Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No właśnie miałam się zapytać, czy jakieś ciekawe wątki teraz na dogo ;)
I skąd takie teksty bierzecie ;)
[quote name='asiak_kasia']Zapraszam na wątek o chamstwie psiarzy. Jest co robić w pracy :evil_lol:[/QUOTE] Poczytam sobie chyba dziś... mam wieczór wolny :cool3: :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']matko buska i giertycha ..człowiek idzie do pracy zapracować na piwo i karme dla psa ( piwo dla mnie) a tu tyle nagadane[/QUOTE]

zmień pracę xD haha
ja po przyjściu do swojego miejsca pracy pierwsze co robię po zdjęciu kurtki to:
- włączam gg
- loguje się na fejsbóku
- loguje się na dogo

Posted

[quote name='Aleks89']Czajnik elektryczny po spotkaniu z kafelkami rozpada się na 5cześci:diabloti:Musze kupić nowy k....a:angryy:[/QUOTE]

:evil_lol: Kup sobie taki do stawiania na kuchence gazowej/piecu, metalowy=niezniszczalny ;)

Posted

[quote name='Aleks89']Czajnik elektryczny po spotkaniu z kafelkami rozpada się na 5cześci:diabloti:Musze kupić nowy k....a:angryy:[/QUOTE]

w Biedronce są akurat ale nie wiem po ile

[quote name='jonQuilla']zmień pracę xD haha
ja po przyjściu do swojego miejsca pracy pierwsze co robię po zdjęciu kurtki to:
- włączam gg
- loguje się na fejsbóku
- loguje się na dogo[/QUOTE]

zmieniłabym ale mi się już nie opłaci , za 5 lat wybieram się na świadczenie :diabloti: a potem będę oczekiwać na głodową emeryturę wypłacaną w ojro

Posted

no to trzymaj się tej swojej pracki bez internetowej mamuś ;) a emeryturka będzie zacna w porównaniu do mojej, której zapewne mieć nie będę xD haha

a co do czajników to mam dwa elektryki, schowane w szafie i używam od przeszło roku blaszaka...przyzwyczaiłam się że dłużej czekam, przestało mi to przeszkadzać :)

Posted

Czajnik elektryczny , ma tą zaletę , że można o nim zapomnieć i nie grozi to pożarem.
Po zagotowaniu wody , wyłącza się :diabloti:

O blaszaku na gazie , tego powiedzieć nie można :shake:

Biedny czajniczek , zginął tak tragicznie :placz: gotuj sobie wodę , za tęczowym złomowiskiem. Pozdrów moją pralkę , lodówkę , stary monitor , aparat , kuchnie [`]

Posted

[quote name='evel']No nie wiem :roll: Ludzie używają klatek, bo jest teraz taka ​moda :roll:

hahaha zapomniałam :evil_lol: grzywacze też są modne, więc jestem super modna, bo będę miała grzywacza w klatce :evil_lol:

Posted

[quote name='Aleks89']Ja stawiam malutko wody i chce ją mieć ZARAZ.:diabloti:A nie za 5min[/QUOTE]

w blaszaku woda na jedną herbatkę gotuje się też bardzo szybko, grunt to wiedzieć ile nalać drogi Aleksandrze :)

Posted

[quote name='Aleks89']Czaderski tylko czemu taki drogi :([/QUOTE]

to i tak w tym sklepie najtańszy ... ale cene swoją ma :(

Ja mam w pracy czajniczek kupiony na targowisku (zrzut z Austrii ) lat temu nazad prawie 13 za parę grochali ... kupiłam go jak wyjeżdżaliśmy z Harleyem na pierwsze wczasy nad morze , musiałam mieć by małemu makaronik zalewać wodą i kawe zrobić :) , potem na każdy wyjazd z nami jeździł ,w domu grzał , potem TZ miał go w pracy a teraz chyba z 5 lat już u mnie grzeje wodę i nadal działa , oby jak najdłuzej

Posted

[quote name='Aleks89']Vectra:lol:chamko wstrętna.[/QUOTE]

tesz cię foffciammm :loveu:
i przez Ciebie , oglądam ten przeklęty serial "m jak mamałyga" boś mi tu wspomniał i przypomniał :angryy:

Posted

[quote name='Alicja']to i tak w tym sklepie najtańszy ... ale cene swoją ma :(

Ja mam w pracy czajniczek kupiony na targowisku (zrzut z Austrii ) lat temu nazad prawie 13 za parę grochali ... kupiłam go jak wyjeżdżaliśmy z Harleyem na pierwsze wczasy nad morze , musiałam mieć by małemu makaronik zalewać wodą i kawe zrobić :) , potem na każdy wyjazd z nami jeździł ,w domu grzał , potem TZ miał go w pracy a teraz chyba z 5 lat już u mnie grzeje wodę i nadal działa , oby jak najdłuzej[/QUOTE]

chciałoby się powiedzieć ruska stal! :evil_lol: