Jump to content
Dogomania

Tora vel. Berni z Radomia - już w szczęśliwym domku!!!!!!!!!

Recommended Posts

Posted

Przegladając stronę schroniska w Radomiu natknęłam się na tę suczkę http://www.schronisko.radom.pl/?p=productMore&iProduct=163

Piękna tygrysowata sunia czeka na pana, który będzie się troszczył o nią i o jej pręgowaną sierść.
Tora po japońsku znaczy tygrys, a ona taka jest, duża, puchata i miła w dotyku jak tygrys. Dostarczona z interwencji w wieku ok. 2 miesięcy 16 września 2005 roku z ulicy Odlewniczej. Jest wysterylizowana.

• Replies 80
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To moja ulubienica:loveu: Guciu cieszę się, że zalożyłaś jej wątek. Tora razem z siostrzyczką trafiła do schroniska pod koniec 2005 roku. Były jeszcze szczeniakami. Obie zachorowały na nosówkę, ale to Tora miała więcej szczęścia niż jej siostra. Przeżyła... Cieszyłam się że została adoptowana, że w końcu pozna życie na wolności, bez krat .... Moja radość jednak nie trwała długo. Tora powróciła do swojego dawnego boksu....o ironio nr 13.... Tora jest bardzo oddaną sunią, radosną i pełną energii. Jest piękna, przypomina berneńczka. Zresztą ja nazywam ją Berneńka.

Posted

D O R K A napisał(a):
To moja ulubienica:loveu: Guciu cieszę się, że zalożyłaś jej wątek. Tora razem z siostrzyczką trafiła do schroniska pod koniec 2005 roku. Były jeszcze szczeniakami. Obie zachorowały na nosówkę, ale to Tora miała więcej szczęścia niż jej siostra. Przeżyła... Cieszyłam się że została adoptowana, że w końcu pozna życie na wolności, bez krat .... Moja radość jednak nie trwała długo. Tora powróciła do swojego dawnego boksu....o ironio nr 13.... Tora jest bardzo oddaną sunią, radosną i pełną energii. Jest piękna, przypomina berneńczka. Zresztą ja nazywam ją Berneńka.

mnie ona ujęła swoim wygladem :loveu:

Posted

Gucio, napisz jaka Tora jest duża w centymetrach i ile waży. Może wiesz też coś o jej stosunku do dzieci, bo z psami to się chyba dogaduje!! Jast taka piękna, jak ja chciałabym mieć taką pannicę!!!

Posted

Berneńka jest wielkości mniej więcej goldena. Zresztą wkrótce zobaczycie. Dzisiaj Tygrysiczka powinna wstawić jej aktualne fotki, oczywiście jak się dostanie do komputera:evil_lol: Jest w rzeczywistości dużo piękniejsza:loveu:

Posted

agusiazet napisał(a):
Gucio, napisz jaka Tora jest duża w centymetrach i ile waży. Może wiesz też coś o jej stosunku do dzieci, bo z psami to się chyba dogaduje!! Jast taka piękna, jak ja chciałabym mieć taką pannicę!!!

Agusiu - ja wiem tyle co i Ty :cool3: Osobiscie Torki nie znam, albo nie pamiętam bynajmniej. Ale jest sliczna, to fakt!!!

Posted

agusiazet napisał(a):
Właśnie czekamy na te fotki!!! Tora jest przepiekna - zakochałam się,chcę ją mieć, tylko jak to zrobić?

Szukać miejsca u siebie w domu i adoptowac ją :multi: ;)

Posted

Gdyby to było takie proste. Mam dwa psy w bloku, wprawdzie jeden na tytmczasie, ale na kolejnego brak zgody i to dużego. Ale mam nadzieję na własną szeregówkę, wtedy kto wie. Tylko myslę, że Torę zaraz ktoś weźmie, bo to niewątpliwie cudo!!