Jump to content
Dogomania

Mr. Rocky & Mrs. Leokadia oraz czarna bestyjka i reszta stada xD

Recommended Posts

Posted

ekhm czy ktos zamawiał Leokadię w wersji mini? :D 
hx2mu9.jpg

34yebrn.jpg

Oczywiście genialna ja wpadła na pomysł zdjęć jak już pies był wyczesany więc nie będzie Before&After :D
Z sierścią to samo... spora część wylądowała w koszu zanim wpadłam na pomysł z fotką xD 

Wieczorem o ile tinypic pozwoli będzie mały zastrzyk piesełowych zdjęć 8| 

Guest TyŚka
Posted

Ta kobita od jorusia niezła jest. Nie myślałaś o tym, by odpiąć Leośkę z powrotem ze słowami: "Idź się pobaw, bo jeszcze obiadu nie zjadłaś dzisiaj?":p

Ej, to ja dzisiaj mojemu z tyłka więcej wyczesałam :D

Pokaż całą Leosię.

Posted

Ta kobita od jorusia niezła jest. Nie myślałaś o tym, by odpiąć Leośkę z powrotem ze słowami: "Idź się pobaw, bo jeszcze obiadu nie zjadłaś dzisiaj?":p

Ej, to ja dzisiaj mojemu z tyłka więcej wyczesałam 

Pokaż całą Leosię.

Wiesz co miałam taki zamiar przez ułamek sekundy. Ale raz, że zniechęciło mnie to jak ta babka od razu naskoczyła na nas z góry i jak patrzyła z obrzydzeniem na mojego kundla a dwa jej joruś zaczepiał Leośkę. I ona owszem olewa wszystko itd ale jak by jej nerwy puściły i kłapnęła by zębami na jorczka albo zaczęła na niego szczekać to ta baba by mnie chyba tam zjadła xD No i byłam w szoku bo zanim zobaczyłam tego rozdartego szura to byłam przekonana, że to jakaś kobitka z dzieckiem przyszła i poprostu sobie nie życzy żeby pies latał luzem. To byłam w stanie zrozumieć. Teraz trochę żałuję, że odeszłam... ale jak by miało dojść do awantury na środku rynku to lepiej że odpuściłam. Teraz zostało tylko modlić się żeby więcej jej nie spotkać :D 

Mam wrażenie, że my z niej więcej wyskubałyśmy 

Ano więcej :P Bo Leokadia jeszcze nie dokończona :D dzisiaj tylko trymowałam i podcięłam jej ogon xD tzn sierść na ogonie :D 
Tak jak wspominała gato trymer dobra rzecz ale ze wszystkim nie daje rady. Trzeba kończyć palcami a z tym u mnie może być problem :> 
Ale obrożę z pod sierści już widać także nie jest źle :D teraz tylko czekać na paczuchę od brata Leona :D 

no to czekamy na zdjecia wyskubanej 

Pokaż no ją w całości 

Ano proszę :> Miały być fotki ale nie wiem jak to wyjdzie :( Walczę z tinypic i z photobucket i coś mi to marnie idzie... 
Świrnięta Trójca xD
512cjm.jpg

ps. przepraszam że usunęłam z cytatów wasze emoty ale musiałam bo nie mieściły się moje 3:) :D 
przeklęte dogo....

Posted

Brzydal <3 (ja się z tym nie zgadzam, ale Iwona kazała tak napisać...)

1611019_648733781924690_4721676697095824

Wku*w Emotikon devil 

11390106_648733841924684_670840817666921

11427247_648733948591340_586963335288948\

ihiih ten strach w oczach przed "kobietą" 3:)

1422569_648734165257985_1463215409293217

Teletulisie xD
1507591_648734205257981_8181347344537418

Posted

100% indywidualista ... ja wołam on ma to w doopce (nie lubi cię)

11401014_648734218591313_890255429259976

kojoteł

11425249_648734291924639_198998744490324

Pieseł ... tutaj już względnie odchudzony :D (nie zgodzę się xd)

11011808_648734635257938_201821030518982

Guest TyŚka
Posted

Ktoś tu przejął galerię :D

Murzyn ma piorunujący uśmiech :p

Posted

Dziękujki Baton :*
Brzydal ale serduszko dodałam ! 
No właśnie lubi i to tylko mnie :D ale głuchotka udaje :C W sumie boi się na spacerze że jak podejdzie w zasięg Leośki to ta go zacznie napastować :D 
ihihiih Grzesiu mój bo ty go wcześniej nie widziałaś jak nosił zwały tłuszczu i wyglądał jak beczka. Teraz toż to już figura niczym modela w porównaniu do tego co było :D 

Guest TyŚka
Posted

Tylko adresówka-serduszko nie pasuje do niej :p

Posted

Tylko adresówka-serduszko nie pasuje do niej :P

A no jakoś tak mi wpadł w oko ten niebieski jak zamawiałam a nie pomyślałam, że nie będzie pasowała do obroży :D
Za to Leośka dostała pomarańczową która własnie idealnie by pasowała Rocky'emu :D Następnym razem wszystkie biorę bezbarwne to nie będzie problemu :D  

Język - rulonik i obroża jaka super :)

Dziękujemy :) 

Nie mogę z tą obrożą xd Powiem to chyba 10 raz, ale ona jest boska! :P

a Batonowi dziękujemy po raz 10 :P <3 
PS: dawaj zamów taką Joj :D 

Posted

ja pamiętam jaki Ci miałam dać prezent na urodziny ahahhah :D coś co było związane ze zlotem 3:) a w tym roku to się zastanowię :P 
A namawiać będę .... bo ja ostro zaszalałam chyba xD Ale jak dojdzie to co pozamawiałam to cyknę zbiorową fotkę ahahha :D w sumie to by było fajne podsumowanie miesiąca gdzie większość swoich pieniędzy wydałam na futra. A jeszcze szczurom nowych hamaków nie zamówiłam xd I zamówię chyba dopiero jak mnie Angi zbeszta że pusto w klatce :D W dodatku gerberki mi się kończą i chyba znowu trzeba iść sie dogadywać ze sklepem czy mi w hurcie nie sprzedadzą po taniości :D 

Posted

92727674976720426975.jpg

56631162930728923504.jpg

Jakże różnorodnie, prawda? :D 
No ale cóż to to moje balboszowe plaskate nie lubi takiej pogody :< jak gorąco to pozostaje nam tylko króciutki spacerek w cieniu no i leżakowanie ... :P 

Posted

No właśnie już byłam przy tym, że biorę ! 
Ale chwila głębszego zastanowienia... no i nie biorę :/ Z nim mogę być aktywna tylko wieczorem. Musiała bym kisnąć gdzieś koło domku i to w cieniu bo przeca cycuniu mamuni musi być blisko mnie bo sam w cieniu nie zostanie. Długie spacery też by odpadły... no i podeptał by Joj bo zapewne :D
Może w wielu kwestiach przesadzam ale to je moje oczko w głowie xD On tylko dużej się zasapie po spacerze w upał a ja już najchętniej dzwoniła bym do weta :D W sumie to po tym otruciu mnie tak wzięło. Jestem przewrażliwiona na jego punkcie :D Nie wspominając już o tym że niedługo po jedzeniu to go chyba będę wiązała xD mam schizy co do skrętu żołądka że masakra... a ten durnotek mój po jedzonku ma największą ochotę na zabawy -_- 
No i podróż. jak by było gorąco to ja nie wiem jak on by te kilka godzin w samochodzie wytrzymał. Dla mojego spokoju wolę żeby został pod bacznym okiem mojej mamy (bo na ojca w tej kwestii to nie ma co liczyć xD ) :D
Juz prędzej bym Murzyna wzięła :D Ale sądzę, że by nastąpiła szybka redukcja psów na zlocie i to by było zapewne ostatnie spotkanie z moim udziałem ahhahahha bosze jakie to by było słabe xD ahahahah po nochach bym nie spała
Leośka idealnie wstrzeliła się w wymagania wyjazdowe, nie mała, nie duża, aktywna, lubi wodę, ciężko ją zmęczyć i upały jej nie straszne :D