wilczy zew Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 wiem ale były już różne sytuacje a efekt końcowy to rezygnacja z adopcji Quote
malawaszka Posted July 29, 2012 Author Posted July 29, 2012 sybisia napisał(a):Kiedy drugie podejście? nie wiem - napisał mi tylko smsa i że jutro zadzwoni.. wilczy zew napisał(a):wiem ale były już różne sytuacje a efekt końcowy to rezygnacja z adopcji no co Ty? :D dlatego odpisałam na maila o którym pisała mgie, nie czekamy, szukamy, co będzie to będzie... Quote
wieso Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 hm, jest takie zwierzatko, chyba tchorz sie nazywa, czy cos takiego.... Quote
malawaszka Posted August 1, 2012 Author Posted August 1, 2012 tamten pan się nie odezwał już oczywiście... nie rozumiem ludzi - jakby było trudno powiedzieć, że jednak nie... a nie w ten sposób, że ja zawracałam głowę danal1983, Ona super szybko zrobiła wizytę... a nic to - mamy ich w nosie bo...... tadaaammmmmm Leoś dziś zamieszkał w Katowicach:cool3: wyprawiłyśmy zbója do nowego domu - póki co przez kilka dni nie będę spokojna jeszcze bo Leoś to taki warczący typek paskudek, ale Pani się nie zraziła - co aż mnie zdziwiło bo po tym jak się Leoś pokazał na dzień dobry to ja bym chyba zrezygnowała :lol: brzydal warczał i jeszcze chciał Klementynkę ugryźć bo on sie podkręcił a ona za blisko przechodziła :splat: Państwo bardzo chcieli sznaucerka więc mam nadzieję, że ewentualne wybryki będą mu wybaczone bo sznaucerkiem jest :diabloti: LEOŚ :nono: pilnuj się tam i zachowuj jak porządny pies!!!! :mad: Quote
Saththa Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 no to 3mam kciuki za grzecznego psa :) i Mądre Państwo :) Quote
sybil Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 I ja też :bigcool::laola::Cool!: , i trzymam :kciuki::kciuki::kciuki:, żeby Leoś za bardzo nie rozrabiał! Quote
Dorin91 Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Super! Świetne wieści! :multi: Trzymam kciuki, żeby się Leoś dobrze sprawował :cool3: Quote
ULKA12 Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Leoś swój urok ma, ale trzeba troszkę poczekać aby się oswoił. On jest dla koneserów :-) Quote
malawaszka Posted August 2, 2012 Author Posted August 2, 2012 Dzwoniła Pani Leosiowa :) jest ZACHWYCONA :)) Leoś cały czas się tuli do Niej i do męża już też, w nocy trochę łazikował po domu, ale nie było problemu żadnego. Nie chciał wpuścić do domu sąsiada czy sąsiadki (zapomniałam :splat: ) ale poszczekał i się uspokoił - poradziłam, żeby go albo zamykali w innym pokoju jak ktoś przychodzi - żeby przy drzwiach nie rzucał się, albo żeby go brali na smycz bo on jest jednak niefajny jak się podkręci, no ale jest dobrze i oby tak dalej! Quote
WATACHA Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 A Pani nie chce suczki do kompletu, jak lubi niegrzeczne hi,hi,hi?To się Leosiowi udało :) Quote
malawaszka Posted August 2, 2012 Author Posted August 2, 2012 no nie sądzę - to nie typ ludzi, którzy by chcieli mieć dwa psiaki Quote
ULKA12 Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 A ja z pretensjami:mad: Ktoś umieścił na metamorfozach Dżordża a Leosia nie:placz: Nie mówię, że Dżordżowi się nie należy, ale co, Leoś to patyk od kaszanki??? Nie mówiąc o tym, że Ktoś się kiedyś chwalił, że widział nowe zdjęcia Leonka. Ja tu czekam, czekam i się nie pojawiają. Co to za utajnianie informacji? Żądam, a nawet stanowczo żądam, dodania nowych zdjęć Leonka i udostępnienia ich rzeszy jego fanów. Quote
malawaszka Posted August 27, 2012 Author Posted August 27, 2012 hahha dobrze rzeszo fanów Leosia już wstawiam :D Quote
Saththa Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 No ładne rzeczy tu na wierzch wyłażą. Przetrzymywane zdjecia Leosia :mad: UWOLNIC!! Quote
malawaszka Posted August 27, 2012 Author Posted August 27, 2012 dokonać musiałam niewielkiego retuszu bo Pan był w negliżu :evil_lol: Quote
WATACHA Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 Oj tam,oj tam a Pan cos mówił, zeby retuszować ;) Piekny jest Leosiek Quote
Saththa Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 DUCHYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY:scared: Quote
ULKA12 Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 Czyli teraz mamy zdjęcia pt "Leoś i dżin" :-) i bynajmniej nie mam na myśli alkoholu :-) Quote
Recommended Posts