Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie trzeba ich uprzedzać. Jak przyjedziesz, to powiesz recepcjonistce, że chcesz zobaczyć Szamana i poczekasz, aż poprosi kogoś, kto Ci go wyprowadzi albo wpuszczą Cię to szpitala. Jak Szaman nie będzie miał akurat kroplówki, to będziesz mogła go zabrać na spacerek.

• Replies 508
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

donosze ze bylam dzis u psiaka, moge wpadac codziennie popoludniami na jakis spacerek i wytulenie mordki...
czy cos sie dzieje z uszami czy mi sie zdaje? dzis bylo na gagarina straszne zamiesznie i nie bardzo chcialam sie dopytywac szczegolnie ze wlascicielem niestety nie jestem :-(

Posted

Dzis posiedzialam z szamanem troche dluzej, mordka usmiechnieta. Chetnie wyszedl na spacer, potem pochodzil po sali i mimo warczenia dobermana z klatki obok nie chowal sie do siebie. Naprawde dzis byl bardzo odwazny ;)
Tak wiec pozwiedzal, dostal jedzonko i zwina sie u siebie.

Posted

Szaman juz nie mieszka pod blatem, zostal przeniesiony do klatki tuz przy drzwiach, bez kraty na gorze wiec moze sie spokojnie wiciagnac. Teraz ma na wszystko oko ;). Swobodnie wchodzi i wychodzi z boksu bo nie ma progu. Widac ze nowa lokalizacja sie bardzo podoba.

Posted

Chciałbym wiedzieć czy jest możliwość przelania jakiejś drobnej kwoty chociażby 20/30 zł dla Szamana? Na leczenie, jedzenie, jakieś rachunki byle na co by pomóc szamanowi? Nie chodzi mi tu o bazarki tylko o wysłanie jakiejś kwoty na konto na rzecz pomocy Szamanowi...Mieszkam koło Szczecina i nawet nie mam jak podjechać do tego psiaka... Tak mi się spodobał, że chociaż wyślę trochę pieniążków... Jest taka możliwość?

Z góry dziękuje za odpowiedź i pozdrawiam !

Posted

Azinidius można przesłać pieniądze na konto naszego stowarzyszenia z dopiskiem, że to na Szamana:

Stowarzyszenie na rzecz Bezpańskich Zwierząt "NICZYJE"

ul. Sielska 1, 07-300 Ostrów Mazowiecka

Numer konta: PKO BP 24 1020 1013 0000 0902 0150 0974

Wielkie dzięki :p

Posted

Dziękuje... Niedługo postaram się dla pieska wysłać kwotę 30zł... Pewnie za jakiś czas znów to zrobię lecz nie chciałbym tego... Wolałbym aby Szamanek znalazł dom :)

Posted

Jutro idę wysłać na Szamanka 20zł... Niestety więcej nie mogę... Jak tylko znów nadarzy się okazja prześle trochę grosza... Mam nadzieję, że tak drobny datek chociaż trochę pomoże :). Każdy grosz się przyda.

Przelew będzie szedł do 2 dni...

Pozdrawiam.

Posted

nora, bardzo dziękuję, że go odwiedzasz. Sama teraz nie bardzo mam możliwość do niego jeździć, więc jestem Ci bardzo zobowiązana za opiekę nad Szamanem. A zdjęcia super!