mila_2 Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Bekon po strzyżeniu sypia tylko i wyłącznie pod kołdrą - w całości;) jedynie nos wystaje Quote
Elizusiek Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 O kochany :loveu: jaka minka :loveu: jedno oczko juz poszło spać :loveu: Quote
niunia32 Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 jeee nowe fotunie!! SUPER!!!! bardzo fajne są :) Cleo znalazła sobie super miejsce!!! a Teddy zamaskowany - super!! czochrance dla Nich i buziaki dla Ciebie bGirl p.s. kiedy jedziecie nad morze?? [SIZE=2]pozdrawiamy Tajfun & niunia Quote
WinterGirl Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 Jak tam mija wieczorek?? Zajrzałam na chwilke i ku miłemu zaskoczeniu foteczki moich ulubieńcow:multi: . Sa niesamowici!! A ta minka tutaj rewelacja...jak by chciał przekazac minką "daj mi spokój chce pospać" :smile: A razem jak zwykle świetnie wygladają :smile: Buziolki wielkie dla Was!! I przyjemnej nocki dziękujemy za wieczorne odwiedzinki i podmuch ciepłych słow skierowanych w stronę biało- czarnych merdają ogonkami nocne tulasy [quote name='mila_2']Bekon po strzyżeniu sypia tylko i wyłącznie pod kołdrą - w całości;-) jedynie nos wystaje a nasza rodzina podzielona: TEDDY zimnolubny, uwielbia śnieg i długie mroźne spacery, a Cleo ciepłolubna, w domu chodzi za słonkiem które się przesuwa, a ona podąrza za nim... sypia pod kołderką z dwu- nożna i nawet nosa nie widać.. (zresztą zmarzluch z niej jak z dwu-nożnej, a TEDDY nasz mały grzejniczek) [quote name='Elizusiek']O kochany :loveu: jaka minka :loveu: jedno oczko juz poszło spać :loveu: ten pan zasypia na zawołanie, jest w tym mistrzem, a hrapanie to malutki dodatek [SIZE=2][quote name='niunia32']jeee nowe fotunie!! SUPER!!!![quote name='niunia32'] bardzo fajne są :smile: Cleo znalazła sobie super miejsce!!! a Teddy zamaskowany - super!! czochrance dla Nich i buziaki dla Ciebie bGirl p.s. kiedy jedziecie nad morze?? [SIZE=2]pozdrawiamy Tajfun & niunia [SIZE=1]dwu- nożna zaraz zabierze się za czochrańce.. dla CIEBIE też nocne buziale kochana P.S. pod koniec kwietnia misio do poduchy [SIZE=1]Pozdrawiamy [SIZE=1]bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
Patikujek Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 http://i161.photobucket.com/albums/t201/WinterGirl___/DSCN2426.jpg Jak oni cudnie ze sobą wyglądają:loveu: Quote
niunia32 Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 [quote name='bGirl'] [SIZE=1]dwu- nożna zaraz zabierze się za czochrańce.. dla CIEBIE też nocne buziale kochana P.S. pod koniec kwietnia misio do poduchy [SIZE=1]Pozdrawiamy [SIZE=1]bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD bardzo dziekuje za buziole :) p.s. kurcze, fajnie tak nad morze pojechac :) :) ja juz zycze dobrej nocy i uciekam do domu pozdrawiamy Tajfun & niunia Quote
ewelinabuck Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Gdzie przychodzi ukojenieI marzenia sie spelniajaA gdy przyjdzie przebudzenie Nocne elfy uciekaja. Dobranoc;) Quote
BBeta Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 [quote name='bGirl'] Karna mysz jak w superniani ?? :cool3::cool3: Quote
WinterGirl Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 niunia32 kolorowych snów ewelinabuck dziękujemy za słodką "kołysankę" [quote name='BBeta']Karna mysz jak w superniani ?? :cool3::cool3: nie ukochana poducha, Jaś Cleosi [SIZE=1][SIZE=1]Pozdrawiamy [SIZE=1][SIZE=1]bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
marzenna79 Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 :smilecol::sleep2::sleep2:Kolorowych snów !!!!!!! Dobranoc !!!!!!! Quote
WinterGirl Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 marzenna79 mięciutkich snów pod baldachimem gwiazd... [SIZE=1][SIZE=1]Pozdrawiamy [SIZE=1][SIZE=1]bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
eria Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 byłam,nic nie zobaczyłam,więc się zmyłam dobrej nocki :* Quote
WinterGirl Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 [quote name='eria']byłam,nic nie zobaczyłam,więc się zmyłam dobrej nocki :* a wystrczyło cofnąć się o jedną stronę w tył dogomarudo słodkich snów [SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1]Pozdrawiamy [SIZE=1][SIZE=1]bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
a_ga.isk Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Dobry wieczorek ;) Widzę że wszyscy się do spania szykują ;) To i ja mówię dobranoc ;) Quote
Magda Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 a_ga.isk napisał(a):Dobry wieczorek ;) Widzę że wszyscy się do spania szykują ;) To i ja mówię dobranoc ;) To prawda:p Sennie się zrobiło przez samo patrzenie na śpiące psy:loveu: Dobranoc! Quote
Usia Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 nima psa ach ta grzywa PS: ja tu u ciebie widze duzo rzeczy from Ikea :cool3: widac mamy podobny gust bo ja tez je mam w domu :evil_lol: Quote
WinterGirl Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 cioteczki choć nie wyspani, to witamy nowy dzień.... P.S. Usia Ikeówki z nas [SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1]Pozdrawiamy [SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1]bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
niunia32 Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Hello !!!! przsylamy buziaki i zyczymy udanego dnia pozdrawiamy Tajfun & niunia Quote
Aga76 Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Dzień dobry :multi: I jak tu się nie zakochać w takim spojrzeniu :mdleje: Quote
Usia Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Dzien dobry poczte tylko przyniosłam czas sie wziac za prace wielkanocne;) Quote
WinterGirl Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 niunia32 Aga76 Usia Witamy wraz z pierwszymi promieniami słońca [SIZE=1] P.S. Usia musze wziąść z CIEBIE przykład (porzątki :diabloti: ) [SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1]Pozdrawiamy [SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1]bGirl & Cleo , WielkoLUD Quote
Usia Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Usia musze wziąść z CIEBIE przykład (porzątki :diabloti: )lepiej nie bierz bo jak na razie to ja siedze na DGM, pilnuje zeby galerie sie nie zakurzyły :diabloti: :razz: :diabloti: :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:Zawsze chciałam byc czyims idolem :B-fly: :B-fly: :B-fly: :evil_lol: Quote
WinterGirl Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 Usia co do obowiązków, zawsze się znajdzie masa innych "pilniejszych" rzeczy... :diabloti: [SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1]Pozdrawiamy [SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1]bGirl & Cleo , WielkoLUD Quote
caroolcia Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='bGirl']przekładaniec hi hi niesamowite fote i mordki kochane! Quote
Recommended Posts