Czaka Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 Jeszcze nie wiem! Ale z kobitką bardzo dobrze się rozmawiało. Niestety bardziej podobała jej się Bianeczka, ale ta już jest zajęta. Poza tym jest większa, a ci Państwo chcą małego pieska. Quote
supergoga Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Super wieść i cieszę się, że Adusia nie trafi do budy. Ma szansę zostac przytulanką - domek sie określi, musi. Szukamy nadal. Może teraz poprosze taka sesje foto Adelki - i zrobie nowe ogłoszenia tylko jej jednej. Quote
Czaka Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 Supergoga ile potrzebujesz zdjęć tej oto panienki? [IMG]http://img386.imageshack.us/img386/9043/img3001ew3.jpg[/IMG] Quote
Czaka Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 W pierwszej kolejności muszę oddać dzieci, potem ona musi o nich zapomnieć, no i chcę jej jeszcze zrobić jej sterylkę, bo już dosyć Zaderek biega po tym świecie. Quote
supergoga Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Ładnych, ostatnich fotek panienki potrzebuje przynajmniej 4 a może być więcej to wsatwie więcej. Zlikwiduje tamto ogłoszenie żeby ludkowie skupili sie na Adelce ślicznotce. A Zadra póxniej, tez powstawiamy. Quote
Czaka Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 Zadra , to chyba nie myśli o nowym domu! :shake: Quote
zanzara Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 [quote name='Alpina']Huurraa! To znaczy,że Sali będzie lublinianką!:multi: Suuuper! Ciekawa jestem w której "części" Lublina będzie mieszkać?:razz: A co do Adelki, to po cichu liczyłam, że ją tam nie oddacie...[/QUOTE] Brutus tez lublinianin!:) Quote
Czaka Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 [quote name='Alpina'] A co do Adelki, to po cichu liczyłam, że ją tam nie oddacie...[/quote] Najprościej jest pozbyć się psa, ale ja tak nie umiem, od kilku dni chodzę i cały czas o niej myślę. Quote
Czaka Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 [quote name='zanzara']Brutus tez lublinianin!:)[/quote] Z sześciu małych Zadziorek trzy będą mieszkać w Lublinie! :loveu: Quote
Alpina Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Trzy? Brutus, Sali i.... A które to Zadrzątko jeszcze? Bo ja coś widzę to do tyłu jestem..:evil_lol: Quote
Czaka Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 [quote name='Alpina']Trzy? Brutus, Sali i.... A które to Zadrzątko jeszcze? Bo ja coś widzę to do tyłu jestem..:evil_lol:[/quote] Negra :loveu: Quote
BIANKA1 Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Witamy . Czyli jeszcze jedna panna jest bez domku ? Quote
Fusica Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 [IMG]http://img117.imageshack.us/img117/5630/img3099fz5.jpg[/IMG] No piękne stworzenie :loveu: :loveu: :loveu: Ciesze się że zdecydowaliście nie oddawać Adelki do budy. Ja, tak jak Supergoga poproszę sesję zdjęciową maleńkiej i powystawiam ogłoszenia. Jestem na 100% pewna, że księżniczka długo u was nie zabawi. Quote
agusiazet Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Kolejne zapytanie z Allegro: Witam! Chętnie wzięłabym takiego szczeniaczka ale niestety mieszkam w Szprotawie woj. lubuskie i nie mogę tak daleko jechać po psiaka.pozdrawiam od: [email][email protected][/email] Quote
Alpina Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Ojć...Trochę to daleko...Ale nie takie "jazdy" widzieliśmy już na Dogo...:evil_lol: Ja po swoją sunię(z awataru) jechałam 1500 km w obie strony...I też w jeden dzień... Mój TZ był nieżle padnięty a ja nie za bardzo wiedziałam jak się nazywam... Quote
agusiazet Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 I następne, aukcja się kończy i dopiero teraz się pytają: Witam moge go wziac oczywiscie tego psiaka co prawda mam juz kota ae chyba to nie bedzie jakis problem.co prawda jestem z wawy ale mam mieszkanie i znajdzie tu opieke od: [email][email protected][/email] Quote
Gosiapk Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 [quote name='Romek-Zamość']Wiadomość z ostatniej chwili !!! Przed chwilą rozmawiałam z bardzo miłą Panią z Lublina, tą z allegro. Pani jest zdecydowana na suńkę, wybrała spokojniejszą a więc Sali. Zosteje temat Adelki, i w jej sprawie też zapadła decyzja, nie oddam jej na wieś. I bardzo Was proszę o pomoc w szukaniu domku dla ostatniej suńki - Adelki.[/quote] :multi: :multi: :multi: Quote
Fusica Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Nie rozumiem tego... Prawie zawsze tak jest, że ludziska się odzywają dopiero przed końcem aukcji :roll: Mogę sprawdzić domek w warszawie, jakby co. A w temacie Szprotawy..., to ja po swojego Rycha jechałam z wawy do Zielonej Góry, 950 km w jeden dzień. Myślałam że mój TZ ducha wyzionie :evil_lol: Quote
brazowa1 Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6290204#post6290204[/URL] 3miesiaczna sunia,4krotnie porzucona,szuka domu-gdybyscie mieli namiar na dom w 3miescie,dobry,dajcie znac.....bedzie wieksza od szczeniat zadry. Quote
AZ-IWONA Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Oj dziewczyny jak wy się zabrałyście do roboty to aż furczy :multi: :multi: Obrobicie inne wątki z rozpędu :evil_lol: Asiu cieszę się że Adelka nie pójdzie do budy.:lol: Quote
Czaka Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 Zaraz napiszę do Pani Karoliny. Drogie warszawianki mam nadzieję, że mogę liczyć na Waszą pomoc w sprawdzeniu potencjalnego domku? Quote
agusiazet Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Fusica już się zaoferowała w tej sprawie!:diabloti: Będzie nieubłaganie surowa i wymagająca!!!:mad: Quote
AZ-IWONA Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Ja tym razem będę siedziała cichutko bo jakaś felerna jestem :placz: Quote
Czaka Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 [quote name='AZ-IWONA']Ja tym razem będę siedziała cichutko bo jakaś felerna jestem :placz:[/quote] Wcale nie jesteś felerna! :diabloti: Poza tym nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Tsukuś i Bianeczka mają już zapewnione dobre domki, a to jest najważniejsze.:loveu: Quote
Recommended Posts