Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Amber napisał(a):

Jariemu przez te karczycho wszelkie obroże zawsze wchodzą prawie za uszy i też nie wygląda to zbyt dobrze... Okropny pies, chyba go sprzedam, bo obróżki się na nim źle prezentują :shake: :evil_lol:

U mnie to samo :diabloti:

Posted

Aleks89 napisał(a):
O to to.A Luc jak już wspominałem prawie nie ma podkasania i jeszcze takie dziwne kłaki mu odstają na końcu klaty.Przez co zawsze wygląda z boku na 50kg.Gdyby mu zabrać fiutka (Martyna pamiętasz?:evil_lol:)to miałby inny wygląd.

taaa :diabloti:

a na tych zdjęciach wygląda masakrycznie :mdleje: nie rób mu zdjęć z góry bo to masakra, ma nóżki jak jamniczek i ciało jak labrador :evil_lol:

Posted

Aleks, musisz zainwestować w profesjonalnego fotografa (najlepiej mody), żeby Lucasa odchudził, bo wychodzi grubo na zdjęciach :diabloti:

Dla mnie on wygląda normalnie i tyle ;).

Posted

Amber napisał(a):
Aleks, musisz zainwestować w profesjonalnego fotografa (najlepiej mody), żeby Lucasa odchudził, bo wychodzi grubo na zdjęciach :diabloti:

Jemu to nawet fotoszop nie pomoże :evil_lol:

Jeju no nie wszyscy muszą ładnie na zdjęciach wychodzić - ja też nie mam tego talentu :eviltong:

Posted

Amber napisał(a):
.

a kto a kto :grins:

Posted

Teraz się skapnąłem jak aparat przekłamał kolory Lucasa na plus akurat ,bo ten szajski pies niestety nie ma takich rudych kłaków tylko takie wypłowiałe :angryy:

Posted

Widzę te nagłówki w fakcie "Pies znanej blogerki sra dalej niż widzi":evil_lol:"Blogerka wrzuciła swojego jamnika pod samochód" "Parówka czy jamnik"

Posted

"Znaną blogerkę podnieca nakręcanie swojego psa, żeby srał na ściany, zamiast z nim ćwiczyć Doggie Zen" :evil_lol:

Posted

Opowiem:diabloti:

Wziąłem sobie to biało-żółte coś na spacer z koleżanką jako ,że Lilcia lubi się z jej pieskiem i sie suodko bawiom.No i tuptam na miejsce spotkania wzdłuż płotu kościoła i Lil zaczyna srać no to idę dalej idę i idę ,a ta dalej stoi czyli coś jej zwisa i chce pomocy:diabloti:Ale akurat plebs zaczął wyłazić z kościoła więc ją olałem i idę dalej ,debilka zaczyna szczekać więc schowałem smycz do kieszeniu ,że niby nie mój pies:evil_lol:.Obracam się ,a Lilka leci chodnikiem w kuckach dobiega do mnie a z dupy zwisa jej wielka kupa trawy:evil_lol:a ta tępa dzida dalej kuca na samym placu przed kościołem.Zatargałem ją na trawnik ,dźwignąłem za ogon do góry i butem ściągnąłem te trawokupsko po czym odmaszerowałem nie sprzątając.Miny katoli bezcenne:evil_lol:

Posted

Taka trawa czy cuś wystająca z tyłka to jest stres, nigdy człek nie wie jak się to skończy, a oczywiście nigdy nie ma ze sobą nic co by pomogło wyciągnąć ciało obce z anusa :evil_lol:

Posted

Czar robił teatr jak mu coś zwisło z dupy:diabloti:Wywalał się na bok i skowyczał jakbym mu jelita na wałek nawijał:lol:Luc olewa i po prostu idzie dalej skoro nie spadło znaczy ,że ma wisieć:evil_lol:A Kaja nigdy nie ma takich problemów.
Ale sposób z butem jest ok:evil_lol:
Lilce się to zdarza baaardzo często i wzywa zawsze na pomoc szczekaniem ,a jak ją uwolnisz dostaje głupawy jak szczeniaczek:lol: