tigrunia Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Witaj bGirl'ko:multi: Piekne zdjęcia przywiozłaś z wakacji :loveu: Ja dwa dni temu wróciłam z Egiptu i już strasznieeeee za nim tęsknię :placz: Quote
WinterGirl Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 [CENTER][FONT=Comic Sans MS]udało mi się zostawić odrobinkę gwizdnego pyłu na dobranoc[/FONT][FONT=Comic Sans MS]....[/FONT][/CENTER] Quote
ewka i haker Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 z przykrością sie zegnam na ok1.5tygodnia ponieważ wyjeżdżam Quote
marzenna79 Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 [FONT=Georgia]Witaj Karinko !!! :multi: Serdecznie pozdrawiam duecik ! :loveu::loveu::loveu: [/FONT] Quote
WinterGirl Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 [FONT=Comic Sans MS]Hola[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]pojawiamy się i kogo nasze oczęta widzą[/FONT] marzenna79 [FONT=Comic Sans MS]cóż za niespodzianka...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]tulimy mocno[/FONT] tigrunia [FONT=Comic Sans MS]ja już myślę o kolejnych wakacjach[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]ale do września jeszcze kawałek czasu...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]ale jak bGirlka zamknie oczka i pomyśli co ją czeka na twarzy pojawia się [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]uśmiech, mam nadzieje, że jak wpadniemy z odwiedzinkami zobaczymy troszkę Egiptu...bo bGirlka wybiera się tam od jakiegoś roku i [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]moje stópki jeszcze się tam nie znalazły....[/FONT] ewka i haker [FONT=Comic Sans MS]pozostaje życzyć miluchnego wypoczynku[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]A dla naszej kochanej odwiedzającej gromadki[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]całusnik[/FONT] Quote
tigrunia Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 bGirl'ko a gdzie to we wrześniu się wybierasz?? Quote
WinterGirl Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 tigrunia napisał(a):bGirl'ko a gdzie to we wrześniu się wybierasz?? [FONT=Comic Sans MS]myślę nad paryżem, disney world-em, zakupami...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]choć już byłam jako malutka dziewczynka,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]to taka powtórka z rozrywki na pewno będzie mile widziana..[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]albo w końcu Egipt...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]bGirlka za dużo czasu na spakowanie bagażu nie potrzebuje.. [/FONT] Quote
kwiatek82 Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Super ! (zazdraszczam:oops:) my po wojazach ubiegłorocznych w tym roku (z racji małej Unki) podrozujemy miedzy Sosnowcem a Hutkami :) - Hutki Kanki (mała wioska polozona u podnozy Góry Chełm rezerwatu przyrodu, niedaleko Ogordzieńca - piekne terenty na spacerki z psiakami) ochh uwielbiam wakacje , czas urlopu, błogiego lenistwa .... buziole od malej rojberki ! Quote
WinterGirl Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 [CENTER][FONT=Comic Sans MS]nie ma jak soczysty buziak z rana :loveu: bGirlka korzysta z holiday póki zdrówko pozwala.. P.S. pamietam o naszym spacerku[/FONT][/CENTER] Quote
kwiatek82 Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 bGirl napisał(a):[FONT=Comic Sans MS]nie ma jak soczysty buziak z rana :loveu: [/FONT] cała przyjemnosc po naszej stronie :loveu: bGirl napisał(a): [FONT=Comic Sans MS] P.S. pamietam o naszym spacerku[/FONT] Na pewno umowimy sie na spacerek (niech tylko sie troszke u nas uspokoi) :cool3: Quote
Doginka Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Powrócona bGirlko, daj no kilka foteczek;) Moje pieski przesyłają merdanko ogonkami dla dueciku cz&b:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts