Alcazar Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 witam dawno nie zaglądałam jak zdrówko? u mnie upalnie aż za bardzo! Quote
Asiaczek Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 W W-wie całkiem przyjemnie. Ale - jak ktoś chce - możemy podzielić się słonkiem...;) Pzdr. Quote
niunia32 Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 dawno na s tu niebyło :( ale wpadliśmy powiedzieć że znikamy na trochę, tzn, ja znikam Tajfek zostaj w domciu no i chcemy zostawić tulaski dla white&black i buziaki dla ciotuchny naszej :* Quote
despera Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Dobry wieczór(i jednocześnie dobranoc;)):loveu: Czekamy na więcej foteczek i ucałowanka dla dueciku:loveu: Quote
WinterGirl Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 doby wieczór cioteczki Dobcia PositiveThought Alcazar napisał(a):witam dawno nie zaglądałam jak zdrówko? u mnie upalnie aż za bardzo! HellO, bGirl już rozwineła skrzydełka na nowo... Asiaczek napisał(a):W W-wie całkiem przyjemnie. Ale - jak ktoś chce - możemy podzielić się słonkiem...;-) Pzdr. ja też zawsze się podziele promieniami słonka... wzajemnie pozdrawiamy milusio niunia32 napisał(a):dawno na s tu niebyło :-( ale wpadliśmy powiedzieć że znikamy na trochę, tzn, ja znikam Tajfek zostaj w domciu no i chcemy zostawić tulaski dla white&black i buziaki dla ciotuchny naszej :* Witamy Tajfunki, już zaczynamy tęsknić wysyłam tulaski, bajkowych wakacji czekamy tutaj na cioteczke... despera napisał(a):Dobry wieczór(i jednocześnie dobranoc;-)):loveu: Czekamy na więcej foteczek i ucałowanka dla dueciku:loveu: mięciutkich senków, a mizianko wykonane... bGirl da odpocząć zmęczonym oczkom.. znikam zaszyć się w łóżeczku gwiazdki mówią dobranoc [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS]Cleo & WielkoLUD Quote
Kasia Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Dzień dobry :lol: Dziś chłodnawo jest, słonko sie schowało więc i my prosimy o wysłanie troszku promieni :loveu: Quote
Kasia_zg Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Dzień dobry Karinko:) Zaglądamy do Was by zyczyć miłego dzionka z dużą dawką cieplutkich promyczków słonka Quote
Ania-shira Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Dzień Doberek u nas ciepło i troszke deszczowo :multi: Quote
basia2202 Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 hejkaaa!! witamy się!! :multi: widziałam fotę czarno-białych:loveu: a czemu tylko jedna? :mad: chcemy więcej fotów!! :mad: jak można nie dawać tu fotów takich kosmatych słodziachów? :diabloti: Quote
eria Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 a my stale czekamy na foteczki,bo ta jedna na stronie 177 nas nie zadowala,choć cudna:loveu: :cool3: Quote
Dobcia Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 [LEFT]Cioteczke witamy i na foteczki czekamy:lol: [/LEFT] Quote
Asiaczek Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 bGirl - miały być jakieś nowe fotki Dueciku? Zaglądam, zaglądam, a tu nic... Pzdr. Quote
basia2202 Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 z Zuzanką przybywamy :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: słonecznie się witamy :multi: Quote
WinterGirl Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 HellO machamy łapeczką zostawiamy po sobie mały ślad i bGirl znowu znika na chwilkę... pozdrawiamy milusio [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS]Cleo & WielkoLUD Quote
zuzolandia Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Witanko i przytulanko ;-) my pourlopowani wypoczeci i gotowi do pracy ehehhheheh ........wcale nieeeee ..jeszcze by sie chciało byczyc ;-) sliczne fotaski z wezowym przyjacielem;-) buziolki Quote
Asiaczek Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 bGirl napisał(a):HellO machamy łapeczką http://th182.photobucket.com/albums/x270/marwa_17/th_Sweet_Kittie.jpg zostawiamy po sobie mały ślad i bGirl znowu znika na chwilkę... http://i161.photobucket.com/albums/t201/WinterGirl___/DSCN7276.jpg http://i161.photobucket.com/albums/t201/WinterGirl___/DSCN7282.jpg pozdrawiamy milusio http://i161.photobucket.com/albums/t201/WinterGirl___/something/RULER/bGirl_.gif [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS]Cleo & WielkoLUD No, wreszcie porządne fotki Dueciku!!!:loveu::loveu: A co to za łapka kociowa, co? Pzdr. Quote
Kasia_zg Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Witamy cioteczke Karinke :) i jej słodki czarno- biały dułecik :loveu: :loveu: śliczne foteczki...Pozdrawiamy i zostawiamy mizianko dla czarno -białych i gorace buziale Ciebie:loveu: Quote
WinterGirl Posted July 27, 2007 Author Posted July 27, 2007 mięciutkich i cieplutkich senków [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS]Cleo & WielkoLUD Quote
Kasia Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Dzień dobry! Fotki dueciku to jak balsam na zmęczone oczy - cudowne :loveu: Quote
WinterGirl Posted July 27, 2007 Author Posted July 27, 2007 HellO ciotuchny w biegu zrzucamy fotaski i znikamy... tulaski [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS]Cleo & WielkoLUD Quote
Czarna_Owieczka Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Witamy :) Śliczne focie, a jakie japoneczki fajniutkie :cool3: ;) Quote
Recommended Posts