Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 508
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szyszko dziękujemy, ale Szaman ma allegro, wystawione z konta stowarzyszenia. Wszystkie psy, które mamy pod opieką mają allegro wystawione z naszego konta _NICZYJE_

Posted

To ja się wytłumaczę, zostałam poproszona o zrobienie Szamanowi wątku.
Ani ja ani osoba, która o to prosiła nie wiedziała, ze taki wątek już istnieje:oops:
I zabrałam się rutynowo za ogłaszanie.
Dziś dowiedziałam się , że Szamanek ma już wątek od dawna dlatego wkleiłam do Was linki do ogłoszeń. Tak na wszelki wypadek...

Posted

nie wiem tylko, czy mogą być dwie aukcje na allegro tego samego psa...
za resztę ogłoszeń wielkie dzieki, choć wiem,że lika odświeża stale ogłoszenia Szamana

Posted

ronja napisał(a):
nie wiem tylko, czy mogą być dwie aukcje na allegro tego samego psa...
za resztę ogłoszeń wielkie dzieki, choć wiem,że lika odświeża stale ogłoszenia Szamana

Nie mogą :shake: Choć od przybytku głowa nie boli :cool3:

Posted

Szyszka, bardzo Ci dziękuję za pomoc dla Szamanaka.

Aukcję pewnie będzie trzeba wycofać, ale ogłoszenia na pewno się przydadzą. Co prawda we wszytkich tych portalach Szaman ma już swoje ogłoszenia, regularnie odświeżane, ale z innym tekstem. Dobrze więć, że będą i z nowym tekstem. Może akurat ogłoszenia Szyszki będą dla Szamana szczęśliwsze.

Zła wiadomość jest taka, że Stowarzyszenie "Niczyje" jest w kiepskiej sytuacji finansowej. Szaman już dawno wyczerpał pieniążki, które były dla niego zebrane przed wakacjami na SGGW i z bazarków. Jego utrzymanie w hoteliku i specjalistyczna karma sporo kosztują. Dlatego bardzo prosimy o wszelką pomoc finansową (dane do przelewu w pierwszym poście). Dzięki wspaniałej i nieocenionej ronji są prowadzone bazarki, z których dochód w całości będzie przeznaczony na utrzymanie Szamana i Grzybka w hoteliku w Budach Michałowskich. Bardzo proszę, pomóżcie nam zareklamować te bazarki. Jeśli sytuacja finansowa psiaka nie poprawi się, będzie musiał wrócić do schroniska.

Posted

karme ma - miesiąc temu wiozła mu Aga i Krzyś, a miał jeszcze poprzednią nie skończoną. jak zamawiam karmę dla Grzybka, pamietam i o Szamanie. co do obrózki preventic, to nie wiem