SZPiLKA23 Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 Zazdroszcze:) widze ze Latarnik grzeczny konik i na sznurkach chodzi :) Quote
Tengusia Posted April 24, 2012 Author Posted April 24, 2012 [quote name='SZPiLKA23']Zazdroszcze:) widze ze Latarnik grzeczny konik i na sznurkach chodzi :)[/QUOTE] chodzi w stronę stajni hihi na teren w samych sznurkach to bym się jeszcze nie odważyła a że po 3 godzinach niuniek miał dość to mogłam sobie pozwolić na tą odrobinę swobody dla niego ;) Quote
agaciaaa Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 [quote name='Tengusia']chcesz podeśle Ci je pocztą napatrzysz się na nie do woli :diabloti:[/QUOTE] Ale ja chce TYLKO popatrzeć :diabloti: [url]http://e-fotek.pl/images/08454255511292589590.jpg[/url] [url]http://e-fotek.pl/images/53899626649473586624.jpg[/url] jakie zaspance :loveu::loveu: Quote
Alicja Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 Podoba , tylko teraz trzeba podjąć decyzję ;) Quote
Tengusia Posted April 25, 2012 Author Posted April 25, 2012 [quote name='agaciaaa']Ale ja chce TYLKO popatrzeć :diabloti: [URL]http://e-fotek.pl/images/08454255511292589590.jpg[/URL] [URL]http://e-fotek.pl/images/53899626649473586624.jpg[/URL] jakie zaspance :loveu::loveu:[/QUOTE] ale pomyśl sobie gdybym Ci je wysłała mogłabyś patrzeć, tarmosić, głaskać itp :cool3: [quote name='Alicja']Podoba , tylko teraz trzeba podjąć decyzję ;)[/QUOTE] ciocia a możesz mi podać tego linka pod którym znalazłaś tą leśniczówkę bo ja archiwum na gadulcu nie mam a chciałabym koleżance podesłać ;) Quote
marra Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 Świetne zdjęcia :) i Latarek na kantarku pięknie chodzi, nie szkodzi ,że tylko przy stajni, metodą małych kroczków dojdziecie i poza obszar stajni :) Jak Mira wystąpi już w nowym czapraczyku to pozwolę sobie ją tu zaprezentować :) Quote
groszek83 Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 Domi czy ty wciskasz komuś swoje psy? Pół biedy Faza ale Bolka no wiesz:roll::evil_lol: Quote
Tengusia Posted April 26, 2012 Author Posted April 26, 2012 [quote name='marra']Świetne zdjęcia :) i Latarek na kantarku pięknie chodzi, nie szkodzi ,że tylko przy stajni, metodą małych kroczków dojdziecie i poza obszar stajni :) Jak Mira wystąpi już w nowym czapraczyku to pozwolę sobie ją tu zaprezentować :)[/QUOTE] czekam na prezentacje więc :p [quote name='groszek83']Domi czy ty wciskasz komuś swoje psy? Pół biedy Faza ale Bolka no wiesz:roll::evil_lol:[/QUOTE] że niby co :hmmmm: że niby Boluś ma jakieś problemy? :eviltong::evil_lol::diabloti: Quote
groszek83 Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 [quote name='Tengusia']że niby co :hmmmm: że niby Boluś ma jakieś problemy? :eviltong::evil_lol::diabloti:[/QUOTE] Ależ skąd:roll: Boluś ma TALENT ot co:evil_lol: Quote
Tengusia Posted April 26, 2012 Author Posted April 26, 2012 [quote name='groszek83']Ależ skąd:roll: Boluś ma TALENT ot co:evil_lol:[/QUOTE] oooo właśnie :diabloti: Quote
Asiaczek Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 Kurde, Azja Tuhajbejowicz czy co?;) [url]http://e-fotek.pl/images/77926072773958221360.jpg[/url] Pzdr. Quote
marra Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 Ostatnio wzięłam czapraczyk, aparacik, wyczyściłam na błysk, osiodłałam no i podziwiam :D myślę sobie " to teraz cyknę zdjęcie" ....aparat rozładowany...jakże to normalne u mnie....ale nic, jest przecież druga opcja, telefon ! no i wyciągam...rozładowany :D:D:D jak pech to pech ! ale to nie umniejsza temu że Mirze w pomarańczowym jest "do twarzy" :D i zdjęcia tak czy siak będą :P Quote
Tengusia Posted April 30, 2012 Author Posted April 30, 2012 [quote name='Asiaczek']Kurde, Azja Tuhajbejowicz czy co?;) [URL]http://e-fotek.pl/images/77926072773958221360.jpg[/URL] Pzdr.[/QUOTE] jak szaleć to szaleć :diabloti: ostatnio pojechaliśmy na spacerek do lasu na oklep (bez siodła) fajnie było choć bałam się że wystarczy jeden nie kontrolowany ruch konia i spotkam się z ziemią :evil_lol: [quote name='marra']Ostatnio wzięłam czapraczyk, aparacik, wyczyściłam na błysk, osiodłałam no i podziwiam :D myślę sobie " to teraz cyknę zdjęcie" ....aparat rozładowany...jakże to normalne u mnie....ale nic, jest przecież druga opcja, telefon ! no i wyciągam...rozładowany :D:D:D jak pech to pech ! ale to nie umniejsza temu że Mirze w pomarańczowym jest "do twarzy" :D i zdjęcia tak czy siak będą :P[/QUOTE] cosik mi się wydaję, że wezmę swój aparacik i sama przyjadę fotkę zrobić :diabloti: Quote
marra Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 [quote name='Tengusia']jak szaleć to szaleć :diabloti: ostatnio pojechaliśmy na spacerek do lasu na oklep (bez siodła) fajnie było choć bałam się że wystarczy jeden nie kontrolowany ruch konia i spotkam się z ziemią :evil_lol: cosik mi się wydaję, że wezmę swój aparacik i sama przyjadę fotkę zrobić :diabloti:[/QUOTE] Noo moja droga ja nie rozumiem co Ty jeszcze robisz po tamtej stronie kompa :D Quote
Tengusia Posted May 3, 2012 Author Posted May 3, 2012 [quote name='marra']Noo moja droga ja nie rozumiem co Ty jeszcze robisz po tamtej stronie kompa :D[/QUOTE] ja ... urlopuje się a cio :diabloti: [quote name='Asiaczek']I jak? doszło do spotkania ?:) pzdr.[/QUOTE] nie doszło bo jestem po drugiej stronie PL :eviltong: Quote
Asiaczek Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 E, nie łapię, gdzie która z Was jest.... tak bywa;) pzdr. Quote
marra Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 ......................................................................Tengusia, ja dalej siedzę i nie wierzę. Quote
Iza. Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 [quote name='marra']......................................................................Tengusia, ja dalej siedzę i nie wierzę.[/QUOTE] coś się stało ? Quote
Tengusia Posted May 4, 2012 Author Posted May 4, 2012 w to po prostu nie da się uwierzyć .... wczoraj Latarnik trafił pod opiekę mojego taty [*] dlaczego los mi to robi nie wiem :placz::placz::placz: Quote
Iza. Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Jak to się stało ? Dlaczego ? :( strasznie współczuje : (( Quote
maciaszek Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Tengusiu, tak mi przykro :(... Jak to się stało? Zachorował? Quote
Tengusia Posted May 4, 2012 Author Posted May 4, 2012 Latarnik złamał nogę, konsultowało go dwóch weterynarzy i obaj uznali że koń jest nie do uratowania :( a ja siedzę w Borach i nawet nie mogłam się z nim pożegnać :placz: Quote
maciaszek Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Biedny Latarnik :(. Biegaj koniku szczęśliwy za TM... Quote
groszek83 Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Boże... Strasznie mi przykro:-( Tengusia nie ma słów pocieszenia.. Koniku [*] Quote
Recommended Posts