Kasia Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Witamy wieczorową porą :lol: Zdjęcie są piękne :loveu: Oglądałam je z zapartym tchem!!! Zapewne cieżki jest powrót do naszej szarej rzeczywistości... Tylko brak mi na nich cudownego dueciku...;) Quote
Bzikowa Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Super zdjęcia :loveu: Westy górą! Pozdrawiamy duecik - Cleo i wielkiego czarnego brachola :D Quote
WinterGirl Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 HellO nane Juszes napisał(a):WItaj Bgirl! Na dogo dawno nie odwiedzalam twojej galerii.... no ale na psiejkostce jestem na bierząco :P Piękne foty z podruży =*** Pozdrawiam! ..."cztery łapki" ciągle w biegu, oj znamy to doskonale... tym bardziej bGirl i morduchną moim miło, że wkradła się ta chwilka, aby zerknąc do nas tulasek fidelek2 napisał(a):Witamy wieczorową porą :lol: Zdjęcie są piękne :loveu: Oglądałam je z zapartym tchem!!! Zapewne cieżki jest powrót do naszej szarej rzeczywistości... Tylko brak mi na nich cudownego dueciku...;-) ...już ciotka bGirl zadba o świerzutkie fotaski dueciku... an_bzik napisał(a):Super zdjęcia :loveu: Westy górą! Pozdrawiamy duecik - Cleo i wielkiego czarnego brachola :-D haY an_bzik, kolejna biała mordka na forum... biało- czarni pozdrawiają mięciutkich senków cioteczki [FONT=Comic Sans MS]Cleo & WielkoLUD Quote
despera Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Witam:) Poranne mizianko dla dueciku:loveu: Czekam na fotki:D Quote
eria Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 czekam na fotki, zwłaszcza wielkoludzie :cool3: :cool3: Quote
Kasia_zg Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Witamy cieplusieńko i zostawiamy mocne tulaski :calus: Z niecierpliwością czekamy na świerzutkie foteczki biało-czarnych:loveu: Pozdrowionka i życzymy milusiego dzionka:lol: Quote
Dobcia Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Witam cieplutko:) Czekamy na foteczki dueciku, zwłaszcza wspólne:lol: Quote
niunia32 Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 dziendoberek :) ktos tu nam piękne zdjęcia z wakacji wrzucił super :) a jak Cleosia i Teddy? Quote
WinterGirl Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 HellO despera eria Kasia_zg Dobcia niunia32 napisał(a):dziendoberek :) ktos tu nam piękne zdjęcia z wakacji wrzucił super :) a jak Cleosia i Teddy? cioteczki, nóżki bGirl cięgle dreptają...do przodu i jak zawsze doba za krótka aby wszytko "umiejscowić" po weekendzie będzie troszeczkę spokojniej i dotrzymam wszytkich małych i dużych obietnic... pozdrawiam misiowate tulaski Cleo & WielkoLUD Quote
Bzikowa Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Pozdrawiamy wieczornie! Chcemy więcej zdjęć duetu black&white ! :loveu: p.s. zapraszam do nowo powstałej galerii mojego białaska, link w podpisie :) Quote
WinterGirl Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 an_bzik napisał(a):Pozdrawiamy wieczornie! Chcemy więcej zdjęć duetu black&white ! :loveu: p.s. zapraszam do nowo powstałej galerii mojego białaska, link w podpisie :) wzajemnie cioteczko kolorowych senków rano wstawimy się w TWOJEJ białaskowej galeri, obowiązkowo... [FONT=Comic Sans MS]Cleo & WielkoLUD Quote
Aga76 Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Pozdrawiamy cieplutko rodzinkę biało - czarnych :loveu: I na fotki czekamy. Quote
Juszes Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Dzień dobry bGirl! CO tam slychać...? Już na nogach :-) ? Quote
WinterGirl Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 HellO tak szybciutko białaskowy dzień leniuszka... _PLAY_ a Tadeuszek w pracy, pilnuje domku... mój dzielny chłopczyk Pozdrawiamy milusio [FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS]Cleo & WielkoLUD Quote
Dobcia Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Witam cieplutko cioteczki:loveu: Prześliczna Cleo, ciekawe czego słucha?;) Quote
Kasia Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 http://i161.photobucket.com/albums/t201/WinterGirl___/Cleo/DSCN7161.jpg Śliczne zdjęcie :loveu: Całujemy Cleo i Tadzia dzielnego chłopaka w te zimne czarne nochalki Quote
despera Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Jaka słodka Cleosia:loveu: A może jeszcze foteczki pracującego Czarnego Brata?:D Quote
WinterGirl Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 Dobcia napisał(a):Witam cieplutko cioteczki:loveu: Prześliczna Cleo, ciekawe czego słucha?;) jak Cleosiątko otworzy oczka bGirl zapyta co tam w uszkach jej grało... fidelek2 napisał(a):Śliczne zdjęcie :loveu: Całujemy Cleo i Tadzia dzielnego chłopaka w te zimne czarne nochalki te oczka nie są zimne z nich bije całe jego serducho, widać w nich jego uśmiech... [FONT=Comic Sans MS]Cleo & WielkoLUD Quote
eria Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 śliczna Cleosia słuchająca muzyczki, też jestem ciekawa jakiej :razz: Cleosia wypoczywa a Teddy pracuje :mad: :evil_lol: Quote
WinterGirl Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 despera napisał(a):Jaka słodka Cleosia:loveu: A może jeszcze foteczki pracującego Czarnego Brata?:D troszkę daleko nam do niego, tęsknotki mamy z Cleosią, ale jeszcze jeden dzień i już razem... eria napisał(a):śliczna Cleosia słuchająca muzyczki, też jestem ciekawa jakiej :razz: Cleosia wypoczywa a Teddy pracuje :mad: :evil_lol: nie ma sprawiedliwości, ale wszystko zostanie mu wynagrodzone... już bGirl o to zadba [FONT=Comic Sans MS]Cleo & WielkoLUD Quote
Bzikowa Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Świetnie się z tą różową ścianą Cleosia skomponowała :loveu: Och boska :D Quote
Pianka Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 To juz prawdziwy relax, pies słucha muzyki:lol: Quote
Alcazar Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 co ty za muzyke jej włączyłaś że tak sucha w skupieniu? prześliczna Quote
Juszes Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Ohh w koncu jakies fotkii =* Białasek śliczniusii =* Przesyłam głaskanki! Quote
Recommended Posts