Jump to content
Dogomania

Mr. Rocky & Mrs. Leokadia oraz czarna bestyjka i reszta stada xD

Recommended Posts

Posted

będą będą w swoim czasie O:) Teraz siedzę jak na szpilkach żeby uniknąć spotkania z sąsiadem który u nas siedzi :D Mam już dość wałkowania tematu jakie plany po zakończeniu i jak przygotowania do matury :/
No i chcę z piesełami myknąć na spacerek jeszcze :P A wieczorkiem fotki ;) Co prawda nie najlepszej jakości bo robione w biegu ale szele uchwycone :P 

Posted

Obiecane foteczki dla Batonęła ;) Czasami uda mi się dotrzymać obietnicy huehuehue 
No i nowe szeleczki :) Kupione po taniości 8| Czarne co prawda ale chociaż będą do wszystkiego pasować :) 
Fotki trosze robione w biegu i na chama xD Pieseł zmuszony do zdjęć poprzez przywiązanie do ogrodzenia :D 
2uyg0nd.jpg

15hy4xv.jpg

Tutaj gdyby zdjęcie było robione z profilu zobaczyły byście idealną parfoksią pozycję wystawową ahahah :D 

zv8rj5.jpg

2vv88ig.jpg

2yko114.jpg

Posted

No i oczywiście dzisiaj znowu byłyśmy zmuszone do kąpieli bo sucza gdzieś sobie u zieleniła cały bok -_-
Chociaż z dwojga złego lepsze to niż qupa xD 

Przepis na zawijanego parfoksa ...
29av86h.jpg

... po chińsku :D 

29bg9so.jpg

Mamy też kolejny filmik z dzisiaj :D Ale to może jutro ;) 

Posted

To jutro :D o ile sąsiad znowu nie postanowi nas nawiedzać :( 
I o ile ktoś zechce mi pomóc xD w ruchu fotki niemożliwe bo sucza cały czas mordom w moim kierunku xD a jak ją znowu przypnę to znowu może się zapierać jak osioł xD
qyfiao.jpg 

Posted

Komuś tu się chyba od wakacji trochę przytyło :P

Mówisz o cieniowym odbiciu moich rąk czy Leokadii? :D 
ahahha jeśli o mnie chodzi to TAK :D Jeśli o oszołomka to w sumie chyba nie widzę różnicy. Mięśnie na pewno sobie wyrobiła ale czy one obrosły tłuszczykiem ... możliwe :D Mama co wyjdzie na podwórko to jej daje a to kawałek kiełbaski, a to mięsko albo serek i doopcia rośnie :D a jak ją weźmie do domu to już wgl obżarstwo 

Guest TyŚka
Posted

Jakie szele fajne :D hehehe.

Mojemu też szykuje się kąpanko, ale to najprędzej w maju :p

Posted

Doberek! Wiosna juz jest to tluszczyk sie zgubi!

Hejka :) Nareszcie robi się ładna pogoda... już nie mogłam się doczekać :D Rowerek gotowy w trasę i pierwszy przejazd zaliczony :) 
A zgubienie tłuszczyku przyda się chyba wszystkim... jedynie Cykor trzyma sylwetkę :D 
Tylko ciężko się rozruszać. Na wiosnę zawsze jestem dziwnie ociężała jakbym całą zimę przespała :D

No coś ty, wiadomo, że o Leośce Naszego kochanego tłuszczyku nigdy za wiele 

Dokładnie... kochanego ciałka nigdy za wiele :D

Jakie szele fajne  hehehe.

Mojemu też szykuje się kąpanko, ale to najprędzej w maju 

Ja skorzystałam z okazji, że ojca nie było w domu :D Wtedy piesa pod prysznic a później na łóżko pod kocyk <3 
Wgl mój tato szaleje xD raz w czasie deszczu sam wziął zołzice do domu wytarł jej łapy a później dał jedzonko na talerzu O.o a raz jak tylko przekroczy próg to na nią krzyczy że nie wolno :( A Leośka już szkód w domu nie robi bo jak ojca w domu nie ma to pies cały dzień prawie z mamą w domu :D a domyśliłam się po tym jak mama wyniosła dywan z jadalni żeby sierści nie było widać ahahahha 

Posted

Teraz i tak nie ma porównania do tego co było wcześniej zanim cokolwiek robiłam z jej sierścią :D 
Nie ma przedziałka :D jedynie szyja zje**na xD Ale z tym to kurcze zgłoszę u Pana Bogusia reklamację :D 
10506770_504609219670481_893496900871837

Ej ona serio zrobiła się gruba :O :O 

Posted

Teraz i tak nie ma porównania do tego co było wcześniej zanim cokolwiek robiłam z jej sierścią :D 
Nie ma przedziałka :D jedynie szyja zje**na xD Ale z tym to kurcze zgłoszę u Pana Bogusia reklamację :D 
10506770_504609219670481_893496900871837

Ej ona serio zrobiła się gruba :o :o

o mamo dopiero teraz zauważyłam w tle nasz bałagan i moje trampki dumnie stojące przed klatką :P :P

tak wogóle to siemka :) fajne te szele, ja kupiłam kolejne 2 pary julków także w wakacje będzie lans na kolory :)

Posted

Uszanowanko <3 
Zaraz tam bałagan to poprostu artystyczny nieład :D Baton Ciii w domku było czysto 3:) 
Kolejne pary julków powiadasz ? 8| :D Ja się zakochałam w tych waszych z fotki powyżej <3 Jak będziesz sprzedawać to jestem pierwsza w kolejce :D 

Posted

haha ok, ale nie wiem czy je sprzedam. Strasznie podoba mi się właśnie kolor, i są Maxa który nie niszczy, a Tośka dostała odkupione więc może brudzić kiwi i neonowe :p

• 2 weeks later...
Posted

Hienulan dziękujemy ślicznie i zapraszamy częściej ;) Czasami mi się zdarza tu zaglądnąć :D 
No właśnie świetne te juliuski i kiedyś się takich dorobię <3 A na tym zdjęciu powyżej to moja sucz była jeszcze strasznie zarośnięta :D teraz już się pilnujemy i skubiemy jak tylko mamy na to czas i chęci :D 
Oj Gosiu chyba się szykuje przymierzanie Juliusków na zlocie znowu xD I znowu się podjaram jakimś kolorkiem i znowu będzie faza na kolejne xD 
Miałam w planach jakieś fotki ale jestem teraz w totalnej rozsypce i to chyba musi poczekać. Cóż jutro definitywne pożegnanie się ze szkołą ze znajomymi z nauczycielami z którymi jesteśmy praktycznie na Ty :( będzie ciężko to przełknąć :(  ehhh... i końcowe odliczanie dni do matur :< 

Posted

Ciężko będzie przez pierwsze tygodnie, z czasem "fajnie by było się spotkać" ale stawiam że już życie Cię pochłonie :P ja tak zawsze mam.

Powodzonka na maturach. Z czego zdajesz?