Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 227
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a daj spokoj strach wychodzic z domu
znajoma mi wczoraj przekazała ze wczoraj na Tarchominie 2 psy widziala, jeden jakis mały rudy koło poczty sobie chodził a drugi wielki czarny kulejacy z wielka siatka ze smietnika wygrzebana, psa widziala kolo bazarku

i tego drugiego to chyba kojarze....cos mi tak swita.....kiedys jechalam wlasnie kolo tego bazarku i trawnikiem przy ulicy szedl czarny duzy, utykajacy pies....ale za nim szła kobita i myslalam ze to jej.....no ale mysle sobie czy to nie ten sam.....tylko gdzie on w takim razie koczuje? przeciez Tarchomin to wielkie osiedla, wszedzie bloki :shake: chyba ze przychodzi z "glebi", z takich pozostalosci wiejskich....są tam jeszcze takie za nowymi budynkami.....na jedzenie, nie wiem sama.......
to utykanie mnie martwi...jesli to ten sam.....a raczej tak...bo miejsce, kolor, wielkosc...utykanie.....
ale co mu moze byc tyle czasu, to juz minelo kilka miesiecy od kiedy ja go widzialam

Posted

super, dzieki :loveu: , z moich bazarkow troche splynelo kaski, bedzie na pokrycie tego miesiaca, a my juz powinnysmy za nastepny zaplacic :shake: ech....
kazda zlotowka sie liczy, dzieki za kazda pomoc

Posted

poprosilam wlasnie Greenevil o przelew ze skarpetki calosci czyli 534 zł, zaplace za hotel bo juz sie dopytuja
psiaki beda mialy oplacone do 3 kwietnia Argo i do 5 kwietnia Ata

bardzo prosze o pomoc, kazda nawet najmiejsza wplata sie liczy

musimy uzbierac na kwiecien

Posted

Podnoszę pieseczki na górę!!!!
One bardzo proszą o Waszą pomoc - nawet najmniejsze kwoty są bardzo przydatne.
Prosimy o wpłaty na ich hotelik :modla: :modla: :modla:

Posted

Lulka poprosze pare słow o Acie ;) ...kurcze przelatuje te watki ...ale sie nie doszukałam....tyle tu tego... ile ma lat , jak do innych psów...prosze szybciutko o informacje ....wazne jaki do innych suk ma stosunek ( w domu jest 13 letnia) ...jak duza mniej wiecej tak jak Nela ...

Posted

zaraz zapytam jak ona do suk, ona jest psem spokojnym, raczej wycofanym-przynajmniej taka byla
mala, drobna, taka jak Nela moze ciut nizsza, trudno mi tak na oko ;)

mam nadzieje tylko ze to nie ci sami co wzieli nasza Kiwi i oddali po paru dniach

Posted

Lulka Ty dzialasz jak blyskawica ;) , w w jakim ona wieku

Kurcze ale ode mnie nikt chyba nie brał Kiwi ....tylko Fige i ma sie jak dotychczas dobrze w nowym domku ....

Posted

nie nie kochana od Ciebie
z ogloszenia sie odezwali, potem byli nawet na dogo, nick Tezurek - od imienia suni Teza

Ata ma jakies 1-2 lata po zebach sadzac ale nie wiem dokladnie

Posted

info z hotelu: "ona nie jest zadziorna i łatwo ja ustawic, tylko jazgotliwa" (ale to wynika z tego ze tam jest bardzo duzo psow i wszystkie dra japy)

"Jest wesola i bardzo wylewna i łaknie kontaktu" - czyli zmienila sie na plus, zaufala, bo jak ja znalazlam to byla przerazona