Zofija Posted July 27, 2012 Author Posted July 27, 2012 Mam ludzi, którzy chcą adoptopwać kaukaza. Na Gruzję po długiej rozmowie się nie zdecydowali dlatego ponieważ mieszkają na dalekiej wsi i byłby jak coś kłopot z behawiorystą. Moze macie jakiegoś kaukaza lub w typie kaukaza, którego mogę im poleciĆ? Mają duzy dom i ogród Quote
3 x Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 Zofija napisał(a):Mam ludzi, którzy chcą adoptopwać kaukaza. Na Gruzję po długiej rozmowie się nie zdecydowali dlatego ponieważ mieszkają na dalekiej wsi i byłby jak coś kłopot z behawiorystą. Moze macie jakiegoś kaukaza lub w typie kaukaza, którego mogę im poleciĆ? Mają duzy dom i ogród gdzie? czy zgadzają się na podpisamnie umowy i cały magiel adopcyjny? Quote
bela51 Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 A moze spodobałby sie im Leo ? http://www.dogomania.pl/forum/threads/221556-Pechowy-kaukaz-Leo-nadal-pod-g%C3%B3rk%C4%99-prosi-o-wsparcie-by-los-si%C4%99-odmieni%C5%82 Quote
mmmonika Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 3 x napisał(a):gdzie? czy zgadzają się na podpisamnie umowy i cały magiel adopcyjny? myślisz może o Fredzie? obyw dobrym stanie wrócił z adopcji... nowy dom to byłoby dla niego wybawienie... Quote
3 x Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 mmmonika napisał(a):myślisz może o Fredzie? obyw dobrym stanie wrócił z adopcji... nowy dom to byłoby dla niego wybawienie... aha ale najpierw musi wrócic zeby go ocenić w jakim jest stanie no i ważne pytanie gdzie jest ten dom który chce adoptowac kaukaza Quote
Zofija Posted July 27, 2012 Author Posted July 27, 2012 Na wszystkie procedury adopcyjne się zgadzają!!! Na wszystkie, wizyta, umowa, sterylka. mieszkają na wsi-chyba koło Łodzi. Jak ktoś ma piesa jakiego chcą to proszę o pw dam na nich namiary. Mają duuży ogród i mieli wcześniej mieszankę kaukaza Quote
Zofija Posted July 31, 2012 Author Posted July 31, 2012 Aga- napisał(a):Na razie zadeklaruję 20 zł miesięcznie Bardzo Ci Aga dziękuję!!!!! Quote
Echinacea Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 już przelałam, 30 zł, dowiedziałam się o Gruzji z wątku na forum leonbergerów. piękny pies, smutny, dajcie proszę znak co z nią... Quote
Zofija Posted August 1, 2012 Author Posted August 1, 2012 Echinacea napisał(a):już przelałam, 30 zł, dowiedziałam się o Gruzji z wątku na forum leonbergerów. piękny pies, smutny, dajcie proszę znak co z nią... bardzo Ci dziękuję! Ale musimy nazbierać choćby połowe deklaracji. Quote
Echinacea Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 [quote name='Zofija']bardzo Ci dziękuję! Ale musimy nazbierać choćby połowe deklaracji. Zofija, ja się mogę zadeklarować miesięcznie z 40 zł. Quote
Zofija Posted August 3, 2012 Author Posted August 3, 2012 [quote name='Echinacea']Zofija, ja się mogę zadeklarować miesięcznie z 40 zł. dziekuję!!!! Jak Egon pójdzie do adopcji końcem sierpnia a są takie szanse na 80% to na jego miejsce pojedzie Gruzja. Trzymajcie kciuki. Ale Egon musi iść. Nie udźwigniemy finansowo kolejnego psa bez skladek Quote
Zofija Posted August 3, 2012 Author Posted August 3, 2012 [FONT=Bookman Old Style]Deklaracje stałe: Aga_ -20,00zł Echinacea-50,00zł razem=70,00zł DZIĘKUJEMY!!![/FONT]:loveu: [FONT=Bookman Old Style] BRAKUJE 380,00zł stałych składek[/FONT]:-([FONT=Bookman Old Style][/FONT][FONT=Bookman Old Style] [/FONT] Quote
Echinacea Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Zofija napisał(a):dziekuję!!!! Jak Egon pójdzie do adopcji końcem sierpnia a są takie szanse na 80% to na jego miejsce pojedzie Gruzja. Trzymajcie kciuki. Ale Egon musi iść. Nie udźwigniemy finansowo kolejnego psa bez skladek Zofija kochana, deklarowałam się z 40 zł ( post powyżej). sama chciałabym jak najwięcej- ale tu tyle mogę. Quote
Zofija Posted August 4, 2012 Author Posted August 4, 2012 Echinacea napisał(a):Zofija kochana, deklarowałam się z 40 zł ( post powyżej). sama chciałabym jak najwięcej- ale tu tyle mogę. To bardzo dużo i bardzo Ci dziękuję!!!!!!!!! Jak Egon pójdzie to Gruzja na pewno pojedzie. Ja tylko pisałam, ze Egon musi iść w pierwszej kolejności do adopcji, bo on też ma malutko skłądek, a kilka mamy bez żadnych. Bardzo Ci dziękuję i teraz trzymamy kciuki, zeby Pan w między czasie nie adoptował innego psiura, tylko poczekał na Egusia. Quote
Nadziejka Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 http://www.dogomania.pl/forum/threads/230245-Smutnej-kaukazi-na-pomoc-zbieramy-na-hotel-od-4-8-16-8-godz-22-00-zapraszam-sercem bazarus maluni dla Gruzji zapraszam:iloveyou::ylsuper::ylsuper: Quote
Zofija Posted August 4, 2012 Author Posted August 4, 2012 [quote name='ewa gonzales']http://www.dogomania.pl/forum/threads/230245-Smutnej-kaukazi-na-pomoc-zbieramy-na-hotel-od-4-8-16-8-godz-22-00-zapraszam-sercem bazarus maluni dla Gruzji zapraszam:iloveyou::ylsuper::ylsuper: Ewciu, jesteś KOCHANA!!!!!!DZIĘKUJĘ!!! Quote
Zofija Posted August 4, 2012 Author Posted August 4, 2012 [FONT=Bookman Old Style]wpłaty dla Gruzji-lipiec: 21.07. Olga G. z Rybnika -50zł 21.07. Olga B. z Cieszyna-50zł 25.07. Elżbieta z Komańczy-20zł [/FONT][FONT=Bookman Old Style]Na końcie Gruzji na dzień 01.08.12 jest-120zł [/FONT] Quote
Zofija Posted August 7, 2012 Author Posted August 7, 2012 Echinacea napisał(a):Zofija jak Gruzja??? coś wiesz??? Nie, ale Dea będzie w schronisku-czwartek/piątek -to zobaczy. Przypuszczam, ze bez zmian. Napiszę. Quote
Recommended Posts