WinterGirl Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 [FONT=Comic Sans MS]troszeczkę spóźniona WinterGirl i leniwce...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]skromnie bo skromnie, ale mordki są... ;)[/FONT] Quote
eria Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 nareszcie !!! :loveu: Ale Cleo ma śliczną miskę ! A czarny leży dokładnie tak samo jak mój miś w tej chwili :lol: Quote
WinterGirl Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 [CENTER][FONT=Comic Sans MS]cieszy nas Twoja radość :multi: miska może i śliczna, ale wałaścicelka jej jest innego zdania...biega z jedzonkiem po całym mieszkanku.. aj te misie wiedzą co dla nich dobre...[/FONT][/CENTER] Quote
taxelina Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Ja to sie dopiero obudzilam to witam zaspane psiaki! Quote
Asiaczek Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Rzeczywiście "mordki" są... ale jakoś ich mało... Pzdr. Quote
WinterGirl Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 [FONT=Comic Sans MS]Hi[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]przed WinterGirl i "brzydalami"[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]wiele okazji do focenia...poprawimy się....[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]a naszym cioteczką zostawiamy[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]odrobinkę słońca[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] Quote
taxelina Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Dziekujemy, bo u nas ponuro dosc.. a wy do lasu albo parku marsz i jesienne foty robic! Quote
WinterGirl Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 [CENTER][FONT=Comic Sans MS]aj z przyjemnością WinterGirl udałaby się poszaleć w lawinie jesiennych liści... ale obowiazki wzywają...siła wyższa ;)[/FONT][/CENTER] Quote
taxelina Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Nie no, nie w tej sekundzie ale moze po pracy? Quote
WinterGirl Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 [CENTER][FONT=Comic Sans MS]po pracy kolejne obowiązki, montaż szafy....zakupy... może weekend zaowocuje w większą ilość czasu i pozwoli na chwilkę przyjemności...[/FONT][/CENTER] Quote
jbk Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Dzień dobry :) Piękny komplecik, czarny z białą :) Pozaglądamy jeszcze do Was :) Quote
WinterGirl Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 [CENTER][FONT=Comic Sans MS]WinterGirl powiększa liczbę cioteczek :multi: witamy[/FONT][/CENTER] Quote
Bzikowa Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 hej hej kochani! tylko dwa zdjęcia ale widzimy, że piesy żyją i mają się nieźle! :loveu: pozdrawiam białaskowo i czekam na kolejne fotki! :loveu: Quote
Czarna_Owieczka Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Witanko :multi: czarno-biały duecik jak zwykle śliczny :loveu: Quote
Bartiśkowa_ Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Hejoo :loveu: Cleo jest prześliczna a ja uwielbiam weściki ;) bedziemy oczywiście do was zaglądać Quote
WinterGirl Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 [CENTER][FONT=Comic Sans MS]hellO "weteraną" i "świerzaką"[/FONT] ... [FONT=Comic Sans MS]WinterGirl na nóżkach i odlicza już godzinki do weekendu, jeszcze odrobinka pracy przed nami.... więc powrócimy za chwilkę[/FONT][/CENTER] Quote
apple Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 [FONT=Century Gothic]A dlaczemu ty już nie jesteś bGirl:roll:[/FONT] Quote
WinterGirl Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 [FONT=Comic Sans MS]bGirlka zminną jest w końcu zimowa dziewczynka jestem[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]31 grudzień do czegoś zobowiązuje ;)[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]P.S.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]WinterGirl czeka już na pierwszy śnieżek[/FONT] Quote
apple Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 [quote name='WinterGirl'][FONT=Comic Sans MS]bGirlka zminną jest w końcu zimowa dziewczynka jestem[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]31 grudzień do czegoś zobowiązuje ;)[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]P.S.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]WinterGirl czeka już na pierwszy śnieżek[/FONT] [FONT=Century Gothic]Aha:roll: Nie nie chcemy śniegu.......chcemy lata:placz:[/FONT] Quote
WinterGirl Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 [CENTER][FONT=Comic Sans MS]oj nie nie, chcemy dużo, dużo śniegu trzeba zimowe "zabawki" odkurzyć i poszaleć na stoku, ubrać choinkę i zacząć kupować prezenty dla bliskich... WinterGirl kocha ten czas[/FONT][/CENTER] Quote
apple Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 [quote name='WinterGirl'][FONT=Comic Sans MS]oj nie nie, chcemy dużo, dużo śniegu trzeba zimowe "zabawki" odkurzyć i poszaleć na stoku, ubrać choinkę i zacząć kupować prezenty dla bliskich... WinterGirl kocha ten czas[/FONT] [FONT=Century Gothic]Zawsze podejrzewałam że coś z tobą nie tak:evil_lol:;)[/FONT] Quote
WinterGirl Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 [CENTER][FONT=Comic Sans MS]i jeszcze się do tego przyznaje...[/FONT][/CENTER] Quote
apple Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 [quote name='WinterGirl'][FONT=Comic Sans MS]i jeszcze się do tego przyznaje...[/FONT] [FONT=Century Gothic]Noooooooooooo..............:evil_lol: a ja lubię zimę tylko w święta......potem moze być od razu lato:evil_lol:[/FONT] Quote
taxelina Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Zadnej zimy.. wtedy i Sherry i ja trzesiemy sie z zimna.. Quote
Recommended Posts