ewelinabuck Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 [CENTER] witaj cioteczko milych wakacji zycze :multi: :multi: :multi: :multi: [/CENTER] Quote
Kasia Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Przyjemnej podróży i jeszcze przyjemniejszego wypoczynku :loveu: Quote
Elizusiek Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Witam :buzi: było nam troszę tękno za Wami, my wrócili to teraz Wy wyjeżdżacie :placz: Quote
Kasia_zg Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Milusiego wypoczynku życzymy :lol: Pozdrawiamy cieplusio i teskno Nam za Wami Quote
Likaa Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Karinko, Miłych wakacji, w końcu sobie odpoczniesz :) No słonce juz za wami tęsknimy :( I bedziemy tu codziennie odkurzac :) Obiecujemy ;) A ty sobie wypoczywaj :) Quote
WinterGirl Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 bGirl tak szybciutko... wylądowałam...malownicze chwile już uwiecznione tylko na fotografii... wysoko pośród obłoków tam gdzie czuje się najlepiej dziękuje ciotuchną za miluchne słowa i podmuch wiatru w naszych wirtualnych 4 ścianach... ewelinabuck fidelek2 Aga76 Elizusiek Kasia_zg Julix Asiaczek Likaa ogromny tulasek mięciutkich senków Cleo & WielkoLUD Quote
Pianka Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Ale sliczna ta pierwsza fotka:-o Przy okazji można tylko 5 fotek na post;) Quote
Aga76 Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Piękne podniebne pejzaże ... pozdrawiamy słonecznie Quote
Czarna_Owieczka Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Wszystkie zdjęcia śliczne :D Szczególnie pierwsza i druga (cudo) :loveu::loveu: pzdr. Quote
WinterGirl Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 już poprawiam moją małą gafę... Cleo & WielkoLUD Quote
Likaa Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Karinko, jak dobrze ze jestes ;) Piekne mialas tam widoki :) Wypoczelas ? Całusy Quote
WinterGirl Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 ..malownicze miasteczko i bliskie mi osoby sprawiły, że czas zatrzymał się, choć na chwilkę Cleo & WielkoLUD Quote
Asia & Ginger Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 http://i161.photobucket.com/albums/t201/WinterGirl___/ZOO/DSCN7091.jpg :crazyeye: Wspaniała fotka. :loveu: Pozostałe oczywiście też świetne, widoczki super. :cool3: :p Quote
Kasia_zg Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Witaj Karinko!! Prześliczne te foteczki...można sie rozmarzyć oglądajac je...cudne:) Gorace pozdrowionka i tulaski :):calus: Quote
eria Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 witamy z powrotem :multi: fotki już na wiadomym forum:evil_lol: popodziwiałam:loveu: pozdrawiamy;) Quote
WinterGirl Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 bGirl ma dzień leniuszka.. pora na odwiedzinki naszych cioteczek... więc lecimy buziaczek Cleo & WielkoLUD Quote
Dobcia Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Witajcie z powrotem po wypoczynku!:lol: Śliczne widoki i zdjęcia miasta;) Quote
Asiaczek Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Też melduję się po krótkiej przerwie. W tym tygodniu - taką mam nadzieję - będę miała więcej czasu na FB. Na razie obejrzałam fotki z wyjazdu, rzeczywiście są cudne... Będzie więcej? pzdr. Quote
WinterGirl Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 [quote name='Asiaczek']Też melduję się po krótkiej przerwie. W tym tygodniu - taką mam nadzieję - będę miała więcej czasu na FB. Na razie obejrzałam fotki z wyjazdu, rzeczywiście są cudne... Będzie więcej? pzdr. cioteczko witamy, biało- czarni merdają ogankami... bGirl dorzuci fotaski w wolnej chwili, ale ciaglę jest "coś" z minutki na minutkę wszytko się zmienia, friends upominają się ciągle o moją osóbkę.. rodzinka i 8 łapek też stęsknieni... a czas wymyka się ukratkiem.. dreptam do łóżeczka [FONT=Comic Sans MS] Cleo & WielkoLUD Quote
Juszes Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 WItaj Bgirl! Na dogo dawno nie odwiedzalam twojej galerii.... no ale na psiejkostce jestem na bierząco :P Piękne foty z podruży =*** Pozdrawiam! Quote
nane Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 :loveu: wpadliśmy powiedzieć dobranoc :loveu: brygadzie biało-czarnych Quote
Recommended Posts