Lulka Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 cioteczko Neris :mad: dlaczego Ty nie spisz w nocy? :razz: Psiaki do domków! Quote
fona Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Psinki piekne musza uciekac do domkow, bo jak ciotka Lulka spotka nastepne to co bedzie?... Quote
Lulka Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 a daj spokoj strach wychodzic z domu znajoma mi wczoraj przekazała ze wczoraj na Tarchominie 2 psy widziala, jeden jakis mały rudy koło poczty sobie chodził a drugi wielki czarny kulejacy z wielka siatka ze smietnika wygrzebana, psa widziala kolo bazarku i tego drugiego to chyba kojarze....cos mi tak swita.....kiedys jechalam wlasnie kolo tego bazarku i trawnikiem przy ulicy szedl czarny duzy, utykajacy pies....ale za nim szła kobita i myslalam ze to jej.....no ale mysle sobie czy to nie ten sam.....tylko gdzie on w takim razie koczuje? przeciez Tarchomin to wielkie osiedla, wszedzie bloki :shake: chyba ze przychodzi z "glebi", z takich pozostalosci wiejskich....są tam jeszcze takie za nowymi budynkami.....na jedzenie, nie wiem sama....... to utykanie mnie martwi...jesli to ten sam.....a raczej tak...bo miejsce, kolor, wielkosc...utykanie..... ale co mu moze byc tyle czasu, to juz minelo kilka miesiecy od kiedy ja go widzialam Quote
Irkowa Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 No to ładnie :shake: łeb juz odpada!!!!!!!!!:-( Quote
Lulka Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 podnosze psiaki i bardzo prosze o wsparcie na hotelik dla nich Quote
Lulka Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 Ata i Argo szukaja domkow jutro je odwiedzimy z chrupkiem ;) Quote
Lulka Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 a jednak nie dotarlysmy :shake: ech...ale u psiakow dobrze, tylko domkow im brak a nam kasy na hotele :shake: Quote
Kasia Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Piesek i sunia bardzo proszą o pomoc!!!!!! Wystawię coś na bazarku dla nich..... Quote
Lulka Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 super, dzieki :loveu: , z moich bazarkow troche splynelo kaski, bedzie na pokrycie tego miesiaca, a my juz powinnysmy za nastepny zaplacic :shake: ech.... kazda zlotowka sie liczy, dzieki za kazda pomoc Quote
Lulka Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 poprosilam wlasnie Greenevil o przelew ze skarpetki calosci czyli 534 zł, zaplace za hotel bo juz sie dopytuja psiaki beda mialy oplacone do 3 kwietnia Argo i do 5 kwietnia Ata bardzo prosze o pomoc, kazda nawet najmiejsza wplata sie liczy musimy uzbierac na kwiecien Quote
Kasia Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Bazarek dla psiaków ;) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=4399726#post4399726 Cioteczki podbijajcie czasami aby nie spadł za daleko :lol: Quote
Lulka Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 dziekuje bardzo bardzo serdecznie:loveu: Quote
Lulka Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 psiaki potrzebuja domkow, a my drobnych na hotel :oops: jesli ktos moze pomoc to bedziemy bardzo wdzieczne Quote
Kasia Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Podnoszę pieseczki na górę!!!! One bardzo proszą o Waszą pomoc - nawet najmniejsze kwoty są bardzo przydatne. Prosimy o wpłaty na ich hotelik :modla: :modla: :modla: Quote
Lulka Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 jakos male zainteresowanie budzimy wsrod ciotek :-( prawie nikt nas nie odwiedza Quote
Kasia Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Nooo...pustki tu straszne :shake: Ja chociaż podniosę psiaki na pierwszą!!! Quote
fona Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Ata i Argo nie lubia mieszkac w hotelu, chcialyby miec swoj dom. Moze byc mieszkanie. Kawalerka nie pogardza... Quote
Lulka Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 dokladnie tak, prosimy o domki i o wsparcie na hotelik :oops: Quote
hankag Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Lulka poprosze pare słow o Acie ;) ...kurcze przelatuje te watki ...ale sie nie doszukałam....tyle tu tego... ile ma lat , jak do innych psów...prosze szybciutko o informacje ....wazne jaki do innych suk ma stosunek ( w domu jest 13 letnia) ...jak duza mniej wiecej tak jak Nela ... Quote
Lulka Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 zaraz zapytam jak ona do suk, ona jest psem spokojnym, raczej wycofanym-przynajmniej taka byla mala, drobna, taka jak Nela moze ciut nizsza, trudno mi tak na oko ;) mam nadzieje tylko ze to nie ci sami co wzieli nasza Kiwi i oddali po paru dniach Quote
hankag Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Lulka Ty dzialasz jak blyskawica ;) , w w jakim ona wieku Kurcze ale ode mnie nikt chyba nie brał Kiwi ....tylko Fige i ma sie jak dotychczas dobrze w nowym domku .... Quote
Lulka Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 nie nie kochana od Ciebie z ogloszenia sie odezwali, potem byli nawet na dogo, nick Tezurek - od imienia suni Teza Ata ma jakies 1-2 lata po zebach sadzac ale nie wiem dokladnie Quote
Lulka Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 info z hotelu: "ona nie jest zadziorna i łatwo ja ustawic, tylko jazgotliwa" (ale to wynika z tego ze tam jest bardzo duzo psow i wszystkie dra japy) "Jest wesola i bardzo wylewna i łaknie kontaktu" - czyli zmienila sie na plus, zaufala, bo jak ja znalazlam to byla przerazona Quote
Recommended Posts