Jump to content
Dogomania

Piesek,pieseczek.... mały Bajek,13 lat w schronisku.Za TM. Do zobaczenia..

Recommended Posts

• Replies 790
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='brazowa1']12 lat w jednym boksie i zmiana boksu.Ale z tym samym towarzystwem.Na szczęście.[/QUOTE]

Jeju, czy to było konieczne? Ciągle jakieś zmiany w Sopocie, tylko czy to dobre dla psów?:roll:

• 1 month later...
Posted

no ale Bajek nie ma wogóle innych ogłoszeń chyba, jeżeli chcecie naprawdę znaleźć mu domek nawet ten z ogrodem to czemu nie zrobić większej akcji dla niego, zrobić ogłoszenia na innych portalach - ja naprawdę nie wiem czy wy go chcecie wydać czy nie.
ja mogę mu zrobić cafeanimal, pewnie ktoś inny gdzie indziej - chcecie mu pomóc czy zostawiacie go w schronie?

Posted

[quote name='feliksik']nie mogę znaleźć linka do allegro, ani namiarów, zęby zrobić mu cafeanimal - możecie podać[/QUOTE]

Prosze bardzo:

[URL]http://www.allegro.pl/item1057520046_12_lat_w_schronisku_czy_tu_umre.html[/URL]

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='feliksik']o kurcze, coś godnego uwagi?[/QUOTE]

Niestety nie wiem... Osoba tylko napisala ze e-mail w ogloszeniu nie dziala (e-maila dostalam na skrzynke uzytkownika Allegro) i prosila o kontakt telefoniczny w sprawie Bajka podajac swoj numer telefonu...

Posted

[quote name='gameta']Brązowa jest w kontakcie z tą osobą.[/QUOTE]

To dobrze, bo ta osoba wyslala mi 3 e-maile w sprawie Bajka.

Aha! Oprocz tej osoby dostalam tez e-mail od innej osoby w sprawie Bajka, z Wielkopolski chyba. Ciekawa jestem czy Brazowa napisala do nich. Jesli by sie Bajkowi udalo i pojechalby do Pani z Warszawy, to moze inna bida by mogla jechac do Wielkopolski. Dobrze by bylo utrzymac kontakt z nimi... :cool3:

Posted

[quote name='Charly']nie mam słów na tą tragedię:([/QUOTE]

No niestety... ale teraz jest jakas nadzieja, oby sie udalo. Bylabym zrozpaczona jesli nic by z tego nie wyszlo...

• 4 weeks later...
Posted

No i cisza... :shake:

Przykro mi, ale nie bede kontynuowac Allegro Bajka, bo to jest bezsensowne. Podczas ostatniego mojego odnowienia Allegro napisaly dwie zainteresowane adopcja Bajka osoby... Jedna z tych osob nawet nie dostala odpowiedzi (pytalam).

Zatem Allegro juz wygaslo i to by bylo na tyle z mojej strony. :shake: