Tengusia Posted February 20, 2012 Author Posted February 20, 2012 [quote name='Alicja']Kiedy wybierasz się do Rybnika ?? Bo C. na wiosne wybiera sie na kónia ;)[/QUOTE] myślę że jak najszybciej :p co byś powiedziała na najbliższą sobotę? [quote name='agaga21']ciotka a ja do ciebie przyszłam z rewizytą :) pozdrawiam i też zapraszam na bazarek: [URL="http://www.dogomania.pl/threads/223387-Prosz%C4%99-nie-pisa%C4%87%21-Robi-si%C4%99...dla-noworodka.?p=18672703#post18672703"]http://www.dogomania.pl/threads/223387-Proszę-nie-pisać!-Robi-się...dla-noworodka.?p=18672703#post18672703[/URL] (może zaglądają tu jakieś przyszłe mamuśki, bazarek dla dzidziusiów)[/QUOTE] zajrzę podnieść chociaż ;) [quote name='unikatowydiament']wpadliśmy się przywitac i miłej niedzieli życzyć:)[/QUOTE] dzięki ;) Quote
Tengusia Posted February 20, 2012 Author Posted February 20, 2012 dzisiejszy południe :) [IMG]http://img440.imageshack.us/img440/8181/20022012031.jpg[/IMG] [IMG]http://img716.imageshack.us/img716/1513/20022012032.jpg[/IMG] [IMG]http://img535.imageshack.us/img535/8338/20022012030.jpg[/IMG] Quote
marra Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Podziwiam jazdę na Latarniku na polu w dodatku jak wieje...:D dobrze że miękko jest :P Quote
Tengusia Posted February 21, 2012 Author Posted February 21, 2012 [quote name='marra']Podziwiam jazdę na Latarniku na polu w dodatku jak wieje...:D dobrze że miękko jest :P[/QUOTE] że niby coś sugerujesz :diabloti: dziś pojechałam do stajni tylko na chwilkę, chwilę potem szalałam na łąkach wokół stajni w swoim nowym siodle ... super było :diabloti: Quote
marra Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 [quote name='Tengusia']że niby coś sugerujesz :diabloti: dziś pojechałam do stajni tylko na chwilkę, chwilę potem szalałam na łąkach wokół stajni w swoim nowym siodle ... super było :diabloti:[/QUOTE] Ależ skąd ! nie śmiałabym nic sugerować :D Quote
Tengusia Posted February 22, 2012 Author Posted February 22, 2012 [quote name='marra']Ależ skąd ! nie śmiałabym nic sugerować :D[/QUOTE] toć mój niuniek to istny aniołek, zaczęliśmy jeździć na luźnych wodzach co bardzo mu odpowiada, uczymy się że galopowanie w stronę stajni nie musi być wyścigiem o życie :diabloti:, uczymy się że kłus w stronę stajni nie musi być na miarę wyścigów kłusaków ... normalnie zupełnie inny koń się z niego robi :grins: aż się nie mogę doczekać jak wiosna zagości i będzie można śmigać godzinami - bo różnica dla mnie między jazdą w siodle klasycznym a westernowym to jak między siedzeniem na stołku a w fotelu - jest po prostu super :grins: a że dosiad się zmienia to i niuniek inaczej reaguje i widzę to już teraz a dopiero zaczęłam jeździć w tym siodle w sumie bo wcześniej pogoda nie pozwalała ;) Quote
Alicja Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Co do soboty .Dam Ci znaczka , bo jak C. nie pójdzie do pracy to czekają nas zakupy :diabloti: Odezwę się jutro :) Quote
Tengusia Posted February 23, 2012 Author Posted February 23, 2012 [quote name='unikatowydiament']tulaski zasyłamy:)[/QUOTE] hejka ;) [quote name='Alicja']Co do soboty .Dam Ci znaczka , bo jak C. nie pójdzie do pracy to czekają nas zakupy :diabloti: Odezwę się jutro :)[/QUOTE] dziś jest jutro więc czekam :diabloti: Quote
SZPiLKA23 Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 Aaaaa wiedzialam ze tu wiecej koniar siedzi Czesc :) Latarnik sliczny gartuluje:) Quote
Tengusia Posted February 25, 2012 Author Posted February 25, 2012 [CENTER]... żyjemy przez jeden oddech, jedno uderzenie serca ... ... kiedy śmierć dotyka jednego z nas, dotyka nas wszystkich, bo to jedno co wszyscy mamy wspólnego, prędzej czy później wszyscy skończymy tak samo ... 27.02 minie pół roku a boli ciągle tak samo ... czy kiedyś przestanie?[/CENTER] Quote
Alicja Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 [quote name='Tengusia'][CENTER]... żyjemy przez jeden oddech, jedno uderzenie serca ... ... kiedy śmierć dotyka jednego z nas, dotyka nas wszystkich, bo to jedno co wszyscy mamy wspólnego, prędzej czy później wszyscy skończymy tak samo ... 27.02 minie pół roku a boli ciągle tak samo ... czy kiedyś przestanie?[/CENTER][/QUOTE] :glaszcze: nie przestanie ..... Quote
maciaszek Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Chyba nie przestanie, ale będzie bolało słabiej. :glaszcze: Quote
marra Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 [quote name='Tengusia']toć mój niuniek to istny aniołek, zaczęliśmy jeździć na luźnych wodzach co bardzo mu odpowiada, uczymy się że galopowanie w stronę stajni nie musi być wyścigiem o życie :diabloti:, uczymy się że kłus w stronę stajni nie musi być na miarę wyścigów kłusaków ... normalnie zupełnie inny koń się z niego robi :grins: aż się nie mogę doczekać jak wiosna zagości i będzie można śmigać godzinami - bo różnica dla mnie między jazdą w siodle klasycznym a westernowym to jak między siedzeniem na stołku a w fotelu - jest po prostu super :grins: a że dosiad się zmienia to i niuniek inaczej reaguje i widzę to już teraz a dopiero zaczęłam jeździć w tym siodle w sumie bo wcześniej pogoda nie pozwalała ;)[/QUOTE] No to ja w takim razie się bardzo cieszę :) że Wam się tak pięknie razem udaje. Mi nie było dane :D:D:D raczej ziemia była bardzo bliska :D Quote
Tengusia Posted February 27, 2012 Author Posted February 27, 2012 [quote name='SZPiLKA23']Aaaaa wiedzialam ze tu wiecej koniar siedzi Czesc :) Latarnik sliczny gartuluje:)[/QUOTE] jest najśliczniejszy to fakt :loveu: [quote name='Alicja']:glaszcze: nie przestanie .....[/QUOTE] dziękuje słońce :calus: [quote name='maciaszek']Chyba nie przestanie, ale będzie bolało słabiej. :glaszcze:[/QUOTE] oby tak było :calus: [quote name='marra']No to ja w takim razie się bardzo cieszę :) że Wam się tak pięknie razem udaje. Mi nie było dane :D:D:D raczej ziemia była bardzo bliska :D[/QUOTE] nie da się ukryć że niuniek potrafi pokazać różki ale poza tym jest najukochańszy i najwspanialszy :loveu: Quote
Asiaczek Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 Ja tu widzę "robota wieloczynnościowego", czyli Tengusię: jedzie na koniu i fotki pstryka... pzdr. Quote
Tengusia Posted February 28, 2012 Author Posted February 28, 2012 [quote name='Asiaczek']Ja tu widzę "robota wieloczynnościowego", czyli Tengusię: jedzie na koniu i fotki pstryka... pzdr.[/QUOTE] trza sobie radzić :eviltong: jak tylko wiosna do nas zawita, wezmę Cypisa ze sobą żeby jakieś focie mi pstryknął ;) Quote
Tengusia Posted February 28, 2012 Author Posted February 28, 2012 [quote name='Alicja']też se kiedyś przyjedziemy :)[/QUOTE] no ja mam taka nadzieję inaczej siłą zaciągnę :diabloti: Quote
Basia&Safi Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 [quote name='Tengusia']no ja mam taka nadzieję inaczej siłą zaciągnę :diabloti:[/QUOTE] może i ja sie skusze :) Quote
Tengusia Posted March 1, 2012 Author Posted March 1, 2012 [quote name='Basia&Safi']może i ja sie skusze :)[/QUOTE] niom i to jest dobry pomysł ;) jeśli ktoś ma puste miejsce na ścianie które chciałby ozdobić to zapraszam do kolejnego bazarku dla Rudzielca [URL="http://www.dogomania.pl/threads/223943-Obraz-nieznanego-artysty-na-rzecz-pomocy-Rudem-licytacja-trwa-do-15.03.12?p=18747975#post18747975"]http://www.dogomania.pl/threads/2239...5#post18747975[/URL] :Rose: Quote
Asiaczek Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 [quote name='Tengusia']trza sobie radzić :eviltong: jak tylko wiosna do nas zawita, wezmę Cypisa ze sobą żeby jakieś focie mi pstryknął ;)[/QUOTE] Dobry pomysł:) pzdr. Quote
Tengusia Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 [quote name='ania90']witamy sie u Was:)[/QUOTE] witam również ;) [quote name='Izabela124.']Jakieś zdjęcia bym obejrzała :)[/QUOTE] ja też :diabloti: [quote name='Asiaczek']Dobry pomysł:) pzdr.[/QUOTE] czasem mam jakieś przebłyski dobrych pomysłów ... gorzej z ich realizacją :evil_lol: [B]dzisiaj mija kolejny roczek odkąd Bolek z nami zamieszkał :loveu: to już 5 latek - ależ ten czas leci :p[/B] Quote
Recommended Posts