Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 258
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Obiecane 3 pakiety ogloszen są tu:

http://www.dogomania.pl/forum/threads/228415-30-ogłoszeń-5zł-na-Toz-Koło-w-Policach-kociaki-do-10-07

Opłacone, powołajcie sie na mnie :-)

Prepraszam za opóźnienie, ale u mnie co chwila burze i albo nie ma prądu albo internetu... Tu w górach tak jest...
Wydarzenie na fb załatwie wieczorem, jesli bedzie internet, bo teraz muszę jechac do miasta.

edit:
Załatwiłam wydarzenie na fb, pomyslałam, że jednak lepiej teraz, bo wieczorem jeszcze znów nie będę miała prądu... :-)
Tu jest bazarek, proszę, niech ktoś poda dane do wydarzenia i tych kilku ogloszeń:

http://www.dogomania.pl/forum/threads/228861-Wydarzenie-na-FB-ogł-na-5-portalach-za-5zł!-Na-sukę-CC-do-3-07-godz-24?p=19324575#post19324575

Edited by beta ata
Posted

[quote name='malagos']A choć baba daje im wodę w ten upał, mają dach nad głową i trochę cienia?.......[/QUOTE]
Trudno jej zaufać....Jeden zamarzł , to tym przynajmniej ciepło:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:
Jak kobieta może być tak bezduszna......:-(:-(:-(:-(:-(:-(

Posted

[h=6]Byłyśmy dzisiaj u psiaczków. Miały wodę, jedzenie jeszcze jest, ale potrzebne puszki i sucha karma. Dzisiaj Elfik i Fabia były spuszczone z łańcuchów, natomiast Fionka stała w ukropie. Właścicielka dostała reprymendę.[/h]

Posted

[quote name='Temida']Byłyśmy dzisiaj u psiaczków. Miały wodę, jedzenie jeszcze jest, ale potrzebne puszki i sucha karma. Dzisiaj Elfik i Fabia były spuszczone z łańcuchów, natomiast Fionka stała w ukropie. Właścicielka dostała reprymendę.

Rany... w taki żar... :angryy:
Czy reprymenda odniosła zamierzony skutek chociaż?

Posted

[quote name='from_wonderland']Rany... w taki żar... :angryy:
Czy reprymenda odniosła zamierzony skutek chociaż?[/QUOTE]
Udusić babę...