D O R K A Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Ania-tygrysiczka napisał(a): Czy ktoś dostrzeże piękną Berni....? Prosimy o allegro dla Berni:placz: Quote
agusiazet Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Dorciu nie rozpaczaj, zaraz postaram się ją wystawić!!! To zadziwiająco piękny pies i zadbany jak na pobyt w schronisku. Tylko, co mam napisać!!! Quote
Tigraa Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Aguś,już ją Tomek wystawi.Kończę pisać tekst. Quote
gallegro Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 TORA skorzystała z uprzejmości Zbója, psiaka, który w ekspresowym tempie znalazł domek ;). Wykorzystałem jego aukcję... osoby, które wcześniej ją odwiedziły, proszę o odświeżenie strony. http://www.allegro.pl/show_item.php?item=175520860 Mam nadzieję, że ta śliczna sunia równie szybko znajdzie swój wymarzony domek. :thumbs::thumbs::thumbs: Quote
agusiazet Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Myślę, że to dobra wrózba dla Torki, pewnie też szybko wyjdzie do własnego domu!!! Oby, trzymam kciuki!!! Quote
gallegro Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Monika_tbg napisał(a):jak ona śliczna:loveu: Radom słynie z ładnych dziewcząt :eviltong:. Torka, szukaj domku !!! Quote
Tigraa Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Dziękuję Tomku za aukcję :buzi: Piękna tygrysica Tora z Radomia szuka domu. Wierzę,że będzie miała tyle szczęścia co Zbój. Quote
agusiazet Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Dama z białą kryza hop na pierwszą steonę!!! Quote
*Gajowa* Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Tora tak daleko się schowała... na pierwszą. Quote
agusiazet Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Tora, dama w białym kołnierzu, na pierwszą!!! Quote
Tigraa Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Tora nie traci nadziei na dom.Taki prawdziwy,kochający i ciepły. A my razem z Torą. We wtorek zrobimy jej nowe zdjęcia. Quote
agusiazet Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 w oczekiwaniu na zdjęcia podrzucamy Torę na pierwszą stronke!!! Quote
Tigraa Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Nie zapomniałyśmy o suni.Nie ma fotek bo nie miałyśmy czasu jechac do schroniska. Quote
red Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Nasza piękność musiała dziś o 4 w nocy udać się w podróż, bo taki trafił się transport. Dorka odebrała ją ze schroniska (nie spała dziś w nocy:evil_lol: - dla Berni!!!) Sunia pojechała do super domku w Gdyni, domek z ogrodem, jest tam staruszek piesek. Pani przyjedzie po Berni do Olsztyna i zabierze ją do Gdyni. Nareszcie!!!!!!!!!!!! Sunia spędzi święta w domku... Od szczeniaczka była w schronisku, przeżyła nosówkę (jej siostra odeszła), potem ktoś ją adoptował i oddał za jakiś czas. Koniec Berni Twoich nieszczęść. :multi: Czekamy na wieści z nowego domku. Quote
*Gajowa* Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Wspaniałe wiadomości ! Cieszę się, że się doczekała :multi: :multi: :multi: ... Quote
Guciek Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 red napisał(a):Nasza piękność musiała dziś o 4 w nocy udać się w podróż, bo taki trafił się transport. Dorka odebrała ją ze schroniska (nie spała dziś w nocy:evil_lol: - dla Berni!!!) Sunia pojechała do super domku w Gdyni, domek z ogrodem, jest tam staruszek piesek. Pani przyjedzie po Berni do Olsztyna i zabierze ją do Gdyni. Nareszcie!!!!!!!!!!!! Sunia spędzi święta w domku... Od szczeniaczka była w schronisku, przeżyła nosówkę (jej brat odszedł), poem ktoś ją adoptował i oddał za jakiś czas. Koniec Berni Twoich nieszczęść. :multi: Czekamy na wieści z nowego domku. Red - cudowne wiesci!!! :loveu: Quote
Tigraa Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Dorka odsypia nockę :evil_lol: Więc ja dziękuję wszystkim,dzięki którym Tora ma dom.Dobry,kochający dom.I własną Panią. Tomku-mówiłam,że masz szczęsliwą rękę do adopcji-to niezwykły dar.Dzięki:iloveyou: A Ty Dorka,to całe serducho oddałaś tej suni (nie tylko zresztą jej).Masz też buziaka ode mnie-za tą nockę nieprzespaną :buzi: Tora już szczęsliwa w nowym domu.A Dorka,jak się jutro wyśpi,to napisze więcej;) Quote
Recommended Posts