malawaszka Posted August 27, 2012 Author Posted August 27, 2012 :lol: Leosia oglądać, a nie tam... :D Quote
sybil Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 Leoś cudniasty i widać, że szczęśliwy, a Pan do połowy zakryty trawą przypomina mi jakiegoś bożka leśnego z mitologii, tylko jak On się nazywał?......;) :evil_lol: :niewiem::hmmmm::PROXY5: wiem, ale nie powiem :lol: Quote
Poker Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 ULKA12 napisał(a):Czyli teraz mamy zdjęcia pt "Leoś i dżin" :-) i bynajmniej nie mam na myśli alkoholu :-) Fajne te zdjęcia szczególnie z panem wyłaniającym się z otchłani traw. Opowiem Wam kawał o dżinie. Siedzi sobie starsza pani , niestety już nie urodziwa i na dodatek uboga.Miała ostatnią butelkę ginu i ze smutku postanowiła trochę się napić. Odkorkowała butelkę i nawet nie zdążyła łyknąć go, bo z butelki wyskoczył DŻIN.Kobieta się wystraszyła ,a ten uradowany podziękował jej za uwolnienie i obiecał spełnić 3 życzenia. Kobieta najpierw poprosiła, by zamienił ją w młodą i piękną dziewczynę. Fik mik i już jej życzenie się spełniło.Drugie życzenie w postaci pięknego pałacu zostało też spełnione w mig. Teraz miało być spełnione 3.życzenie.Kobieta poprosiła , by czarny kocur, który właśnie wylegiwał się na słońcu, zmienił się w pięknego młodzieńca. I ze spełnieniem tego życzenia nie było problemu.Obok dziewczyny pojawił się bardzo przystojny młodzieniec.Dziewczyna spojrzała na niego z radością i w tym momencie usłyszała z jego ust " i po coś mnie Ty durna wykastrowała" To tak a' propos naszych zapędów do kastracji i ginu. Quote
wieso Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Quote
WATACHA Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 malawaszka napisał(a)::lol: Leosia oglądać, a nie tam... :D A sama sobie poogladała ;)...."pies ogrodnika":evil_lol: Quote
malawaszka Posted August 27, 2012 Author Posted August 27, 2012 WATACHA napisał(a):A sama sobie poogladała ;)...."pies ogrodnika":evil_lol: hahah a ić Ty :roflt: Quote
Saththa Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 i po coś mnie Ty durna wykastrowała" Uuuuu Pani nie przemyslała ostatniego życzenia :lol: Quote
Saththa Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 [quote name='malawaszka'] Zamieszczone przez WATACHA A sama sobie poogladała ;-)...."pies ogrodnika":evil_lol: hahah a ić Ty :roflt: Wariatki :evil_lol: geehehhehe Quote
Recommended Posts