Neris Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Nie widziałam jej na Allegro. Raczej nie ma. Quote
Lulka Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 Chrupek napisał(a):ma to Allegro czy nie ? jakos srednio zrozumialam .... ups ma allegro Quote
Neris Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Taka fajna sunia, uszy ma nieziemskie. Powinna już być czyjaś, ludzie są ślepi czy co... Quote
quasimodo Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Wszyscy zapomnieli o suni? Przypomnij się dziewczynko! Quote
Neris Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Widzialam Ate w niedziele, jest piękna, mała (na zdjęciach wychodzi na wieksza). Reszte niech powie Chrupek, a jest o czym mówic. Quote
Irkowa Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 A jest !!!!! :) Ata niebawem jedzie do swojego domku.Jest teraz pod opieka mojego znajomego.zakochalam sie w niej.w zwiazku z tym ze mam do niej 3 przystanki , jestem tam codziennie...wlasnie za chwile jade...hihihi.to jest cudowne psisko!!!!naprawde jest czego zalowac!!!serio! ;) Quote
Neris Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Jeszcze chwilka, domek się przygotowuje Jestem zafascynowana Atą. Byłam u niej z Chrupkiem, siedziałyśmy sobie i nagle pod oknem przejechały ze 3 karetki. Patrzymy a Ata siedzi na kanapie i śpiewa jakąś buddyjską mantrę: AAMMMMMMMMM, AMMMMMMMM.... i tak kilkadziesiąt sekund. Takiego odgłosu w życiu nie słyszałam u psa! Opowiedzialam o tym pani z hotelu i usłyszałam, że Ata lubiła naśladować dźwięki które wydaje krowa Milka... Quote
quasimodo Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 To artystka... Fajnie, że znalazłyście dla niej domek. Quote
quasimodo Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Jak Ona to robi??? A Kacperek szczęśliwy w nowym domku??? Quote
Neris Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Są zdjęcia z wakacji Kacperka nad morzem, zmienili mu imię na takie że byście nie zgadli... (Fleczer yyyyyyy), nie wiem czy Chrupek je wstawiała czy nie? Quote
quasimodo Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Niestety nie. Może w wolnym czasie choć jedno... No ale najważniejsze, że po tylu cierpieniach ma swój domek. No i jeszcze jeździ na wakacje.... Quote
Neris Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Lisiczka piekna... ona w hotelu ujadala NON STOP. Zabrana do domu jest cudowna!!! Cichutka i grzeczniusia. Quote
Irkowa Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 nie niszczy , nie brudzi(daje znak kiedy chce wyjsc), nie wyje , nie szczeka , pieknie chodzi na smyczy-ideal...ale nieSTETY juz ma dom!!hehehe..teraz mozecie tylko zalowac i bic sie w piers...hihih Quote
Neris Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 No właśnie z tym pięknym chodzeniem na smyczy to ja nie wiem, no chba że slowo PIĘKNIE ma tu znaczyć owijanie się wokół słupków i drzew...:evil_lol:, ale coś jest z psami od Chrupka - Dennis mnie kilkadziesiat razy okręcał wokół krzaków, pojął dopiero po tygodniu że jak ja ganiam dokoła drzewa to NIE PO TO żeby się bawić w berka. Quote
Irkowa Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Neris jak na psa ktory 6 miesiecy siedzial w kojcu chodzi pieknie!!!!! naprawde...to ze owija smycz wokol drzew to nic takiego...heheheh Quote
Recommended Posts