Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 471
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='radovan2']Malwa podeślij mi ten wątek,bardzo Cię proszę:)[/QUOTE]

Już znalazłam:)dzięki

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/20791-Spis-Dom%C3%B3w-Tymczasowych-%21?p=19359413#post19359413[/URL]

Posted

[quote name='ewu'][B]Płatne znam,[/B] nie wiem jak z miejscami ale mogę dać namiary.[/QUOTE]

ewu,proszę Cię o wysłanie mi namiarów na płatne DT.

Musimy Amirka jutro zabrać a nie mamy gdzie:-(

Posted

[quote name='radovan2']ewu,proszę Cię o wysłanie mi namiarów na płatne DT.

Musimy Amirka jutro zabrać a nie mamy gdzie:-([/QUOTE]
Wysłałam na pw. Dzwoniłam do dt, uprzedziłam,że zadzwonicie- Pani czeka.

Posted (edited)

Pewnie to nie będzie dla Was rewelacyjna opcja przy stanie Amira, ale mieszkam pod Łodzią i dzisiaj w nocy wracam do domu także mógłby u mnie zostać ale niestety tylko do 28.07 tego dnia wylatuję zagranicę na pół roku i nie będzie miał kto z nim zostać.

Edit powinnam jeszcze dodać, że mieszkam w bloku :)

Edited by shani
Posted

[quote name='shani']Pewnie to nie będzie dla Was rewelacyjna opcja przy stanie Amira, ale mieszkam pod Łodzią i dzisiaj w nocy wracam do domu także mógłby u mnie zostać ale niestety tylko do 28.07 tego dnia wylatuję zagranicę na pół roku i nie będzie miał kto z nim zostać.

Edit powinnam jeszcze dodać, że mieszkam w bloku :)[/QUOTE]

Kurcze,już się zaczęłam cieszyć:)Amir poszukuje DT z ogrodem:(

Dzięki,Kochana za pomoc:)

SZUKAMY DALEJ DT DLA AMIRA:(

Posted

Szkoda, ale rozumiem. akurat przez ten okres będę cały czas w domu bez żadnych obowiązków w związku z czym mogłabym poświęcić mu cały wolny czas także pomyślałam, że może to by Wam dało trochę czasu, ale jeśli psiak całe życie był w ogrodzie to chyba za duży stres dla niego. Powodzenia w dalszych poszukiwaniach mam nadzieję, że coś znajdziecie

Posted

[quote name='radovan2']Witajcie:)

Nie mamy jeszcze DT dla Amirka:(Dziś Prezes-Dominika zabiera go do siebie.Mamy dwa dni(do niedzieli)na znalezienie DT.[/QUOTE]
Czyli nie udało się w polecanym dt...

Posted

[quote name='shani']Szkoda, ale rozumiem. akurat przez ten okres będę cały czas w domu bez żadnych obowiązków w związku z czym mogłabym poświęcić mu cały wolny czas także pomyślałam, że może to by Wam dało trochę czasu, ale jeśli psiak całe życie był w ogrodzie to chyba za duży stres dla niego. Powodzenia w dalszych poszukiwaniach mam nadzieję, że coś znajdziecie[/QUOTE]

Kochana,gdyby on tylko mógł mieszkać w bloku to z przyjemnością skorzystali byśmy z Twojej pomocy.
Biedaczek ma klaustofobie dlatego poszukujemy domku z ogródkiem:(Nie możemy narażać go na stres.

Posted

[quote name='radovan2']Kochana,gdyby on tylko mógł mieszkać w bloku to z przyjemnością skorzystali byśmy z Twojej pomocy.
Biedaczek ma klaustofobie dlatego poszukujemy domku z ogródkiem:(Nie możemy narażać go na stres.[/QUOTE]

Doskonale rozumiem, dlatego teraz pytam znajomych czy ktoś niemógłby go wziąć :)
Mam nadzieję, że uda się mu coś znaleźć :):)