Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ewu']O to ta Pani:)
Odebrali ode mnie sunię na dworcu we Wrocławiu i szczęśliwi pojechali do Jeleniej Góry:) Sunie cudeńko, 3 miesięczny bobas, tak jak Lumpo:)[/QUOTE]
tak pamiętam tę sytuację z tą Panią, dobrze, że dali dom innej bidzie, a nie obrazili się na psy, tak jak robią często inni ludzie. Ewu, to w takim razie trasę na Wrocław już masz opanowaną:)

• Replies 260
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

[quote name='asiuniab']tak pamiętam tę sytuację z tą Panią, dobrze, że dali dom innej bidzie, a nie obrazili się na psy, tak jak robią często inni ludzie. Ewu, to w takim razie trasę na Wrocław już masz opanowaną:)[/QUOTE]
Tak , to bardzo kulturalni i pozytywni , młodzi ludzie:)
Wrocław opanowałam, nawet z dwoma przesiadkami po drodze:) Od wczoraj są problemy na odcinku koło Poznania i pociągi mają monstrualne opóźnienia. Dzięki pomocy Pani z kasy( biegała po dworcu żeby mnie znaleźć!!!!!!:)) dojechałam z sunią w miarę szybko. Zmieniłyśmy trzykrotnie pociąg ale dojechały bez problemów. Ludzie potrafią być kochani, bardzo mi pomagali przypadkowi podróżni, konduktorzy też:) Jeden był tylko z serii:"durny służbista" i zabronił żeby szczeniaczek siedział na siedzeniu. Kazał mi go dać na brudną podłogę !!!!!!! Nie zgodziłam się i wzięłam pieska na kolana. Zaraz po jego wyjściu pasażerowie z wagonu przyszli i powiedzieli: " niech siedzi na siedzeniu, ten cham już tu nie wróci" :) :)
Piesio miał zresztą czysty ręcznik i na nim leżał ale i tak zawadzał Panu służbiście....

Edited by ewu
Posted

[quote name='ewu']Tak , to bardzo kulturalni i pozytywni , młodzi ludzie:)
Wrocław opanowałam, nawet z dwoma przesiadkami po drodze:) Od wczoraj są problemy na odcinku koło Poznania i pociągi mają monstrualne opóźnienia. Dzięki pomocy Pani z kasy( biegała po dworcu żeby mnie znaleźć!!!!!!:)) dojechałam z sunią w miarę szybko. Zmieniłyśmy trzykrotnie pociąg ale dojechały bez problemów. Ludzie potrafią być kochani, bardzo mi pomagali przypadkowi podróżni, konduktorzy też:) Jeden był tylko z serii:"durny służbista" i zabronił żeby szczeniaczek siedział na siedzeniu. Kazał mi go dać na brudną podłogę !!!!!!! Nie zgodziłam się i wzięłam pieska na kolana. Zaraz po jego wyjściu pasażerowie z wagonu przyszli i powiedzieli: " niech siedzi na siedzeniu, ten cham już tu nie wróci" :) :)
Piesio miał zresztą czysty ręcznik i na nim leżał ale i tak zawadzał Panu służbiście....[/QUOTE]
dobrze, że czasami trafia się na dobrych ludzi, oby jak najrzadziej na takich służbistów;

Posted

[quote name='asiuniab']tak pamiętam tę sytuację z tą Panią, dobrze, że dali dom innej bidzie, a nie obrazili się na psy, tak jak robią często inni ludzie. Ewu, to w takim razie trasę na Wrocław już masz opanowaną:)
A to wątek suni,którą wczoraj wiozłam. Założyła go jej Pańcia :) Będą fotki małej:) Zapraszam, cudna jest:)

http://www.dogomania.pl/forum/threads/229614-S%C5%82odka-sunia-w-typie-wy%C5%BC%C5%82a-imi%C4%99-IKA?p=19388663#post19388663

Posted

Pozwoliłam sobie skopiować info o stanie zdrowia Lumpo z fb :)

[h=6]Lumpo ma się coraz lepiej.
Wczoraj miał jeszcze spuszczaną ropę.
Jest jeszcze na antybiotyku,ale lekarze są dobrej myśli i uważają ,że w przyszłym tygodniu będzie spokojnie mógł opuścić lecznicę.
Jak tylko uznają,że nadszedł odpowieni czas zaraz mnie o tym poinformują.[/h]

Posted

[quote name='AtaO']Pozwoliłam sobie skopiować info o stanie zdrowia Lumpo z fb :)

Lumpo ma się coraz lepiej.
Wczoraj miał jeszcze spuszczaną ropę.
Jest jeszcze na antybiotyku,ale lekarze są dobrej myśli i uważają ,że w przyszłym tygodniu będzie spokojnie mógł opuścić lecznicę.
Jak tylko uznają,że nadszedł odpowieni czas zaraz mnie o tym poinformują.

Bardzo mnie to cieszy z dwóch powodów - że informacja jest i że taka dobra :)

Posted

[quote name='Lobaria']Bardzo mnie to cieszy z dwóch powodów - że informacja jest i że taka dobra :)[/QUOTE]
Takie dobre wieści na dobranoc:)

Posted (edited)

Wiadomość z ostatniej chwili :)

HURA !!! :)LUMPO JEST JUŻ WŁAŚCIWIE ZDROWY - JUTRO MOŻE OPUŚCIĆ LECZNICĘ. PILNIE MUSIMY SZUKAĆ TRANSPORTU DO WARSZAWY !!!
KTO POMOŻE ?!!!

A MOŻE JEST CHĘTNY JAKIŚ INNY DOMEK GDZIEŚ BLIŻEJ ...?

Edited by AtaO
Posted

[quote name='__Lara']Super :) to skąd załatwiliście dom na weekend - ktoś się na fb zgłosił? :)[/QUOTE]

Tak, gdy zrobłam raban - bardzo szybko były aż 4 propozycje :), dziewczyny są kochane :)

Dzięki serdecznie Ilo Nowosad za załtwienie tymczasu u Kasi z Pruszkowa. Dzięki temu Czekoladka i Lumpuś bedą blisko siebie i odpadły perypetie z dowozem Lumpo na np. drugi koniec Wawy.

Posted

Dzisiaj na konto Lumpo wpłynęła kolejna wpłata 100,00 od Agnieszki J. z fb :).
Prawdziwy Anioł
:angel:już drugi raz zasila konto psiaka.
Bardzo, bardzo dziękujemy!!!

Posted

__Lara napisał(a):
No to super :) Lumpo już pewnie w ds :)

Lobaria ma problemy z netem - prosiła o zamieszczenie info, że Lumpo jest już w DS u p. Alicji :)