Neris Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 EJŻE!!!!!!!!!!!! Dlaczego NIKT nic nie mówi????????? Bo sama wypaplę! Quote
Irkowa Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 A to ja powiem , a co mi tam ;) Donosze iz Argo znalazl domek! :Cool!: :bigcool: :cunao: :laola: zamieszkal z 2 suczkami i swoja jedyna pańcia.... 2 suczki ktore beda towarzyszyly Argo maja za soba rownie trudne zycie jak On Argo-trzym sie chlopaku :multi: :razz: Lulka nic nie pisze bo sie nawalila ze szczescia!:drink1::evil_lol: Quote
Neris Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 No! Już myślałam że NIKT się nie przyzna... Argo - ksywka Marchewa po drodze do stolicy wyhaftował pięknie całą klatkę w której jechał, w ogóle był bardzo zdziwiony całą sytucją. Ale zamienił HOTEL na wspaniały dom! Jego nowa pani uratowała jednego psa z rak jakichś zwyrodnialców, którzy się nad nim znęcali, ta sunia mieszka z nią od jakiegoś czasu, a teraz pokochała Argo. Będzie miał dobrze! Quote
fona Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Cudowne wiesci!!! Ata, niech tobie tez sie szybko poszczesci! Chrupek, wiesz co! ;) Quote
Lulka Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 Haniu czy udało sie wywiesic plakat z Ata? sunia jest taka fajna, ja nie wiem czemu ona nie moze znalezc domu :-( Quote
hankag Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 czy to stare jakies plakaty ...czy Chrupek miala dla mnie nowe i sie nie spotkalysmy ? bo mnie sie wszystko pomyliło :oops: ...za duzo tych zdjec i sie gubie ...na wszelki wypadek podpowiedz mi to zrobie bo dzisiaj jade do Iwony ze zdjeciami Beja ... Quote
hankag Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Ata to ta czarna ? zrobilam wydruk ale niestety czarno bialy ..ładniejszy kolorowy ...moze Chrupek moze zrobic kolorowe i dzisiaj jadąc bym wysiadła z tramwaju 26 i odebrała i cos o niej napisac Quote
Lulka Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 Haniu jesli mozesz to wywies jakiekolwiek bo szkoda czasu, suczynka gnije w boksie a domku nie widac :shake: "Ata to młoda (1,5-2 lata) sunia średniego wzrostu (40-45 cm). Jest wesoła, energiczna, bardzo garnie się do człowieka. Uwielbia zabawę i bieganie. Ata jest po sterylizacji. Ładnie chodzi na smyczy i jezdzi samochodem. Kontakt w sprawie adopcji 503-143-355" Quote
hankag Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Fona Kochana jak zwykle na posterunku :loveu: , zanioslam juz Iwonie czarno-biale zobaczymy Quote
Lulka Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 Sunia chce juz do domu!!!!!! Pieknie prosimy o wsparcie na hotelik Aty. Zaraz wystawie bazarek, moze ktos sie na cos skusi i w ten sposob pomoze ... Quote
Lulka Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 Bardzo prosimy o pomoc...Ata musi opuścic hotel....czy zna ktos jakis tani hotelik lub tymczas w okolicach wawy? sprawa robi sie bardzo pilna, bardzo prosze.... Quote
Neris Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 Przypominam o małej... Gdzie ona ma ogłoszenia? Jest w tych serwisach polecanych na dogo? Quote
Lulka Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 a jakie są te polecane? ma allegro i na kilku portalach dalam platne Quote
Neris Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Ja też dla Dofi raz nadawałam różnych płatnych, ale to nie zadziałało... Jest wątek - przyklejony na PWP - bezpłatne ogłoszenia. Ata jest PRZEPIĘKNA. Uszy ma wielkie, niesamowicie wygląda. Jutro wstawię zdjęcia które robiłam w niedzielę. Quote
Neris Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Ata się marnuje tam gdzie jest Wyobraźcie sobie, że pół roku tkwicie w boksie wyścielonym słomą i roznosi Was energia... chcecie się bawić, szaleć, skakać, a musicie siedzieć i patrzeć na ściany... Oczywiście że chce się wtedy wyć i szczekać... Czy ktoś, kto ma szybki net mógłby ją poogłaszać? Błagam. Jak ją zobaczyłam w niedzielę to wymiękłam - ona jest schrypnięta od szczekania z nudów i rozpaczy z zamknięcia. Nawet nikt jej nie odwiedza... Quote
Irkowa Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Lulka , czy Ata ma allegro ?ona musi niebawem opuscic hotel . Zrob moze maila przechodniego , ona ma naprawde malo czasu. Quote
Lulka Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 z allegro czy tez innych portali nawet pol pytania nie przyszlo, a dziwne przeciez ona jest bardzo, bardzo ładna :-( szkoda, ze musi caly dzien w boksie siedziec, mimo ze są tam warunki, zeby siedziala caly dzien na dworze :shake: Quote
hankag Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Kochane zróbcie mi kolorowe zdjecia Aty ...odebralabym od Chrupka ...i zawiozla Iwonie . Na kolorowych wygląda fajniej. Moze cos by sie udało Quote
Irkowa Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 niestety Haniu , mam klopoty z drukarką , Quote
Neris Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Ata potrzebuje kontaktu z człowiekiem, nawet gdyby samotnie siedziała cały dzień na podwórku nic to nie da... ona jest tam nieszczęśliwa. Juz straciła dzieciństwo, teraz traci młodość. Quote
Irkowa Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 ma to Allegro czy nie ? jakos srednio zrozumialam .... ups Quote
Recommended Posts