Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 770
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

[quote name='wolf122']Ktoś mi tu zrobił zamieszanie,bo nie wiem w końcu jakie zdjęcia -Arona czy Roja?Ja wysłałem Roja...[/QUOTE]

[B]Wolf122[/B], chodziło o zdjęcia Arona :)
To taka "transakcja wiązana" - jeśli Aron się wyadoptuje zrobi miejsce dla Roja :)
Już napisałam do betki :)

[B]Ludwa[/B], prosimy jeszcze o ten SWIFT do przelewów z zagranicy
Nie wiem jak to działa, ale chyba niektóre banki potrzebują

Edited by DONnka
Posted (edited)

[quote name='betka']Czy Ktoś wie, czy Aron jest wykastrowany? (potrzebne mi do ogłoszeń)[/QUOTE]

Nie wiem, ale zaraz spróbuję to ustalić ;)

Edit: ustaliłam, że Aron nie jest jeszcze wykastrowany

Edited by DONnka
Posted

[quote name='DONnka'][B]Wolf122[/B], chodziło o zdjęcia Arona :)
To taka "transakcja wiązana" - jeśli Aron się wyadoptuje zrobi miejsce dla Roja :)
Już napisałam do betki :)

[B]Ludwa[/B], prosimy jeszcze o ten SWIFT do przelewów z zagranicy
Nie wiem jak to działa, ale chyba niektóre banki potrzebują[/QUOTE]

Swift to jest kod banku, i zawsze trzeba go wpisac przy przelewie zagranicznym, kod banku mozna znalezc na necie ale nie wiem jaki to bank jest, spoko i tak przez week.wszystko stoi,to do poniedzialku czas.

Posted

[quote name='monika083']ale jeszcze swift potrzebuje,lub nazwe banku.[/QUOTE]

swift gdieś keidyś miałam ale że nie używany to ni dudu nie pamiętam gdzie. A jest możliwość poznania swiftu po nazwie banku? Jeśli tak, to poproszę o info, bo inni pytają a ja taka prosta raczej jestem i się nie znam:) Bank dnb nord. Dziękuję:)

A o zdjęcia Arona chodziło do ogłoszeń:)

Posted

Wiem, że Wam tu spamuję Aronem :), ale od jego losu zależy los Roja.
Skoro będą nowe ogłoszenia, to nie dałoby się zrobić chociaż jednego nowego zdjęcia ładnego Arona. [B]Proszę![/B] Na tych które dostałam od Donki, Aron jest chyba świeżo po Ruskiej Wsi :(. Możecie mi posłać mms-a. Podam nr na pw.

Posted

[quote name='betka']Wiem, że Wam tu spamuję Aronem :), ale od jego losu zależy los Roja.
Skoro będą nowe ogłoszenia, to nie dałoby się zrobić chociaż jednego nowego zdjęcia ładnego Arona. [B]Proszę![/B] Na tych które dostałam od Donki, Aron jest chyba świeżo po Ruskiej Wsi :(. Możecie mi posłać mms-a. Podam nr na pw.[/QUOTE]

Beatko, napisałam już w tej sprawie do beki
I sprawdziłam - na wszystkich dotychczasowych ogłoszeniach Arona są tylko te zdjęcia z albumu na fb, które Ci wysłałam

Posted

Dzięki :). Aron, podobnie zresztą jak Roj, są piękne. Aron - z opisu to wspaniały pies, do tego ładne zdjęcia i mam nadzieję, szybko zwolni miejsce dla Roja.

Posted

[quote name='ludwa']swift gdieś keidyś miałam ale że nie używany to ni dudu nie pamiętam gdzie. A jest możliwość poznania swiftu po nazwie banku? Jeśli tak, to poproszę o info, bo inni pytają a ja taka prosta raczej jestem i się nie znam:) Bank dnb nord. Dziękuję:)

A o zdjęcia Arona chodziło do ogłoszeń:)[/QUOTE]

znalazlam ,SWIFT jest MHBFPLPW

Posted

a potem się numer konta dopisuje? Ze spacją? Człowiek w świecie obyty to jednak wiedzę jakąś ma a ja tu na wsi... po psach co nawyżej sprzątam:)

Posted

[quote name='ludwa']a potem się numer konta dopisuje? Ze spacją? Człowiek w świecie obyty to jednak wiedzę jakąś ma a ja tu na wsi... po psach co nawyżej sprzątam:)[/QUOTE]
hehehe,

w przelewie trzeba podac swift-to jest wlasnie ten kod z literek,i Iban to jest normalny numer konta ,tylko przed nim trzeba wpisac PL.

Posted

[quote name='monika083']znalazlam ,SWIFT jest MHBFPLPW[/QUOTE]

[quote name='monika083']hehehe,

w przelewie trzeba podac swift-to jest wlasnie ten kod z literek,i Iban to jest normalny numer konta ,tylko przed nim trzeba wpisac PL.[/QUOTE]

Czyli tak to ma wyglądać?

[COLOR=#ff0000][COLOR=#222222] MHBFPLPW[/COLOR]PL16 1370 1109 0000 1706 4838 7315[/COLOR]
gdzieś spacja?

Posted

[COLOR=#ff0000][COLOR=#222222]
tak bedzie ok

SWIFT- MHBFPLPW
[/COLOR]IBAN- PL16[URL="tel:1370 1109 0000 1706 4838 7315"]137011090000170648387315[/URL][/COLOR]

do przelewow zagranicznych wyskakuja dwa okienka do wypelnienia, do jednego trzeba wpisac swift,do drugiego iban:)

Posted

Zapraszam na bazarek dla Roja z fantami od Cioci Elwiry:)
Dziękujemy:)

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/229952-Na-%C5%BCycie-Roja-do-04-08-12?p=19429079#post19429079"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/229952-Na-%C5%BCycie-Roja-do-04-08-12?p=19429079#post19429079[/URL]