Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 227
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

A jest !!!!! :) Ata niebawem jedzie do swojego domku.Jest teraz pod opieka mojego znajomego.zakochalam sie w niej.w zwiazku z tym ze mam do niej 3 przystanki , jestem tam codziennie...wlasnie za chwile jade...hihihi.to jest cudowne psisko!!!!naprawde jest czego zalowac!!!serio! ;)

Posted

Jeszcze chwilka, domek się przygotowuje

Jestem zafascynowana Atą.
Byłam u niej z Chrupkiem, siedziałyśmy sobie i nagle pod oknem przejechały ze 3 karetki. Patrzymy a Ata siedzi na kanapie i śpiewa jakąś buddyjską mantrę: AAMMMMMMMMM, AMMMMMMMM.... i tak kilkadziesiąt sekund. Takiego odgłosu w życiu nie słyszałam u psa! Opowiedzialam o tym pani z hotelu i usłyszałam, że Ata lubiła naśladować dźwięki które wydaje krowa Milka...

Posted

Są zdjęcia z wakacji Kacperka nad morzem, zmienili mu imię na takie że byście nie zgadli... (Fleczer yyyyyyy), nie wiem czy Chrupek je wstawiała czy nie?

Posted

nie niszczy , nie brudzi(daje znak kiedy chce wyjsc), nie wyje , nie szczeka , pieknie chodzi na smyczy-ideal...ale nieSTETY juz ma dom!!hehehe..teraz mozecie tylko zalowac i bic sie w piers...hihih

Posted

No właśnie z tym pięknym chodzeniem na smyczy to ja nie wiem, no chba że slowo PIĘKNIE ma tu znaczyć owijanie się wokół słupków i drzew...:evil_lol:, ale coś jest z psami od Chrupka - Dennis mnie kilkadziesiat razy okręcał wokół krzaków, pojął dopiero po tygodniu że jak ja ganiam dokoła drzewa to NIE PO TO żeby się bawić w berka.