Pieseczkowo Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Mam do was takie pytanie i prośbę.Czy spotkaliscie się kiedyś na wystawie czy gdzieś z westim o przydomku Axem.Szuukam rodzeństwa mojego psa i dlatego pytam.Będę wdzięczn jeśli zechcecie lub zechcesz właścicielko galerii przekazać tą wiadomość kolejnym znajomym.Może dzięki waszej pomocy coś się poradzi.;) Quote
taxelina Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 bGirl Was pozdrawia, ma wizyte lekarska za wizyta, zdrowko reperuje Quote
Waxy Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Super wieści :loveu: No to niech to wszystko prędziutko minie w końcu :loveu: Quote
Aga76 Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 deer_1987 napisał(a):bGirl Was pozdrawia, ma wizyte lekarska za wizyta, zdrowko reperuje Mocno ściskamy i gorąco pozdrawiamy Karinkę :loveu: Quote
Izabela124. Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Ojej a was nadal nie ma :( Duuuuużo zdrówka życzę Quote
taxelina Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 "pozdrow wszytkich. na moim nowym mieskznaku nie mam jeszcze neta" bGirl Quote
Aga76 Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 deer_1987 napisał(a):"pozdrow wszytkich. na moim nowym mieskznaku nie mam jeszcze neta" bGirl :loveu: cierpliwie czekamy :loveu: Quote
Avaloth Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Ja tu myślałam ze zaległości będę mieć, a tu ty biedna dalej chora :-( trzymaj się bGirlko !:buzi: Quote
Asiaczek Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Teraz to chyba zmiana mieszkania jest przyczyna milczenia... Pzdr. Quote
Juszes Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Ojeju jeju, jak mnie tu dawno nie było :O! Już zapomniałam, jakie śliczne, te Twoje psiaczki ;* Quote
Czarna_Owieczka Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Witanko :) Gdzie jesteście? ooo, bGirl zmieniłaś nick :cool3: Quote
WinterGirl Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 [FONT=Comic Sans MS]Hi[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]bGirl odminiona już jako WinterGirl[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]bo "małe" kobietki lubią zmiany,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]powraca z podwojoną siłą...dzięki troskliwej opiece bliskich[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]zdrówko podreperowane...przeprowadzka zakończona..[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]i ciągle idziemy do przodu....[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]a jak już sobie tak siedzimy razem[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]to pragnę podziękować za wszytkie gorące literki [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]skierowane do WinterGirl[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]na stronach moich 4 łap....[/FONT] [FONT=Comic Sans MS](i nie tylko) aj moc kisów[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] Quote
WinterGirl Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 [CENTER][FONT=Comic Sans MS]obiecuję...[/FONT][/CENTER] Quote
eria Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 dobrze że ze zdrowiem już lepiej.... i po przeprowadzce ;) Ooooo i do nowego nicku sie znowu trzeba przyzwyczajac :lol: Co u Teddyego ?????? Quote
WinterGirl Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 [CENTER][FONT=Comic Sans MS]aj mój koffany Tedzisław podupadł na zdrówku, do chorutkiej tarczycy doszła wątroba =( łykamy antybiotyki i baaardzo się oszczędzamy...[/FONT] [/CENTER] Quote
eria Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 to wymiziaj choróbkę solidnie !!! :-( trzymamy kciuki za zdrówko........ Quote
Bzikowa Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Biedny Tedzik :roll: Miziamy, miziamy! I Tobie też zdrówka! Mam nadzieję, że z Cleo wszystko w porządku. Czekam na jakieś fotki , oj daaaawno ich nie było! Quote
Recommended Posts