Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 227
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A to ja powiem , a co mi tam ;)

Donosze iz Argo znalazl domek! :Cool!: :bigcool: :cunao: :laola:
zamieszkal z 2 suczkami i swoja jedyna pańcia....

2 suczki ktore beda towarzyszyly Argo maja za soba rownie trudne zycie jak On

Argo-trzym sie chlopaku :multi: :razz:

Lulka nic nie pisze bo sie nawalila ze szczescia!:drink1::evil_lol:

Posted

No! Już myślałam że NIKT się nie przyzna...

Argo - ksywka Marchewa po drodze do stolicy wyhaftował pięknie całą klatkę w której jechał, w ogóle był bardzo zdziwiony całą sytucją. Ale zamienił HOTEL na wspaniały dom! Jego nowa pani uratowała jednego psa z rak jakichś zwyrodnialców, którzy się nad nim znęcali, ta sunia mieszka z nią od jakiegoś czasu, a teraz pokochała Argo. Będzie miał dobrze!

• 2 weeks later...
Posted

czy to stare jakies plakaty ...czy Chrupek miala dla mnie nowe i sie nie spotkalysmy ? bo mnie sie wszystko pomyliło :oops: ...za duzo tych zdjec i sie gubie ...na wszelki wypadek podpowiedz mi to zrobie bo dzisiaj jade do Iwony ze zdjeciami Beja ...

Posted

Ata to ta czarna ? zrobilam wydruk ale niestety czarno bialy ..ładniejszy kolorowy ...moze Chrupek moze zrobic kolorowe i dzisiaj jadąc bym wysiadła z tramwaju 26 i odebrała i cos o niej napisac

Posted

Haniu jesli mozesz to wywies jakiekolwiek bo szkoda czasu, suczynka gnije w boksie a domku nie widac :shake:

"Ata to młoda (1,5-2 lata) sunia średniego wzrostu (40-45 cm). Jest wesoła, energiczna, bardzo garnie się do człowieka. Uwielbia zabawę i bieganie.
Ata jest po sterylizacji. Ładnie chodzi na smyczy i jezdzi samochodem.

Kontakt w sprawie adopcji 503-143-355"

Posted

Sunia chce juz do domu!!!!!!

Pieknie prosimy o wsparcie na hotelik Aty.
Zaraz wystawie bazarek, moze ktos sie na cos skusi i w ten sposob pomoze ...

• 4 weeks later...
Posted

Bardzo prosimy o pomoc...Ata musi opuścic hotel....czy zna ktos jakis tani hotelik lub tymczas w okolicach wawy?
sprawa robi sie bardzo pilna, bardzo prosze....

Posted

Ja też dla Dofi raz nadawałam różnych płatnych, ale to nie zadziałało...
Jest wątek - przyklejony na PWP - bezpłatne ogłoszenia.

Ata jest PRZEPIĘKNA. Uszy ma wielkie, niesamowicie wygląda.

Jutro wstawię zdjęcia które robiłam w niedzielę.

Posted

Ata się marnuje tam gdzie jest

Wyobraźcie sobie, że pół roku tkwicie w boksie wyścielonym słomą i roznosi Was energia... chcecie się bawić, szaleć, skakać, a musicie siedzieć i patrzeć na ściany...

Oczywiście że chce się wtedy wyć i szczekać...

Czy ktoś, kto ma szybki net mógłby ją poogłaszać? Błagam. Jak ją zobaczyłam w niedzielę to wymiękłam - ona jest schrypnięta od szczekania z nudów i rozpaczy z zamknięcia.

Nawet nikt jej nie odwiedza...

• 2 weeks later...
Posted

z allegro czy tez innych portali nawet pol pytania nie przyszlo, a dziwne przeciez ona jest bardzo, bardzo ładna :-(

szkoda, ze musi caly dzien w boksie siedziec, mimo ze są tam warunki, zeby siedziala caly dzien na dworze :shake:

Posted

Ata potrzebuje kontaktu z człowiekiem, nawet gdyby samotnie siedziała cały dzień na podwórku nic to nie da... ona jest tam nieszczęśliwa. Juz straciła dzieciństwo, teraz traci młodość.