Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Moniko
Nie zrobiłam w piątek przelewu, przeliczylam się finansowo i czasowo.W piątek miałam operowana sukę, potem święta-zakupy, sprzątanie, kucharzenie.Dzisiaj przelane zostanie 100 zł, drugą część wrzucę na konto Twojej fundacji w przyszłym tygodniu.Przepraszam bardzo, obiecałam całe 200 w piątek a teraz zmieniam :( ale obiecuję, że na dwa razy pójdzie, ale pójdzie....

• Replies 248
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Leno, dziękujemy bardzo, pieniądze są już na koncie! :-)

Koszt leczenia Dudiego wyniósł do tej pory około 1000zł, z czego 500 przelałam już na konto Fundacji Emir. Wczoraj wpłynęło 100zł od Leny. Te koszty to niestety nie wszystko, bo Dudiego czeka jeszcze prawdopodobnie operacja oczu...
Bardzo, bardzo prosimy o wsparcie!

Posted

lena_zet napisał(a):
Kochana Gosiu, Duduś sie nie obrazi i zrozumie, w końcu to psie dziecko a ty i tak zapewne kiedy indziej Dudka odwiedzisz ;)
Psie dziecko bezpieczne od dziś :multi: Więc Dudusia odwiedzę w czwartek!!!

Posted

lena_zet napisał(a):
Gosiu!
No napisz coś na temat wizyty u Dudiego, proszę :modla:

Leno, Gosia jest jeszcze w Warszawie, bo to tam w klinice przebywa Dudi ;-).

Posted

Och Dudi, ten Dudi!!!
Wygląda o niebo lepiej :multi: Nie ten sam pies!
Jednak wciąż z łap (poduszek tylko) daje się wycisnąć ropę. Lekarze wciąż go wzmacniają, a codzienne zabiegi są rutyną. Wciąż widoczne jest jego wychudzenie, ale jest ZNACZNA poprawa w porównaniu z tym, co było.
Przyznam bez bicia, że nie jestem znawczynią rasy, i nie chciałam ryzykować bezpośredniego kontaktu, Jednak karmiłam Dudiego ciasteczkami, które jadł ze smakiem. Jak żuł i przełykał, wtedy przestawał szczekać ;)

Posted

MonikaP napisał(a):
Biedny Dudi....
Nie taki biedny ;) Zdjęcia są złudne, bo widać mikro klatkę. Ale to w rzeczywistości 3 komorowy boks. Ponadto, za pierwszym razem jak przyszłam, Dudiego NIE BYŁO, bo spacerował. A tereny wokół to trawa, trawa i jeszcze raz trawa! (Z zapachami)

Posted

GoniaP napisał(a):
Nie taki biedny ;) Zdjęcia są złudne, bo widać mikro klatkę. Ale to w rzeczywistości 3 komorowy boks. Ponadto, za pierwszym razem jak przyszłam, Dudiego NIE BYŁO, bo spacerował. A tereny wokół to trawa, trawa i jeszcze raz trawa! (Z zapachami)

Powtarzam....biedny Dudi....zapchałaś go pewnie dokumentnie tymi ciastkami, co by nie szczekał .....................................:diabloti:

Posted

MonikaP napisał(a):
Powtarzam....biedny Dudi....zapchałaś go pewnie dokumentnie tymi ciastkami, co by nie szczekał .....................................:diabloti:
ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:oops::oops::oops::oops::oops:

Posted

dudek dochodzi do siebie:multi:
cudowna wiadomosć!!

a te poduszki to już tak w miare sie podgajają, czy dużo ropy z nich jeszcze leci?

jesli chodzi o ciastka - to mastino jest w stanie pochłonąć nieograniczona ilosc:evil_lol: :evil_lol:
lubi sie po prostu zjeść - a co...:evil_lol:

Posted

AniaB napisał(a):

a te poduszki to już tak w miare sie podgajają, czy dużo ropy z nich jeszcze leci?
Aniu, przecież na początku ropa sączyła się z łap, ba, tryskała.
Teraz trzeba nacisnąć by wyszło parę kropelek.
Dudi wtedy gryzł z bólu. Teraz sam poddaje się zabiegom bez problemu - codziennie.
No i chudy jest strasznie nadal, ale wszystko jest na dobrej drodze.

Posted

ło matko i córko jaki on jest śliczniutki chłopak, chociaż robi wrażenie chła chła :cool3:
Czy Dudiemu można już szukać domu czy jeszcze nie bardzo?Gosiu, jak ja ci bardzo zazdroszczę, no!:roll: Wycałowałabym pychola strasznie, no moje sliczne maleństwo :oops:

ps.przepraszam bardzo za opóźnienie, posłałam właśnie 100 na dudziaczka ;)