Jump to content
Dogomania

Tora vel. Berni z Radomia - już w szczęśliwym domku!!!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 80
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Nasza piękność musiała dziś o 4 w nocy udać się w podróż, bo taki trafił się transport. Dorka odebrała ją ze schroniska (nie spała dziś w nocy:evil_lol: - dla Berni!!!) Sunia pojechała do super domku w Gdyni, domek z ogrodem, jest tam staruszek piesek. Pani przyjedzie po Berni do Olsztyna i zabierze ją do Gdyni. Nareszcie!!!!!!!!!!!! Sunia spędzi święta w domku... Od szczeniaczka była w schronisku, przeżyła nosówkę (jej siostra odeszła), potem ktoś ją adoptował i oddał za jakiś czas. Koniec Berni Twoich nieszczęść. :multi: Czekamy na wieści z nowego domku.

Posted

red napisał(a):
Nasza piękność musiała dziś o 4 w nocy udać się w podróż, bo taki trafił się transport. Dorka odebrała ją ze schroniska (nie spała dziś w nocy:evil_lol: - dla Berni!!!) Sunia pojechała do super domku w Gdyni, domek z ogrodem, jest tam staruszek piesek. Pani przyjedzie po Berni do Olsztyna i zabierze ją do Gdyni. Nareszcie!!!!!!!!!!!! Sunia spędzi święta w domku... Od szczeniaczka była w schronisku, przeżyła nosówkę (jej brat odszedł), poem ktoś ją adoptował i oddał za jakiś czas. Koniec Berni Twoich nieszczęść. :multi: Czekamy na wieści z nowego domku.

Red - cudowne wiesci!!! :loveu:

Posted

Dorka odsypia nockę :evil_lol:
Więc ja dziękuję wszystkim,dzięki którym Tora ma dom.Dobry,kochający dom.I własną Panią.
Tomku-mówiłam,że masz szczęsliwą rękę do adopcji-to niezwykły dar.Dzięki:iloveyou:
A Ty Dorka,to całe serducho oddałaś tej suni (nie tylko zresztą jej).Masz też buziaka ode mnie-za tą nockę nieprzespaną :buzi:
Tora już szczęsliwa w nowym domu.A Dorka,jak się jutro wyśpi,to napisze więcej;)