Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 68
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no właśnie bardzo powoli, nie mogłam wchodzić na dogo, coś nie tak
a co do Romka, na brzegach coś tam mu odpadło z tego strupa ale nadal wygląda wszystko źle. Ostatnio od tego że ocierał się, bo go swędziało, dostał zapalenie i musiał przyjmować antybiotyk,\. Ale już jest wszystko ok, tylko ten strup musi zejść i mam nadzieję, że zacznie mu odrastać ta sierść.
Jakoś na dniach miał być kastrowany, albo bedzie albo już został wykastrowany. Muszę się dowiedzieć

Posted

Romuś już był kastrowany o ile czegoś nie pokręciłam :P
do tego został mu usunięty ten strup.
Podobno jakaś babeczka dzwoniła w jego sprawie,miałby dom z ogrodem i byłby kotem wychodzącym ,ale w sumie nie wiem czy kontaktowała się z Asią jeszcze czy tylko na tym jednym telefonie się skończyło

Posted (edited)

paskudnie nadal wygląda, ale chyba przez to będzie się lepiej goić

już wiem:)
Romek rozdrapywał sobie ciągle tego strupa, bo go mocno swędzi. Dlatego brzegi strupa musiały zostać usunięte. Romek znowu jest na antybiotyku w związku z rozdrapywaniem, rany.

Edited by xmartix
Posted

Wróciła do mnie przesyłka :( musiałam coś pochrzanić w adresie...
Bardzo przepraszam, wieczny pośpiech.
Mogę prosić o podesłanie raz jeszcze na pw o ile się przydadzą opatrunki.

• 3 weeks later...
Posted

Romek grzeje doopkę w nowym domku,Pani chodzi z nim na jakieś naświetlania ,chłopak podobno dobrze się ma i nawet nie sika Pani po mieszkaniu ;)

• 1 month later...
Posted

Strasznie sie ciesze ze kicia ma dom, teraz z innej beczki, mam OGROMNA prosbe do osob ktore zalozyly wydarzenie na fejsie o kici, pojawilo sie tam stado imbecyli nawolujacych do znecania sie nad zwierzetami, przez to ze nikt nie zaglada z administratorow na to wydarzenie zrobila sie tam po prostu popisowa tych debili, prosze was zrobcie cos z tym, ja biore udzial w wydarzeniu i ciagle przychodza mi powiadomienia o klotniach tych kretynow