoli bezcenne:evil_lol: Quote
Amber Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 Taka trawa czy cuś wystająca z tyłka to jest stres, nigdy człek nie wie jak się to skończy, a oczywiście nigdy nie ma ze sobą nic co by pomogło wyciągnąć ciało obce z anusa :evil_lol: Quote
Aleks89 Posted May 9, 2013 Author Posted May 9, 2013 Czar robił teatr jak mu coś zwisło z dupy:diabloti:Wywalał się na bok i skowyczał jakbym mu jelita na wałek nawijał:lol:Luc olewa i po prostu idzie dalej skoro nie spadło znaczy ,że ma wisieć:evil_lol:A Kaja nigdy nie ma takich problemów. Ale sposób z butem jest ok:evil_lol: Lilce się to zdarza baaardzo często i wzywa zawsze na pomoc szczekaniem ,a jak ją uwolnisz dostaje głupawy jak szczeniaczek:lol: Quote
Recommended Posts