Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 109
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Leoś cudniasty i widać, że szczęśliwy, a Pan do połowy zakryty trawą przypomina mi jakiegoś bożka leśnego z mitologii, tylko jak On się nazywał?......;) :evil_lol: :niewiem::hmmmm::PROXY5: wiem, ale nie powiem :lol:

Posted

ULKA12 napisał(a):
Czyli teraz mamy zdjęcia pt "Leoś i dżin" :-) i bynajmniej nie mam na myśli alkoholu :-)

Fajne te zdjęcia szczególnie z panem wyłaniającym się z otchłani traw.
Opowiem Wam kawał o dżinie.
Siedzi sobie starsza pani , niestety już nie urodziwa i na dodatek uboga.Miała ostatnią butelkę ginu i ze smutku postanowiła trochę się napić.
Odkorkowała butelkę i nawet nie zdążyła łyknąć go, bo z butelki wyskoczył DŻIN.Kobieta się wystraszyła ,a ten uradowany podziękował jej za uwolnienie i obiecał spełnić 3 życzenia.
Kobieta najpierw poprosiła, by zamienił ją w młodą i piękną dziewczynę. Fik mik i już jej życzenie się spełniło.Drugie życzenie w postaci pięknego pałacu zostało też spełnione w mig.
Teraz miało być spełnione 3.życzenie.Kobieta poprosiła , by czarny kocur, który właśnie wylegiwał się na słońcu, zmienił się w pięknego młodzieńca. I ze spełnieniem tego życzenia nie było problemu.Obok dziewczyny pojawił się bardzo przystojny młodzieniec.Dziewczyna spojrzała na niego z radością i w tym momencie usłyszała z jego ust " i po coś mnie Ty durna wykastrowała"
To tak a' propos naszych zapędów do kastracji i ginu.