lena_zet Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Moniko Nie zrobiłam w piątek przelewu, przeliczylam się finansowo i czasowo.W piątek miałam operowana sukę, potem święta-zakupy, sprzątanie, kucharzenie.Dzisiaj przelane zostanie 100 zł, drugą część wrzucę na konto Twojej fundacji w przyszłym tygodniu.Przepraszam bardzo, obiecałam całe 200 w piątek a teraz zmieniam :( ale obiecuję, że na dwa razy pójdzie, ale pójdzie.... Quote
GoniaP Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Lena, nie martw się. Dziękujemy!! Dudi, przygotuj się na odwiedziny Ciotki Goni we wtorek!! Co Ci przywieźć?:cool3: Quote
ewatonieja Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Dudi - pies na medal ! potrzebuje pomocy i kochajacego domu! Quote
MonikaP Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 Leno, dziękujemy bardzo, pieniądze są już na koncie! :-) Koszt leczenia Dudiego wyniósł do tej pory około 1000zł, z czego 500 przelałam już na konto Fundacji Emir. Wczoraj wpłynęło 100zł od Leny. Te koszty to niestety nie wszystko, bo Dudiego czeka jeszcze prawdopodobnie operacja oczu... Bardzo, bardzo prosimy o wsparcie! Quote
GoniaP Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Oj Dudi, jakoś nikt nie pala do Ciebie sympatią oprócz wiernej Leny... Postaraj się troszkę bardziej, co? Quote
ewatonieja Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 jestem spłukana :( ale mam nadzieję ze kroi sie lepsza praca wtedy więcej dam od siebie niz trzymanie kciuków :) :thumbs::thumbs: Quote
halbina Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Dudusiu, nie możemy wspomóc kaską, ale wspieramy i odwiedzamy! Quote
GoniaP Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Dudi, miałam Cię jutro odwiedzić.Plany padły, bo muszę ratować psie dziecko. Wybacz :placz: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=58791 Quote
halbina Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 No to my odwiedzamy... wirtualnie chociaż... Quote
lena_zet Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 [quote name='GoniaP']Dudi, miałam Cię jutro odwiedzić.Plany padły, bo muszę ratować psie dziecko. Wybacz :placz: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=58791 Kochana Gosiu, Duduś sie nie obrazi i zrozumie, w końcu to psie dziecko a ty i tak zapewne kiedy indziej Dudka odwiedzisz ;) Quote
GoniaP Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 lena_zet napisał(a):Kochana Gosiu, Duduś sie nie obrazi i zrozumie, w końcu to psie dziecko a ty i tak zapewne kiedy indziej Dudka odwiedzisz ;) Psie dziecko bezpieczne od dziś :multi: Więc Dudusia odwiedzę w czwartek!!! Quote
lena_zet Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Gosiu! No napisz coś na temat wizyty u Dudiego, proszę :modla: Quote
MonikaP Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 lena_zet napisał(a):Gosiu! No napisz coś na temat wizyty u Dudiego, proszę :modla: Leno, Gosia jest jeszcze w Warszawie, bo to tam w klinice przebywa Dudi ;-). Quote
GoniaP Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Och Dudi, ten Dudi!!! Wygląda o niebo lepiej :multi: Nie ten sam pies! Jednak wciąż z łap (poduszek tylko) daje się wycisnąć ropę. Lekarze wciąż go wzmacniają, a codzienne zabiegi są rutyną. Wciąż widoczne jest jego wychudzenie, ale jest ZNACZNA poprawa w porównaniu z tym, co było. Przyznam bez bicia, że nie jestem znawczynią rasy, i nie chciałam ryzykować bezpośredniego kontaktu, Jednak karmiłam Dudiego ciasteczkami, które jadł ze smakiem. Jak żuł i przełykał, wtedy przestawał szczekać ;) Quote
GoniaP Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 MonikaP napisał(a):Biedny Dudi.... Nie taki biedny ;) Zdjęcia są złudne, bo widać mikro klatkę. Ale to w rzeczywistości 3 komorowy boks. Ponadto, za pierwszym razem jak przyszłam, Dudiego NIE BYŁO, bo spacerował. A tereny wokół to trawa, trawa i jeszcze raz trawa! (Z zapachami) Quote
MonikaP Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 GoniaP napisał(a):Nie taki biedny ;) Zdjęcia są złudne, bo widać mikro klatkę. Ale to w rzeczywistości 3 komorowy boks. Ponadto, za pierwszym razem jak przyszłam, Dudiego NIE BYŁO, bo spacerował. A tereny wokół to trawa, trawa i jeszcze raz trawa! (Z zapachami) Powtarzam....biedny Dudi....zapchałaś go pewnie dokumentnie tymi ciastkami, co by nie szczekał .....................................:diabloti: Quote
GoniaP Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 MonikaP napisał(a):Powtarzam....biedny Dudi....zapchałaś go pewnie dokumentnie tymi ciastkami, co by nie szczekał .....................................:diabloti:ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:oops::oops::oops::oops::oops: Quote
AniaB Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 dudek dochodzi do siebie:multi: cudowna wiadomosć!! a te poduszki to już tak w miare sie podgajają, czy dużo ropy z nich jeszcze leci? jesli chodzi o ciastka - to mastino jest w stanie pochłonąć nieograniczona ilosc:evil_lol: :evil_lol: lubi sie po prostu zjeść - a co...:evil_lol: Quote
GoniaP Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 AniaB napisał(a): a te poduszki to już tak w miare sie podgajają, czy dużo ropy z nich jeszcze leci? Aniu, przecież na początku ropa sączyła się z łap, ba, tryskała. Teraz trzeba nacisnąć by wyszło parę kropelek. Dudi wtedy gryzł z bólu. Teraz sam poddaje się zabiegom bez problemu - codziennie. No i chudy jest strasznie nadal, ale wszystko jest na dobrej drodze. Quote
GoniaP Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Mastino mało popularny jest :placz: A wciąż siedzi w szpitalu, a koszty biją... Kto wesprze Dudiego?? Quote
ewatonieja Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Dudi jest dzielny i ma wspaniałe kobiety wokół siebie,to na pewno dodaje mu otuchy :) Quote
halbina Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Dudusiu... http://www.pseudohodowle.ovh.org/ Quote
lena_zet Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 ło matko i córko jaki on jest śliczniutki chłopak, chociaż robi wrażenie chła chła :cool3: Czy Dudiemu można już szukać domu czy jeszcze nie bardzo?Gosiu, jak ja ci bardzo zazdroszczę, no!:roll: Wycałowałabym pychola strasznie, no moje sliczne maleństwo :oops: ps.przepraszam bardzo za opóźnienie, posłałam właśnie 100 na dudziaczka ;) Quote
Recommended Posts