Jump to content
Dogomania

Piesek,pieseczek.... mały Bajek,13 lat w schronisku.Za TM. Do zobaczenia..

Recommended Posts

• Replies 790
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Po pierwsze-dostal jakiejs ładnej,gestej siersci :) One zawsze tak robia,gdy czlowiek zainteresuje sie nimi,chocby minimalnie.
Podstrzyglam mu dzis glowe,bo grzywka opadala na oczy. Usilowalam go zabrac na spacer,ale nie chcial isc-bardzo sie bał. Ale widac bylo gdzies tam ciekawosc...gdyby ktos kazdego dnia,pokazywal mu,ze wolnosc jest fajna,poszedlby na normalny spacer.

Posted

Wiolu,a oczka mu tak łzawią cały czas? Może przysłać kropelki i żel ze świetlika? Mam też płyn na czyszczenie okolic oczu u psów o jasnej sierści, antybakteryjny jakiś. Może też się przyda?

Będziesz jeszcze próbowała wyciągnąć go na spacer? Biesniutki jest, że tak się boi...

Posted

[quote name='akucha']Wiolu,a oczka mu tak łzawią cały czas? Może przysłać kropelki i żel ze świetlika? Mam też płyn na czyszczenie okolic oczu u psów o jasnej sierści, antybakteryjny jakiś. Może też się przyda?

Będziesz jeszcze próbowała wyciągnąć go na spacer? Biedniutki jest, że tak się boi...[/quote]
Ciagle usiłuje,ale wiesz,jak to jest...zwyczajnie nie ma czasu,ledwo wchodze do jego boksu z nagrodkami.Wigor zawsze wychodzi,a na Bajka potrzeba duuuuzo czasu.W koncu tyle lat za kratami.
Oczy lzawia,nie jestem pewna,czy ten płyn na to pomoze :shake:
Oczywiscie zawsze mozna probowac...

Posted

No dobra, jak już wyslę tę paczkę, to wrzucę coś na oczka. Spróbować można. On przez to łazawienie wygląda jak zapłakany, smuteczek taki.

Leć Bajek, no przeciez cuda się darzają!