Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 109
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ulana']Mój też ma kocią tylko taką odwrotną do piłeczkowej, tzn. nie gania za mruczkami, a wręcz odwrotnie - lgnie do nich, kocha i bawiłby się z każdym. Ale one w wiekszości sie go boją i tylko czekam jak dostanie po nosie pazurem. Rozczule mnie czasem, jak dziecko nieświadomy niebezpieczeństw...[/QUOTE]

mojej jak włączy się program KOT to system się wiesza :mad:

[quote name='WATACHA']Z grzywką, z wąsami, BEZ BRODY i wygląda typowo jak sznauc.Też chcę zobaczyć :)[/QUOTE]

nie ogarniam,zbyt skomplikowane :lying:

Posted

Leoś to szajbus jakich mało :D nic tylko by się bawił, jest typem niezmordowanego sportowca, któremu trzeba dawkować szaleństwa bo chyba byłby w stanie zabiegać się na śmierć :lol:

czubek kochany

dorwał butelkę z napojem - słodkim oczywiście, żeby się pięknie zaprezentować na zdjęciach od razu ją przedziurawił

Posted

Wesoły szajbusek :loveu:.Najbardziej szalona odmiana sznaucerka.:lol:
Fajniutki jest i na pewno szybko domek się znajdzie.

Może jednak się zgubił i ktoś go szuka.

Posted

WOW! To jest ten sam pies czy jakiś podstawiony? :evil_lol:
Super wygląda po metamorfozie :) Wrzucę nowe foty na naszego schroniskowego fejsa
A on jest wielkościowo jak miniatura czy mniejszy/większy? (ja teraz jestem na wyjeździe i już go nie widziałam na żywo w schronie) Wygląda jak pies mojej koleżanki, też ma kopiowany ogon i takie sterczące uchole :D tylko te koleżanki to taka wersja kieszonkowa :P

Posted

Leoś już po kastracji. Zamulony po zabiegu chodził chyba przez trzy godziny, zawracał się, cierpiał, był bardzo biedny, ale teraz jest już dobrze, śpi.