tigrunia Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Witam odmienioną WinterGir l :loveu: Też się świąt nie moge doczekać.. kupowania prezentów, choinki .. ahh :loveu: Quote
WinterGirl Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 [CENTER][FONT=Comic Sans MS]aj i jak tu przekonać, że zima jest piękna...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]taich zmarzluchów, choć i WinterGirl jest małym zmarzluszkiem[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]i częste mycie podwozia psiaków nie należy do moich[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]ulubionych czynności, to kocham[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]jak dziadek mróz szczypie w nosek.. jest mam jednego sprzymierzeńca :multi: [/FONT][/CENTER] Quote
eria Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 zimie mówimy stanowczo NIE ! a zimy nie będzie i tego będę się trzymać . o . :p Quote
WinterGirl Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 [CENTER][FONT=Comic Sans MS]oj nie nie ale uparciuchy.. w tym roku mikołaj was nieodwiedzi... a my się zimy nie boimy :diabloti: i ładnie ją przywitamy, wieeelkim bałwanem [/FONT][/CENTER] Quote
jbk Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Z zimą to ja mam tak - kocham święta i ich atmosferę, poza tym śnieg potrafi wyglądać cudnie, więc chciałabym, żeby do 20-ego grudnia była ciepła (20 ztopni) złota jesień, od 21-ego grudnia do 2-ego stycznia - piękna zima, mroźna, biała i słoneczna, a potem zaraz lato ;) Ale - od czerwca, kiedy to posiadam dwa cudne białaski, moje poglądy powywracały się do góry nogami i teraz chciałabym, dla piesków, ze dwa miesiące pięknej białej słonecznej zimy ;) Quote
Bartiśkowa_ Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Ooozimy my też nie możemy się doczekac te waraicje psiaków na sniegu oh :loveu::loveu: najlepiej bybyłojak by była tylko zima i od razu lato :multi: Może jakieś fotki ?? Quote
WinterGirl Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 [CENTER][FONT=Comic Sans MS]magia Świąt to świat otulony białym puchem... a biało- czarni kochają jak WinterGirl ten czas, Tadeuszek uwielbia zajadać się śniegiem, a Cleo "pływa" w nim... istne białe szaleństwo [/FONT][/CENTER] Quote
Iza i Avanti Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Ależ masz piękny, kontrastowy duet!:loveu: |Powoli, powoli będę przeglądała Twój blożek! U mnie w rodzinie też jest sznaucer. Miniaturka. Czarny jak najczarniejsza noc i przesłodki! :loveu: Quote
WinterGirl Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 [CENTER][FONT=Comic Sans MS]ta piękna czerń troszkę nas opuściła.. z racji wieku i choróbsk które nas męczą, niedobre... ale niepoddajemy się i walczymy z nimi każdy dzień nas cieszy, bo jesteśmy razem...[/FONT][/CENTER] Quote
Iza i Avanti Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 WinterGirl napisał(a):[FONT=Comic Sans MS]ta piękna czerń troszkę nas opuściła..[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]z racji wieku i choróbsk które nas męczą, niedobre...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]ale niepoddajemy się i walczymy z nimi[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]każdy dzień nas cieszy, bo jesteśmy razem...[/FONT] Ile czarnuch ma latek? Mój Avanti ma taką ilość chorób, że czasami sama się w tym gubię... 11 roczek nam już leci... Quote
WinterGirl Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 [CENTER][FONT=Comic Sans MS]jesteśmy o roczek młodsi.. ale nasz rocznik był wyjątkowo chorowity... jak nie WinterGirl to czarnuszek nas zawsze coś dopadnie.. taki już nasz urok [/FONT][/CENTER] Quote
agaciaaa Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Nareszcie fotki dueciku :loveu::loveu: Quote
jbk Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Witamy w sobotę zgrabiałymi rękami na klawiaturze, bo maluszek ciągle na balkon wyłazi i zimno w chacie jak pieron ;) Quote
Asiaczek Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Nie dość, że zmieniłaś nick, to jeszcze częstotliwość pojawiania się na DGm też zmieniła się na lepsze!:loveu: Pzdr. Quote
WinterGirl Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 [CENTER][FONT=Comic Sans MS]Poniedziałkowe buziaki[/FONT][/CENTER] Quote
eria Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 witamy w najgorszy dzien tygodnia , choć wstawało się po przestawieniu czasu dużo lepiej , bo o 6 było jasnooooo :multi::multi: Quote
taxelina Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 WinterGirl napisał(a):[FONT=Comic Sans MS]Poniedziałkowe buziaki[/FONT] oj pewnie czasu nie bylo w weekend? na dogo i foty? :( Quote
WinterGirl Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 [FONT=Comic Sans MS]HellO[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]aj jak my nie cierpimy poniedziałków...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]koniec lenistwa dla WinterGirl kolejny tydzień już wystarował..[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]aj 4 łapki mają się znacznie lepiej[/FONT] [FONT=Comic Sans MS](wykradliśmy małe co nieco)[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Historia stworzenia swiata z punktu widzenia [FONT=Franklin Gothic Medium]Westie [/FONT][/FONT][FONT=Comic Sans MS] 1. Pierwszego dnia Bog stworzyl Westie. 2. Drugiego dnia Bog stworzyl czlowieka, zeby rozpieszczal Westie. 3. Trzeciego dnia Bog stworzyl wszystkie zwierzeta, aby Westie mial za czym biegac. 4. Czwartego dnia Bog stworzyl prace, zeby czlowiek wychodzil regularnie z domu, a Westie mogl swobodnie po nim buszowac. 5. Piatego dnia Bog stworzyl pilke tenisowa, zeby Westie mogl ja aportowac albo i nie. 6. Szostego dnia Bog stworzyl weterynarza, zeby Westie byl zdrowy, a czlowiek ubogi. 7. Siodmego dnia Bog chcial odpoczac, ale musial wziac Westie na spacer [/FONT]. [FONT=Comic Sans MS]P.S.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]weekend był na pełnych obrotach,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]nawet nie było mi dane mieć aparata w dłoniach...[/FONT] Quote
taxelina Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 WinterGirl napisał(a): [FONT=Comic Sans MS](wykradliśmy małe co nieco)[/FONT] Ciekawe od kogo wykradliscie :diabloti::diabloti: Quote
WinterGirl Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 [CENTER][FONT=Comic Sans MS]hmmm niech WinterGirl pomyśli......chwilunie ;)[/FONT][/CENTER] Quote
eria Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 5. Piatego dnia Bog stworzyl pilke tenisowa, zeby Westie mogl ja aportowac albo i nie. 6. Szostego dnia Bog stworzyl weterynarza, zeby Westie byl zdrowy, a czlowiek ubogi. przy tych punktach się nieźle uśmialam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: szlo by to też na sznaucera przerobić :diabloti: Quote
taxelina Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 eria napisał(a):przy tych punktach się nieźle uśmialam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: szlo by to też na sznaucera przerobić :diabloti: w pierwszej wersji jest na jamniczka, WinterGirl przerobila na Westie :diabloti::diabloti: Quote
Recommended Posts