Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jeszcze nie wiem! Ale z kobitką bardzo dobrze się rozmawiało. Niestety bardziej podobała jej się Bianeczka, ale ta już jest zajęta. Poza tym jest większa, a ci Państwo chcą małego pieska.

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Super wieść i cieszę się, że Adusia nie trafi do budy. Ma szansę zostac przytulanką - domek sie określi, musi.

Szukamy nadal. Może teraz poprosze taka sesje foto Adelki - i zrobie nowe ogłoszenia tylko jej jednej.

Posted

W pierwszej kolejności muszę oddać dzieci, potem ona musi o nich zapomnieć, no i chcę jej jeszcze zrobić jej sterylkę, bo już dosyć Zaderek biega po tym świecie.

Posted

Ładnych, ostatnich fotek panienki potrzebuje przynajmniej 4 a może być więcej to wsatwie więcej.
Zlikwiduje tamto ogłoszenie żeby ludkowie skupili sie na Adelce ślicznotce.
A Zadra póxniej, tez powstawiamy.

Posted

[quote name='Alpina']Huurraa!
To znaczy,że Sali będzie lublinianką!:multi:

Suuuper! Ciekawa jestem w której "części" Lublina będzie mieszkać?:razz:

A co do Adelki, to po cichu liczyłam, że ją tam nie oddacie...[/QUOTE]
Brutus tez lublinianin!:)

Posted

[quote name='Alpina']
A co do Adelki, to po cichu liczyłam, że ją tam nie oddacie...[/quote]

Najprościej jest pozbyć się psa, ale ja tak nie umiem, od kilku dni chodzę i cały czas o niej myślę.

Posted

[quote name='Alpina']Trzy? Brutus, Sali i....
A które to Zadrzątko jeszcze? Bo ja coś widzę to do tyłu jestem..:evil_lol:[/quote]

Negra :loveu:

Posted

[IMG]http://img117.imageshack.us/img117/5630/img3099fz5.jpg[/IMG]

No piękne stworzenie :loveu: :loveu: :loveu:

Ciesze się że zdecydowaliście nie oddawać Adelki do budy. Ja, tak jak Supergoga poproszę sesję zdjęciową maleńkiej i powystawiam ogłoszenia. Jestem na 100% pewna, że księżniczka długo u was nie zabawi.

Posted

Ojć...Trochę to daleko...Ale nie takie "jazdy" widzieliśmy już na Dogo...:evil_lol:
Ja po swoją sunię(z awataru) jechałam 1500 km w obie strony...I też w jeden dzień...
Mój TZ był nieżle padnięty a ja nie za bardzo wiedziałam jak się nazywam...

Posted

[quote name='Romek-Zamość']Wiadomość z ostatniej chwili !!! Przed chwilą rozmawiałam z bardzo miłą Panią z Lublina, tą z allegro.
Pani jest zdecydowana na suńkę, wybrała spokojniejszą a więc Sali. Zosteje temat Adelki, i w jej sprawie też zapadła decyzja, nie oddam jej na wieś. I bardzo Was proszę o pomoc w szukaniu domku dla ostatniej suńki - Adelki.[/quote]
:multi: :multi: :multi:

Posted

Nie rozumiem tego... Prawie zawsze tak jest, że ludziska się odzywają dopiero przed końcem aukcji :roll: Mogę sprawdzić domek w warszawie, jakby co.
A w temacie Szprotawy..., to ja po swojego Rycha jechałam z wawy do Zielonej Góry, 950 km w jeden dzień. Myślałam że mój TZ ducha wyzionie :evil_lol:

Posted

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6290204#post6290204[/URL]

3miesiaczna sunia,4krotnie porzucona,szuka domu-gdybyscie mieli namiar na dom w 3miescie,dobry,dajcie znac.....bedzie wieksza od szczeniat zadry.

Posted

Oj dziewczyny jak wy się zabrałyście do roboty to aż furczy :multi: :multi:
Obrobicie inne wątki z rozpędu :evil_lol:
Asiu cieszę się że Adelka nie pójdzie do budy.:lol:

Posted

Zaraz napiszę do Pani Karoliny.
Drogie warszawianki mam nadzieję, że mogę liczyć na Waszą pomoc w sprawdzeniu potencjalnego domku?

Posted

[quote name='AZ-IWONA']Ja tym razem będę siedziała cichutko bo jakaś felerna jestem :placz:[/quote]

Wcale nie jesteś felerna! :diabloti: Poza tym nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Tsukuś i Bianeczka mają już zapewnione dobre domki, a to jest najważniejsze.:loveu: