BBeta Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 [quote name='dog193']Eee, mojemu nigdy nic nie wystaje :eviltong: Moim też nie :eviltong: http://imageshack.us/a/img834/3479/dsc00056ip.jpg Miłość kwitnie :loveu: :diabloti: Fajna piłka :cool3: Mu siwieje od mniej więcej drugiego roku życia :eviltong: Quote
Aleks89 Posted May 7, 2013 Author Posted May 7, 2013 Bbeta z tesco extra za 8zł chyba.Polecam :) fajnie sie odbija w różne strony i da sie ją ciamkać :) Macie jakieś eunuchy ,a nie samce z jajami:diabloti: Quote
Luzia Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 mój eunuch a jak siądzie to i tak mu sterczy :eviltong: Quote
Aleks89 Posted May 7, 2013 Author Posted May 7, 2013 Luc za to nadaje się na repa :loveu:do pobrania nasienia nie trzeba cieczki ,ba nie trzeba nawet suki:diabloti: Quote
dog193 Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 Aleks89 napisał(a):Bbeta z tesco extra za 8zł chyba.Polecam :) fajnie sie odbija w różne strony i da sie ją ciamkać :) Macie jakieś eunuchy ,a nie samce z jajami:diabloti: Noo, mój już jajec nie ma :evil_lol: Ale dopiero od trzech tygodni :D W każdym razie jak miał, to też mu nic nie wystawało, ani jak siedział, ani jak skakał i się z tego cieszę :D Obrzydliwie to wygląda :diabloti: Quote
Unbelievable Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 Gramowi wyłazi kredka jak sra :mdleje: cała :mdleje: Quote
Luzia Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 Unbelievable napisał(a):Gramowi wyłazi kredka jak sra :mdleje: cała :mdleje: a to chyba normalne nie? W sensie biedny musi się w takiej chwili zgiąć dość ostro i do tego zwieraczami pracować :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 Luzia napisał(a):a to chyba normalne nie? W sensie biedny musi się w takiej chwili zgiąć dość ostro i do tego zwieraczami pracować :evil_lol: nie wiem, nie przyglądam się sisiakom innych psów jak srają :diabloti: Quote
*Magda* Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 Widzę, że nie tylko ja zwróciłam uwagę, że Dżermanowi widać ołówek :evil_lol: Quote
Czekunia Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 Unbelievable napisał(a):nie wiem, nie przyglądam się sisiakom innych psów jak srają :diabloti: Haha.. Sajanowi wyłazi kredka przy kupie, ale tylko jak musi mocno cisnąć:diabloti: Quote
BBeta Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 Gdyby moim coś tak wystawało to chyba bym poobcinała, zepsuliby mi wszystkie zdjęcia :shake: :diabloti: Quote
Luzia Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 Unbelievable napisał(a):nie wiem, nie przyglądam się sisiakom innych psów jak srają :diabloti: u mnie samców na dt było sporo i u każdego to samo obrzydlistwo :lol: nawet u papisiów :diabloti: Dlatego teraz bym chciała suczkę :evil_lol: Quote
Luzia Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 BBeta napisał(a):Gdyby moim coś tak wystawało to chyba bym poobcinała, zepsuliby mi wszystkie zdjęcia :shake: :diabloti: pewnie już to zrobiłaś tylko się przyznać nie chcesz :eviltong: Quote
dog193 Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 Luzia napisał(a):u mnie samców na dt było sporo i u każdego to samo obrzydlistwo :lol: nawet u papisiów :diabloti: Dlatego teraz bym chciała suczkę :evil_lol: Kurde, mam jakiegoś wybitnego psa :diabloti: Tzn zawsze wiedziałam, że jest wybitny, ale nie sądziłam, że nawet w sprawie siusiaka :evil_lol: Wystawał mu właściwie tylko wtedy, kiedy chciał coś przelecieć :D Przy sraniu nie zauważyłam takiej tendencji :diabloti: Quote
Luzia Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 słabo patrzysz, albo Twój pies robi niezdrową kupkę :diabloti: Quote
dog193 Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 Będziesz mogła sama się przekonać, pozwolę ci nawet po nim posprzątać :diabloti: Quote
Luzia Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 e tam, polecam następnym razem jak będzie robił kupkę, położyć się na ziemi i dokładnie przyjrzeć :grins: ( byle nie za blisko :diabloti: ) Quote
Amber Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 Widzę, że galeria ożyła - temat kup i wystających siusiaków - jestem w domu :loveu: :evil_lol: Quote
Aleks89 Posted May 7, 2013 Author Posted May 7, 2013 Amber-witaaaaj:loveu:tęskniuchałem :(A fotaski widziałaś?Tyle zrobiłem specjalnie dla ciebie kochanie:loveu: Quote
Aleks89 Posted May 7, 2013 Author Posted May 7, 2013 Teraz będzie bajka o tym dlaczego pies z przyczajkami to ZUO:diabloti: Nie to nie jest jedno i to samo zdjęcie to jest pies ,który IDZIE:evil_lol:I nie nie mam metalowego pręta w ręce żeby jej wp... ja mówie chodź ,a obok jest PIŁKA. Quote
BBeta Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 Luzia napisał(a):pewnie już to zrobiłaś tylko się przyznać nie chcesz :eviltong: Hah, zgadłaś :diabloti: Bumi się tak fajnie nie czai :shake: :eviltong: Quote
Recommended Posts