Marycha35 Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 Ha, wieści pycha:) DZIEKÓWECZKA. Mądry smok już płacze mniej, ma rację, teraz już nie ma takiej potrzeby:) Quote
zioberek87 Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 super wieści, naprawdę:) ale że on się mieści w foteliku jamnika:D Quote
bros Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 pieniążki z TEGO bazarku w kwocie 98 zł poleciały na konto dla Czarka :) Quote
DONnka Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 (edited) [quote name='bros']pieniążki z TEGO bazarku w kwocie 98 zł poleciały na konto dla Czarka :) Pieniążki dotarły :) Ogromne podziękowania dla cioci bros :Rose: :Rose: :Rose: Dzięki Niej powiększyła się "polisa ubezpieczeniowa" naszego chłopaka :multi: Edited October 12, 2012 by DONnka Quote
DONnka Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 (edited) Pora na kolejną porcję wieści z DT... Pani Joasia pisze: W najbliższych dniach postaram sie zrobić fotki z noclegu :)) Od kilku dni musiałam przenieść kocyk Czorta obok mojego łóżka.Jest tam bardzo ciasno, bo między łóżkiem a szafą jest około 45 cm,ale mojemu kochanemu chłopaczkowi to wystarcza,aby być bliżej pańci :))) Myślę, że komentarz nie jest potrzebny... :multi: Czekamy na nocne foty Edited October 12, 2012 by DONnka Quote
zioberek87 Posted October 13, 2012 Posted October 13, 2012 Psiaki zrobią wszystko by być bliżej Pańci - pańcia ha ha ha:) Quote
DONnka Posted October 13, 2012 Posted October 13, 2012 [quote name='DONnka']Pora na kolejną porcję wieści z DT... Pani Joasia pisze: W najbliższych dniach postaram sie zrobić fotki z noclegu :)) Od kilku dni musiałam przenieść kocyk Czorta obok mojego łóżka.Jest tam bardzo ciasno, bo między łóżkiem a szafą jest około 45 cm,ale mojemu kochanemu chłopaczkowi to wystarcza,aby być bliżej pańci :))) Myślę, że komentarz nie jest potrzebny... :multi: Czekamy na nocne foty Czorcik "wkomponowany" w otoczenie czeka w sypialni na Pańcię .... Quote
Cantadorra Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 Czorcik jest bardzo pańciolubny :) Jest po prostu uroczy :) Quote
zioberek87 Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 bo to jest już pieszczoszek swojej Pańci:D Quote
Marycha35 Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 ???????????????????????????????????????? Quote
Recommended Posts