olenka_f Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 dla Baki schron to nie bajka więc może czas do domu ją zabrać:mad: Quote
brazowa1 Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 Bajek dostaje leki nasercowe,niestety :( Quote
DuDziaczek Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 ... coz ale i tak nie przeszkadza mu to w byciu dobrym przyjacielem!!!! Quote
akucha Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Tyle lat czekać, nic dziwnego, że serce boli. W górę Bajka!!! Quote
Kasia25 Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Zimne noce już a on taki biedny!!!!!! Quote
deedee77 Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 mnie też już od tego wszystkiego boli....:( Quote
brazowa1 Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 Po pierwsze-dostal jakiejs ładnej,gestej siersci :) One zawsze tak robia,gdy czlowiek zainteresuje sie nimi,chocby minimalnie. Podstrzyglam mu dzis glowe,bo grzywka opadala na oczy. Usilowalam go zabrac na spacer,ale nie chcial isc-bardzo sie bał. Ale widac bylo gdzies tam ciekawosc...gdyby ktos kazdego dnia,pokazywal mu,ze wolnosc jest fajna,poszedlby na normalny spacer. Quote
olenka_f Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Bajka - szkoda że jego los to nie bajka Quote
akucha Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Wiolu,a oczka mu tak łzawią cały czas? Może przysłać kropelki i żel ze świetlika? Mam też płyn na czyszczenie okolic oczu u psów o jasnej sierści, antybakteryjny jakiś. Może też się przyda? Będziesz jeszcze próbowała wyciągnąć go na spacer? Biesniutki jest, że tak się boi... Quote
brazowa1 Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 [quote name='akucha']Wiolu,a oczka mu tak łzawią cały czas? Może przysłać kropelki i żel ze świetlika? Mam też płyn na czyszczenie okolic oczu u psów o jasnej sierści, antybakteryjny jakiś. Może też się przyda? Będziesz jeszcze próbowała wyciągnąć go na spacer? Biedniutki jest, że tak się boi...[/quote] Ciagle usiłuje,ale wiesz,jak to jest...zwyczajnie nie ma czasu,ledwo wchodze do jego boksu z nagrodkami.Wigor zawsze wychodzi,a na Bajka potrzeba duuuuzo czasu.W koncu tyle lat za kratami. Oczy lzawia,nie jestem pewna,czy ten płyn na to pomoze :shake: Oczywiscie zawsze mozna probowac... Quote
akucha Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 No dobra, jak już wyslę tę paczkę, to wrzucę coś na oczka. Spróbować można. On przez to łazawienie wygląda jak zapłakany, smuteczek taki. Leć Bajek, no przeciez cuda się darzają! Quote
akucha Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Bajeczek czyli... Ładnie prosimy o dom dla niego! Quote
Recommended Posts