Alicja Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 matko buska i giertycha ..człowiek idzie do pracy zapracować na piwo i karme dla psa ( piwo dla mnie) a tu tyle nagadane Quote
Katerinas Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 No właśnie miałam się zapytać, czy jakieś ciekawe wątki teraz na dogo ;) I skąd takie teksty bierzecie ;) [quote name='asiak_kasia']Zapraszam na wątek o chamstwie psiarzy. Jest co robić w pracy :evil_lol:[/QUOTE] Poczytam sobie chyba dziś... mam wieczór wolny :cool3: :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 [quote name='Alicja']matko buska i giertycha ..człowiek idzie do pracy zapracować na piwo i karme dla psa ( piwo dla mnie) a tu tyle nagadane[/QUOTE] zmień pracę xD haha ja po przyjściu do swojego miejsca pracy pierwsze co robię po zdjęciu kurtki to: - włączam gg - loguje się na fejsbóku - loguje się na dogo Quote
asiak_kasia Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 ja tam w robocie nadrabiam zaległości :diabloti: Wieczorami trzeba zmywać i inne obowiązki domowe wypełniać :cool3: Quote
Aleks89 Posted January 30, 2013 Author Posted January 30, 2013 Czajnik elektryczny po spotkaniu z kafelkami rozpada się na 5cześci:diabloti:Musze kupić nowy k....a:angryy: Quote
*Magda* Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 [quote name='Aleks89']Czajnik elektryczny po spotkaniu z kafelkami rozpada się na 5cześci:diabloti:Musze kupić nowy k....a:angryy:[/QUOTE] :evil_lol: Kup sobie taki do stawiania na kuchence gazowej/piecu, metalowy=niezniszczalny ;) Quote
Aleks89 Posted January 30, 2013 Author Posted January 30, 2013 Wole elektryczny jakoś.Tego elektryka kupiłem 3lata temu za 25zł i gdyby nie spadł to nic mu nie było.Śpij słodko czajniczku [*] Quote
motyleqq Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 ja też wolę elektryczny. nie trzeba w nieskończoność czekać na zagotowanie się wody :eviltong: Quote
Alicja Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 [quote name='Aleks89']Czajnik elektryczny po spotkaniu z kafelkami rozpada się na 5cześci:diabloti:Musze kupić nowy k....a:angryy:[/QUOTE] w Biedronce są akurat ale nie wiem po ile [quote name='jonQuilla']zmień pracę xD haha ja po przyjściu do swojego miejsca pracy pierwsze co robię po zdjęciu kurtki to: - włączam gg - loguje się na fejsbóku - loguje się na dogo[/QUOTE] zmieniłabym ale mi się już nie opłaci , za 5 lat wybieram się na świadczenie :diabloti: a potem będę oczekiwać na głodową emeryturę wypłacaną w ojro Quote
jonQuilla Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 no to trzymaj się tej swojej pracki bez internetowej mamuś ;) a emeryturka będzie zacna w porównaniu do mojej, której zapewne mieć nie będę xD haha a co do czajników to mam dwa elektryki, schowane w szafie i używam od przeszło roku blaszaka...przyzwyczaiłam się że dłużej czekam, przestało mi to przeszkadzać :) Quote
Vectra Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 Czajnik elektryczny , ma tą zaletę , że można o nim zapomnieć i nie grozi to pożarem. Po zagotowaniu wody , wyłącza się :diabloti: O blaszaku na gazie , tego powiedzieć nie można :shake: Biedny czajniczek , zginął tak tragicznie :placz: gotuj sobie wodę , za tęczowym złomowiskiem. Pozdrów moją pralkę , lodówkę , stary monitor , aparat , kuchnie [`] Quote
Aleks89 Posted January 30, 2013 Author Posted January 30, 2013 Ja stawiam malutko wody i chce ją mieć ZARAZ.:diabloti:A nie za 5min Quote
Iza. Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 [quote name='evel']No nie wiem :roll: Ludzie używają klatek, bo jest teraz taka moda :roll: hahaha zapomniałam :evil_lol: grzywacze też są modne, więc jestem super modna, bo będę miała grzywacza w klatce :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 [quote name='Aleks89']Ja stawiam malutko wody i chce ją mieć ZARAZ.:diabloti:A nie za 5min[/QUOTE] w blaszaku woda na jedną herbatkę gotuje się też bardzo szybko, grunt to wiedzieć ile nalać drogi Aleksandrze :) Quote
Amber Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 A ja mam elektryczny i metalowy za jednym razem... Like a Boss :evil_lol: Quote
makot'a Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 Blaszak jest sporo tańszy w użytkowaniu :diabloti: No, zgadnijcie jakiego uzywam... :lol: Quote
Aleks89 Posted January 30, 2013 Author Posted January 30, 2013 Vectra:lol:chamko wstrętna.Ale ja taki chudy nigdy nie byłem:angryy:i łapek jak zapałki też nie mam.:eviltong: Quote
Alicja Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 Olek coś dla Ciebie http://www.neo24.pl/?p=zelmer_hot_cup_ck_1000&aff_id=101372 Quote
Aleks89 Posted January 30, 2013 Author Posted January 30, 2013 Czaderski tylko czemu taki drogi :( Quote
Alicja Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 [quote name='Aleks89']Czaderski tylko czemu taki drogi :([/QUOTE] to i tak w tym sklepie najtańszy ... ale cene swoją ma :( Ja mam w pracy czajniczek kupiony na targowisku (zrzut z Austrii ) lat temu nazad prawie 13 za parę grochali ... kupiłam go jak wyjeżdżaliśmy z Harleyem na pierwsze wczasy nad morze , musiałam mieć by małemu makaronik zalewać wodą i kawe zrobić :) , potem na każdy wyjazd z nami jeździł ,w domu grzał , potem TZ miał go w pracy a teraz chyba z 5 lat już u mnie grzeje wodę i nadal działa , oby jak najdłuzej Quote
Vectra Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 [quote name='Aleks89']Vectra:lol:chamko wstrętna.[/QUOTE] tesz cię foffciammm :loveu: i przez Ciebie , oglądam ten przeklęty serial "m jak mamałyga" boś mi tu wspomniał i przypomniał :angryy: Quote
jonQuilla Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 [quote name='Alicja']to i tak w tym sklepie najtańszy ... ale cene swoją ma :( Ja mam w pracy czajniczek kupiony na targowisku (zrzut z Austrii ) lat temu nazad prawie 13 za parę grochali ... kupiłam go jak wyjeżdżaliśmy z Harleyem na pierwsze wczasy nad morze , musiałam mieć by małemu makaronik zalewać wodą i kawe zrobić :) , potem na każdy wyjazd z nami jeździł ,w domu grzał , potem TZ miał go w pracy a teraz chyba z 5 lat już u mnie grzeje wodę i nadal działa , oby jak najdłuzej[/QUOTE] chciałoby się powiedzieć ruska stal! :evil_lol: Quote
Aleks89 Posted January 30, 2013 Author Posted January 30, 2013 Vectra-a oglądaj oglądaj.Prawdziwego życia uczy ten serial:lol: Quote
Vectra Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 Maruś w roli ojca , jest bezbłędny. Prawie jak mój :evil_lol: też tak zabawiał kawalerów :grins: Quote
Recommended Posts